Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η ΡΩΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ISIS ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!



Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣTHN DEIR EZ- ZOR THN BOMBA F.O.A.B. (ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ) ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 


2 ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ



H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμοφασίστες στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας  τη FOAB, (Father Of All Bombs δηλαδή "τον πατέρα όλων των βομβών") μία απίστευτης ισχύος θερμοβαρική βόμβα που ισοδυναμεί με πυρηνικό χτύπημα!

H FOAB είναι είναι ένα ρωσικό θερμοβαρικό υπερόπλο, τέσσερις φορές πιο ισχυρό από την αμερικανική GBU-43/B και αποτελεί το πιο ισχυρό συμβατικό μη πυρηνικό όπλο στον κόσμο!

Στα ρωσικά οπλικά συστήματα έχει αντικαταστήσει πλέον τα πυρηνικά όπλα.


Είναι το ισοδύνομο με 44 τόνους ΤΝΤ και αποτελείται από 7 τόνους ενός εκρηκτικού μείγματος νέου τύπου υψηλής εκρηκτικότητας. Η έκρηξη και η πίεση του κύματος έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με τακτικό πυρηνικό όπλο (ακτίνα κύματος 300 μέτρα).

Το αποτέλεσμα του βομβαρδισμού ήταν  600 ισλαμοφασίστες   νεκροί με ένα χτύπημα! Ταυτόχρονα οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις ψάχνουν για Τούρκους και Τουρκμένους στα βουνά κοντά στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας όπου έπεσε το μαχητικό, ενώ οι  ισλαμοφασίστες στη Ράκκα καήκαν ζωντανοί από εμπρηστικές βόμβες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί FOAB εναντίων ισλαμιστών τρομοκρατών: όπως θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν την ίδια τύχη είχανε και οι ισλαμιστές του "Εμιράτου του Καυκάσου" στις αρχές του Οκτωβρίου.

Εντύπωση είχε προκαλέσει η αναφορά του ρωσικού υπουργείου Άμυνας πριν λίγες ημέρες ότι με ένα χτύπημα εξολοθρεύτηκαν 600  ισλαμοφασίστες. Το βίντεο έρχεται τώρα στη δημοσιότητα και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο συριακός Στρατός μάζευε τα πτώματα των ισλαμιστών γύρω από την περίμετρο του αεροδρομίου μετά το χτύπημα.

Embedded image permalink


 Στη DeirEzZor μετά το χτύπημα ο συριακός Στρατός καθαρίζει την περίμετρο του στρατιωτικού αεροδρομίου από πτώματα ισλαμοφασιστών.

Embedded image permalink

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου