Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΓIA OΣA ΣYMBAINOYN ΤΩΡΑ ΣTO ΠERIBOΛI THΣ ΠANAΓΙAΣ


 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ...



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Προς κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Αθωνική Πολιτεία , σύμφωνα με πληροφορίες του ΒΗΜΑΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…

 Οι μοναχοί έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια καθώς έχει καταστραφεί ολοσχερώς το οδικό δίκτυο που οδηγεί από Δάφνη προς Καρυές και από Καρυές προς τα μοναστήρια…..

Η κυκλοφορία στους περισσότερους δρόμους έχει διακοπεί.

Ο Γέροντας μου από το 2013 τα έλεγε όλα, προειδοποιούσε αλλά κανείς δεν τον άκουγε, αυτό που έγινε στο Άγιο Όρος είναι απλά μια προειδοποιήσει, διαβάστε τι είπε ο Γέροντας για το Άγιο Όρος ..

8/4/2013 ‘’ Τώρα θα σας μιλήσω για ένα οικόπεδο που έχει δοθεί ως δώρο στην Μητέρα Μου, αυτό το μέρος θα το μισήσουν, και θα το μοιχεύσουν αυτοί που θα βγουν σε λίγο από τον δρόμο μου ( ελέχθησαν το 2013) 

Αλλά, Αυτή η Βασίλισσα Μου μαζί με Εμένα θα κυριαρχήσει εκεί…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΙΧΕΙΑ …ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ 

20/4/2013 ‘’ το κακό θα έλθει από το κεφάλι, όταν θα θολώσουν τα νερά στο Άγιο Όρος θα κατέβουν στον κόσμο και θα τον δηλητηριάσουν , τότε οι κληρικοί θα γίνουν χειρότεροι από τους λαϊκούς και ο κόσμος θα τρελαθεί, θα δείτε (ελέχθη το 2013 ) σύντομα ότι μέσα στο περιβόλι της Μητέρας μου θα βγάλουν ‘’μαχαίρια’’ δεν θα συμφωνήσουν σε πολλά και θα γίνουν οι 14 Μονές πολλά κομμάτια.

Και θα δείτε εκεί αδελφό εναντίον αδελφού, και Πατέρα εναντίον Πατρός, πήραν μεγάλη ευθύνη στην πλάτη τους, με το να καταπατήσουν τον Νόμο αυτού του περιβολιού.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ως ζητιάνοι θα περιφέρονται για ένα κομμάτι ψωμί που με μεγάλη λύσσα θα τους το δώσουν.

Θα τους περιγελάσουν και θα τους καθαιρέσουν από την ιεροσύνη τους, θα ακούσουν οι δικοί Μου τα πλέον χειρότερα λόγια που δεν τα αντέχει η ψυχή και άλλα πολλά άσχημα θα τους πουν, γιατί ‘’ξένο φλουρί’’ θα πέσει ανάμεσα τους.

Και όταν εκεί μέσα κάποιοι θα τρώνε με χρυσό κουτάλι, οι άλλοι , οι δικοί Μου, μέσα στο δάκρυ το Δικό Μου θα βουτήξουν τον άρτο για να τον φάνε.

Πολύ σύντομα ( ελέχθη το 2013 ) θα ακούσετε ότι πρέπει να έχουν και σύνδεση με τον έξω κόσμο και δεν πειράζει να έχουν και μια τηλεόραση.

Όμως με θρίαμβο, όταν Εγώ Έλθω να κατοικήσω εκεί, θα έλθουν οι δικοί Μου και θα ψέλνουν Ουράνιους Ύμνους Μαζί Μου.

Βεβαίως δεν είναι όλοι οι Μοναχοί το ίδιο, Εγώ τους έχω ξεχωρίσει από πριν γιατί αυτήν την εντολή ψυχής έχουν από Εμένα

Ξέρετε παιδιά μου τι θα πει Παναγία ; φανταστείτε μια Μητέρα που το ένα παιδί της βγήκε πολύ σκάρτο, δεν μετανιώνει, είναι προδότης, πιο αισχρός από τους αισχρούς , τότε η μητέρα μετανιώνει για το γάλα που του έδωσε … έτσι θα πάθουν και όσοι προδώσουν την Παναγία 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου