Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΠΩΣ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΣΑΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ...


Οι Κλουζώ, οι Πουαρώ ...και ο Πούτιν




του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

«Είμαστε όλοι Γάλλοι», φώναξαν ομαδικά οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης... στο μιντιακό παραλήρημα «αλληλεγγύης και τρόμου» που ξέσπασε μετά τις αμφιλεγόμενες επιθέσεις στο Παρίσι (από νεαρούς ευρω-τζιχαντιστές, απόκληρους των δυτικών μεγαλουπόλεων).

Κι όμως είναι όλοι τους ιδεολογικά, πολιτικά και στρατηγικά ISIS γιατί αυτοί το εξόπλισαν, το στρατολόγησαν και το ανέχτηκαν. Αυτοί και οι σύμμαχοί τους στην Ουάσιγκτων και το Τελ Αβίβ μισούν θανάσιμα το τρίγωνο Τεχεράνη-Δαμασκός-Χεζμπολλάχ, που αντιστέκεται σθεναρά στα σχέδιά τους να αποτελειώσουν την Μέση Ανατολή –και με την κατευθυνόμενη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών.

Δεν τελειώνει μόνο εδώ η ρητορική υποκρισία των δυτικών ηγεσιών, στοχεύει και παραπέρα: στην ενίσχυση της καταστολής, δια του τρόμου, των ευρωπαϊκών λαών που δείχνουν να αφυπνίζονται και να αντιστέκονται στην ολοκλήρωση του ευρω-νταχάου της κοινωνίας των δύο τρίτων, της τοκογλυφικής λιτότητας και του πολιτισμικού μηδενισμού.

Παράλληλα, κανένας δεν είπε (ούτε οι Γάλλοι) «Je suis Mali» προχθές!!! To Μάλι τραγουδά ακόμα τον ΓΑΛΛΙΚΟ εθνικό του ύμνο. Είναι αναλώσιμο. Ομοίως και οι χθεσινοί 10 νεκροί του Καμερούν, τα θύματα των επιθέσεων του ISIS στην Βηρυτό, οι 2.000 Νιγηριανοί που σφαγιάστηκαν από την Μπόκο Χαράμ, τους ισλαμιστές που κρατούν όμηρη ολόκληρη την κεντρική Αφρική!
Και το πανηγύρι των τρομολαγνικών ειδήσεων συνεχίζεται: «οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα, με διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2015, ενέκριναν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου γιατί υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά όπλα, ενώ πριν μερικές ημέρες στο Αννόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν μια τέτοια χημική βόμβα».

Προφανώς θεώρησαν ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη αναθεώρησης των μέτρων ασφαλείας για να δράσουν τόσο εσπευσμένα. 
Πείτε μου αλήθεια: εκτός από περιπτώσεις δηλητηρίασης με Paraflu και Μανιτάρια... τι άλλο θεραπεύει η θειϊκή ατροπίνη και θέλουν να στουμπώσουν τους «Πουρκουάδες» μ’ αυτήν;
Άσε που από «Πουρκουάδες» επισήμως πλέον πρέπει να μετονομαστούν σε «Ζεσουΐδες». Jesuis Charlie, Je suis Paris και, σύντομα στις οθόνες σας, Je suis Abruti... (ο γαλλομαθής νοών, νοείτω).

Οι Κλουζώ των Παρισίων βρήκαν ότι, από κάποιο νοσοκομείο, τους λείπουν κάτι στολές προστατευτικές για αέρια μουστάρδας και για βιολογικές απειλές... (Εντυπωσιακό!)
Οι Πουαρώ των Βρυξελλών βρήκαν «χημικό οπλοστάσιο και μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών»... (Καταπληκτικό!)
Οι συνταξιούχοι της Stasi βρήκαν «ασθενοφόρο με εκρηκτικά» στο Αννόβερο πριν τον αγώνα... (Εξωφρενικό!)




Υπάρχουν όμως και κάτι πιο «αστείες» ειδήσεις, όπως ότι 3 Κολομβιανοί ντήλερς έσωσαν δεκάδες ανθρώπους όταν άνοιξαν πυρ κατά των τζιχαντιστών στο καφέ (το βράδυ του Μπατακλάν), και ότι η σιτσιλιάνικη μαφία προσφέρει προστασία στη Νέα Υόρκη από τους «ψυχοπαθείς ισλαμιστές»!!!

Εξ ίσου τραγελαφική είναι και η δήλωση Κέρρυ: «Οι ΗΠΑ θα εξουδετερώσουν τους ισλαμιστές γρηγορότερα από ό,τι εξουδετέρωσαν την Αλ Κάϊντα»... Πιστεύουν ότι εξουδετέρωσαν μια Οργάνωση-Φάντασμα που δεν υπήρξε ποτέ η ίδια; Μόνο κάτι «προσκείμενες οργανώσεις», «βραχίονες» και «παρακλάδια», που τις περισσότερες φορές ήταν «θυγατρικές» των μυστικών υπηρεσιών.

Εκτός αν στον Λευκό Οίκο πιστεύουν ότι θα τους σώσουν από την τζιχαντιστική μουστάρδα τα καρτέλ της κόκας και του LSD… Η μαφιόζικη παγκοσμιοποίηση σε όλο το μεγαλείο της!
Κι αν εξουδετέρωσαν την Αλ Κάϊντα και τον Σαντάμ Χουσεΐν, για τα χημικά του οποίου υποτίθεται ότι έκαναν την εισβολή και διέλυσαν το Ιράκ, τότε πώς τώρα Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε πως γνώριζαν ότι οι ισλαμιστές του ISIS είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν εναντίον Κούρδων και Σύρων αέριο μουστάρδας;

Άσε τους αξιωματούχους της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών (BND), που είχαν πάρει δείγματα αίματος από Πεσμεργκά και εμφανίζονται τώρα να το πουν: «Γνωρίζουμε ότι το ISIS επιτέθηκε με χημικά στο Βόρειο Ιράκ, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη χρήση χημικών αερίων». 
βλέπε ΕΔΩ
Αποθέματα από την εποχή του Σαντάμ; Μάλλον θα είναι «ληγμένα»!!! Άλλωστε, ακόμα και ηWikipedia αναφέρει την πορεία των ελέγχων του ΟΗΕ στο Ιράκ τότε, καθώς και τα πορίσματα Blix καιRitter, που επιβεβαίωναν τον πλήρη αφοπλισμό της χώρας από ο,τιδήποτε χημικό και πυρηνικό.
βλέπε ΕΔΩ

Επίσης, όλοι ξέραμε πως μια χώρα σε εμπάργκο επί 13 χρόνια (1990-2003) δεν είχε ούτε ασπιρίνες!
Ο Tim Trevan, πρώην επιθεωρητής των Ηνωμένων Εθνών για τα χημικά όπλα, ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ την πιθανότητα να χρησιμοποιούνται χημικά εποχής Σαντάμ! 
βλέπε ΕΔΩ



Οι δύο γυναίκες "βιολόγοι του Σαντάμ": αριστερά, η αμερικανοσπουδαγμένη Huda Salih Mahdi Ammash, γνωστή ως "Mrs Anthrax" και, δεξιά, η βρετανοσπουδαγμένη Rihab Rashid Taha al-Azawi, γνωστή ως "Dr. Germ"
Άρα υπάρχει άλλη πηγή, κι αυτή πρέπει να αναζητηθεί σ’ αυτούς που στήριξαν εξ αρχής την «συριακή αντιπολίτευση» ή στις περίφημες βιολόγους του Σαντάμ, που είχαν φυλακιστεί από τους Αμερικανούς το 2003. Απελευθερώθηκαν σχετικά σύντομα, γιατί «δεν αποτελούσαν πλέον απειλή»!!! 

[πηγές Wikipedia:ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ]

Τι κάνουν αυτές οι κυρίες σήμερα κανείς δεν ξέρει. Ζούνε, πάντως! Όπως ζούνε και οι δύο κόρες του Σαντάμ στην Ιορδανία –σε ασφαλές, ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ περιβάλλον- όπου διέφυγαν λίγο πριν πέσει η Βαγδάτη.
Η μεγάλη κόρη του Σαντάμ, σουνίτισσα κι αυτή φυσικά, που έβγαλε τον πλούτο της στην Ιορδανία, έχει ήδη δηλώσει ότι στηρίζει τον ISIS. Ακολουθεί η δεύτερη κόρη. Υπάρχει και τρίτη, που διέφυγε με τη μάνα της στο Κατάρ.
Επιστρέφω στις δύο μεγαλύτερες κόρες. Αυτές ήταν παντρεμένες με δύο αξιωματούχους που έδιναν πληροφορίες στην CIA και την UNSCOM (=το σώμα επιθεωρητών του ΟΗΕ) σχετικά με τα χημικά αποθέματα του Σαντάμ! Ο Σαντάμ το έμαθε, αλλά είπε στις κόρες «Ελάτε σπίτι και θα σας συγχωρήσω». Αυτές το πίστεψαν, γύρισαν, και ο Σαντάμ καθάρισε τους συζύγους τους την επόμενη μέρα και τις άφησε ζάμπλουτες χήρες.

Αυτές μόνο θα μπορούσαν με άνεση να χρηματοδοτήσουν την παραγωγή χημικών, και να την οργανώσουν ορίζοντας υπεύθυνες τις άλλες δύο βιολόγους που είπαμε πιο πάνω. Έχουν και την ασφάλεια που τους παρέχει η Ιορδανία, επομένως δεν διακινδυνεύουν. Μπορούν να δουλέψουν ανενόχλητες για τους παλιούς φίλους των συχωρεμένων συζύγων τους... Κερδίζουν ολόκληρο σουννιτικό κράτος εξάλλου!!!

Πώς επηρεάζει όλο αυτό το σενάριο τις εξελίξεις; Σε όλο αυτό το σήριαλ, η Ε.Ε. δεν έχει κανέναν ουσιαστικό ρόλο. Πρέπει όμως να εμπλακεί, για να πάψει να ψωνίζει φθηνό πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές.
α) η Ε.Ε. θα αναγκαστεί να αγοράζει πετρέλαιο μόνο από ελεγχόμενες πηγές όπως προ Σαντάμ (πχ Σαουδική Αραβία), γεγονός που χτυπά πρώτη την Γερμανία που εισάγει το περισσότερο πετρέλαιο και με διαφορά,
β) εκβιάζεται η Ρωσσία, που θα αναγκαστεί να διαχειριστεί και μία "συνεργασία" με την ΕΕ κατά των τζιχαντιστών,
γ) παγίδα για τον Ομπάμα, που έχει κάνει κολλεγιά με τον Πούτιν, κι άρχισε να καρφώνεται...

Υπεύθυνος σχεδιασμού: μα φυσικά το εβραϊκό λόμπυ των ΗΠΑ, τα γνωστά «γεράκια» του Λευκού Οίκου και της CIA, που είχαν παραμεριστεί από τον Ομπάμα κατά την θητεία του και που βυσσοδομούν ότι ο Ομπάμα «θέλει να μειώσει τον Αμερικανικό ρόλο στον κόσμο»... και «επιβάλλει σχεδόν μηδαμινές κυρώσεις στον Πούτιν για τις πράξεις του στην Ουκρανία». [σημαντικό στρογγυλό τραπέζι στο Tabletmagazine, έκφραση του αμερικανοεβραϊκού λόμπυ, για την Γαλλία και την Ρωσσία, την Τζιχάντ και το μέλλον της Δύσης, David Samuels, www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/middle-east-rountable,November 22, 2015]

Η Γερμανία περισσεύει πάλι..., όπως και στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους, χρησιμοποιείται στον βαθμό που χρειάζεται (ο «χρήσιμος ηλίθιος», αφού μιλάμε για λαό-ρομπότ!), και μετά πετιέται ξεζουμισμένη και ξαναστήνεται αλλιώς.
Αλλά, ας τελειώνουμε με τα δυτικά τρομολαγνικά σενάρια, που χρησιμοποιούν την «ισλαμική τρομοκρατία» ως ένα χρήσιμο οργουελλιανό εργαλείο για να επιτύχουν διάφορους γεωστρατηγικούς στόχους, γιατί υπάρχουν και οι σοβαρές ειδήσεις (που βέβαια υποβαθμίζονται στα ΜΜΕ).


Ο Πούτιν έχει ...την «ασημένια σφαίρα»;
Από την ώρα που ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν απευθύνθηκε στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 28 Σεπτεμβρίου, ο παγκόσμιος χάρτης έχει αλλάξει κι όλοι αναδιπλώνονται.

Ο Πούτιν δικαίως τόνισε ότι η παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας έχει προκαλέσει τις σημερινές καταστάσεις και χρησιμοποίησε τον όρο «gosudarstvennost» (σταθερότητα και ισχύς του κράτους) και τα παράγωγά του τουλάχιστον 10 φορές στην ομιλία του. Και δεν τον χρησιμοποίησε για το θεαθήναι, με τον τρόπο που θα το έκανε κάποιος σαν τον Ομπάμα, που δεν έχει την πραγματική εξουσία στην χώρα του.

 Η «gosudarstvennost» της Λιβύης, είπε ο Πούτιν, «καταστράφηκε μέσω των σοβαρών παραβιάσεων της Απόφασης Νο 1973 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ». Όταν μίλησε για την προσφυγική κρίση που γονατίζει την Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, δεν μίλησε για την ευθύνη των κυβερνήσεων να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη, μίλησε για την «gosudarstvennost». «Χωρίς καμμιά αμφιβολία, οι πρόσφυγες χρειάζονται συμπάθεια και υποστήριξη», είπε ο Πούτιν. «Αλλά ο μόνος τρόπος για να λυθεί αποφασιστικά το πρόβλημα αυτό είναι να αποκατασταθεί η “gosudarstvennost” στην περιοχή όπου καταστράφηκε, ενισχύοντας τους κρατικούς θεσμούς όπου υπάρχουν ακόμα ή ανασυγκροτούνται τώρα».

Ο Πούτιν, εμφανιζόμενος ως σταθερός υποστηρικτής της εθνικής κυριαρχίας (κάτι εντελώς αντίθετο προς το δόγμα Νέας Τάξης/CIA και των διαφόρων «Λεσχών», που επιζητούν την παγκόσμια «αγορά» και τα ανοικτά σύνορα) κερδίζει συνεχώς υποστήριξη από το μεγαλύτερο μέρος των αριστερών αντι-ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, αλλά και των δεξιών, εθνικοκεντρικών, συντηρητικών στρωμάτων σε Ευρώπη και Αμερική. Όπως όλα δείχνουν στην Μέση Ανατολή, όλοι οι βρυκόλακες του παρελθόντος επανέρχονται και μόνο ο Πούτιν δείχνει να κατέχει την «ασημένια σφαίρα» που θα τους εξοντώσει.

Η Μόσχα δεν προτίθεται για κανέναν λόγο να επαναλάβει τα ίδια λάθη που έκανε στην «Αραβική Άνοιξη», ιδίως όταν η «λύση» απέναντι στον Άσσαντ είναι οι ισλαμικές σουννιτικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούν προκλητικά να αυξήσουν την επιρροή τους μεταξύ των πολλών μουσουλμάνων στην Ρωσσία. Η επιβράβευση αυτών των άνομων δυνάμεων θα ήταν καταστροφική απερισκεψία, ισχυρίζονται οι Ρώσσοι αξιωματούχοι.

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαδίμηρος Πούτιν, μιλώντας από το βήμα του ΟΗΕ, δικαιολόγησε την είσοδο της χώρας του στον συριακό πόλεμο λέγοντας ότι η Ρωσσία έδρασε «προληπτικά, με στόχο να πολεμήσει καινα καταστρέψει τους ένοπλους και τους τρομοκράτες στις περιοχές που κατέχουν ήδη, και όχι να περιμένει να φθάσουν έξω από το σπίτι μας».

Ο Πούτιν είδε –σωστά- την στρατηγική πίσω από την ξαφνική αύξηση της ροής προσφύγων προς την Ευρώπη. Αν η CIA έχει το «πράσινο φως» να κάνει στην Δαμασκό ό,τι έκανε στην Τρίπολη, κάθε ενέργεια με στόχο την διατήρηση της ρωσσικής παρουσίας θα είχε αποδυναμωθεί.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ο αιματηρός πόλεμος που διεξάγεται στην Συρία θα κλιμακωθεί σε μάχη μέχρι θανάτου, αν οι φιλοπόλεμες ελίτ, προκειμένου να υπερασπιστούν το άϋλο χρήμα τους, θα προκαλέσουν το παγκόσμιο Χάος ή αν οι δυνάμεις της λογικής σε ΗΠΑ και Ρωσσία συμφωνήσουν παρασκηνιακά για να σώσουν άλλη μια φορά τον κόσμο από τον ζόφο και το παγκόσμιο νεοταξικό Ράϊχ.

Ο βαθμός πολυπλοκότητας της κρίσης στην Μέση Ανατολή είναι πλέον πολύ επικίνδυνος. Έχουμε επιτάχυνση του ιστορικού χρόνου και δεν υπάρχουν ξεκάθαρες σχέσεις μεταξύ πολλών εκ των δρώντων. Όσο έξυπνο και ισχυρό να είναι κάθε κράτος που εμπλέκεται (think-tank, πολεμική μηχανή κ.λπ.), η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι αυτή που τελικά θα αποφασίσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου