Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΨΗΦΙΣΤΙΚΕ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ...ΚΑΝΕΝΑ 25% ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ





Οι εκπτώσεις είναι γεγονός! Από το "κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη" φτάσαμε στο "κανένα25% από το πρώτο σπιτι σε χέρια τραπεζίτη"

Και αυτό διότι μόνο το 25% των πρώτων κατοικιών θα προστατεύεται πλέον «δια νόμου» αφού η σχετική ρύθμιση, αφορά αποκλειστικά πρώτες κατοικίες αντικειμενικής αξίας έως 120.000 ευρώ για τον άγαμο... 

Σε «ναρκοπέδιο» μπαίνουν πλέον ακόμη και οι συνεπείς δανειολήπτες, με βάση τις νέες ρυθμίσεις στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε απόψε στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα με 153 ψήφους, η Ολομέλεια της Βουλής ενέκρινε το πολυνομοσχέδιο για το τρίτο «πακέτο» προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της «υποδόσης» των 2 δισ. και των 10 δισ. για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Ναι» στο νομοσχέδιο ψήφισαν 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Απείχε από την ψηφοφορία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, ο οποίος τέθηκε εκτός της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ από τον Αλέξη Τσίπρα. Καταψήφισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επίσης τέθηκε εκτός της ΚΟ του κόμματος με απόφαση του προέδρου Πάνου Καμμένου.

Έρχεται η θύελλα για τους δωσίλογους...Πρώτα προαπαιτούμενα και έχασε δύο βουλευτές άλλες τρείς διαρροές και θα την πάρει το...Ποτάμι!

Γιατί έχει πέσει χαμηλά....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου