Σάββατο 18 Απριλίου 2020

ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΜΕ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ID ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ PROJECT ID2020 



Mε ανθρωπιστικό πρόσχημα θα επιβάλουν παγκοσμίως βιομετρικό σύστημα ID και υποχρεωτικό εμβολιασμό. Όποιος αρνηθεί μπαίνει στην απομόνωση ως εγκληματίας δημόσιας υγείας. Το ID2020 είναι ένα project που άρχισε από Ίδρυμα Rockefeller, Bill Gates και Microsoft.

Τώρα που το κράτος και τα μίντια λανθασμένα χαρακτήρισαν τον coronavirus ως μια επιδημία προσομοιώνοντάς την με την πανδημία γρίπης του 1918 ,(Σημ. Οίμου: η οποία προκάλεσε 50 εκατομμύρια νεκρούς τους πρώτους έξι μήνες όταν ο παγκοσμιος πληθυσμός ήταν λιγότερος από 2 δισεκατομμύρια!!!! ), είναι η ώρα για την παγκόσμια ελίτ και τους τεχνοκράτες της για να αποκομίσουν όχι μόνο υψηλά κέρδη (για την Big Pharma) μέσω εμβολίων παγκοσμίως αλλά και να επιβάλουν βιομετρικά IDs. 

“Καθώς οι χώρες αρχίζουν άρση των lockdowns για coronavirus, η βιομετρική ταυτοποίηση μπορεί να βοηθήσει στην επαλήθευση εκείνων που έχουν ήδη μολυνθεί και να διασφαλίσει ότι οι ευπαθείς θα λάβουν το εμβόλιο όταν αυτό ξεκινήσει είπαν ιατρικοί και τεχνολογικοί ειδήμονες,” μεταφέρει το Reuters


Ένα βιομετρικό σύστημα ID δύναται να διατηρεί ένα αρχείο των [μολυσμένων] κι εκείνων που εμβολιάστηκαν, είπε ο Larry Dohrs, ο επικεφαλής της ΝΑ Ασίας στο iRespond, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού μ΄έδρα το Seattle που λάνσαρε την τεχνολογία του τον περασμένο μήνα.

Tο πρόσχημα γι αυτό—όπως αυτό ήταν για τον αποδεκατισμό από ΗΠΑ των Λιβύης, Συρίας κι Ιράκ —είναι ο “ανθρωπισμός” σύμφωνα με iRespond and Simprints, μια Βρετανική ΜΚΟ που συνεργάστηκε με του Johns Hopkins University’s την Global mHealth Initiative, η τελευταία σχετίστηκε με τον αμερικάνικο στρατό και τα “Dark Winter” και “Event 201” πανδημικά σενάριά του (βλ.Whitney Webb: All Roads Lead to Dark Winter). 

Η συνολική επιτήρηση απαιτεί 24/7 παρακολούθηση ατόμων – ειδικά εκείνων που περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων Main Core ακτιβιστών και πολιτικών εχθρών του κράτους -—και η βιομετρική τεχνολογία εισήχθηκε κατά την υστερία μιας υπερβολικής απειλής για την υγεία προσαρμοσμένης στο νομοσχέδιο.

Το ID2020 – ένα project που πρωτοξεκίνησε από Ίδρυμα Rockefeller, Bill Gates και Microsoft, πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες και εταιρείες τεχνολογίας – προωθεί την ιδέα ότι κάθε άνθρωπος στον πλανήτη χρειάζεται βιομετρική επαλήθευση επειδή «για να αποδείξεις ποιος είσαι είναι θεμελιώδες και παγκόσμιο ανθρώπινο δικαίωμα , “σύμφωνα με τον ιστότοπο ID2020.

««Αυτό που πραγματικά θέλουν είναι μια πλήρως τυποποιημένη μορφή συλλογής και ανάκτησης δεδομένων και διασυνοριακή ανταλλαγή ταυτοτήτων ολόκληρου του πληθυσμού του πλανήτη,για να λειτουργήσει το αυτόνομο κέντρο εντολών που λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη απρόσκοπτα και για τον υπολογισμό της οποιασδήποτε δυνητικής συμβολής και απειλής στο σύστημα », εξηγεί η Off Grid Healthcare. ..

Εισάγοντας αυτή την ολοκληρωτική τεχνολογία υπό την κάλυψη μιας υποτιθέμενης πανδημίας που είναι γεμάτη κερδοσκοπία και μια έλλειψη σκληρών αριθμών αποτελεί μια σχεδόν τέλεια κάλυψη για “patient ID technology” παράγοντας δεδομένα για άτομα και μοιράζοντάς τα με το κράτος και τους συνεργάτες, εταίρους του. 

Ένα εμβόλιο που δήθεν σχεδιάστηκε για την καταπολέμηση του COVID-19 θα καταστεί υποχρεωτικό και όσοι αντιστέκονται θα συμπεριληφθούν στη μαύρη λίστα ως εγκληματίες της δημόσιας υγείας. Θα είναι κλειδωμένοι από την κοινωνία, παρόμοιοι με τους Κινέζους πολίτες που υποφέρουν από το ολοκληρωτικό Σύστημα Κοινωνικής Πίστωσης της Κίνας.

Ο Martin Armstrong πιστεύει ότι η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης και το κράτος θα εισαγάγουν κρυφά ένα νανοτεχνολογικό ID και ένα τσιπ παρακολούθησης μαζί με ένα κοκτέιλ τοξινών εμβολίου, ή θα το πουλήσουν στο κοινό ως τρόπο ταυτοποίησης αυτών που υποτίθεται ότι έχουν μολυνθεί.

Η πρόταση είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που επαληθεύει αν εμβολιάστηκες κι αναπτύχθηκε από το MIT και την Microsoft. 

Εξετάζουν τη συγχώνευση με το ID2020 του Bill Gates. Είναι απολύτως πιθανό ότι αυτός ο φόβος ήταν μια σκόπιμη συνωμοσία για να κάνει τους ανθρώπους να δεχτούν αυτά τα ψηφιακά εμφυτεύματα.

Αρνήσου και θα είσαι αποκλεισμένος/απαγορευμένος από από κοινωνικές συναθροίσεις. Όπως και η 9/11, μας έθεσε να ακτινογραφούμε πριν εισέλθουμε σε αεροπλάνο, τώρα το επόμενο στάδιο είναι να ενσωματώσουμε ψηφιακούς δείκτες που χρησιμοποιούν σε σκύλους και γάτες.

Το COVID-19 είναι ο τέλειος Δούρειος ίππος για μια φρικιώδη κατάσταση ελέγχου όχι μόνο για τη μικροδιαχείριση των ζωών των απλών πολιτών, αλλά και για την εξαφάνιση επικριτών και πιθανών αντιπάλων και για την τιμωρία τους ως εχθρούς του κράτους.

 Ο τελευταίος είναι ο πρωταρχικός στόχος.Η ιστορία είναι γεμάτη με παραδείγματα —από Stalin κι Mao ως Hitler και Mussolini, με μικρότερους μονάρχες και δικτάτορες κατά το ρου της ιστορίας..globalresearch 9/4/20



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου