Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


ΠΡΩΤ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ:«Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑ»!

ΒΙΝΤΕΟ



Είναι δαιμονική η προσπάθεια των ΜΜΕ και των κορονοσερίφηδων να εκφοβίσουν τον κόσμο με τον κοροναϊό ώστε να του πάρουν και τα τελευταία δημοκρατικά δικαιώματα.

Επίσης θα τον βυθίσουν σε μια ατελεύτητη οικονομική ύφεση την οποία θα κληθεί εκ των υστέρων να πληρώσει αν και ήδη καθημαγμένος οικονομικά...


 Ο πατήρ Βασίλειος Βολουδάκης, Θεολόγος και Φιλόλογος, αναλύει και διαχωρίζει τον Φόβο του Θεού που είναι η αρχή της Σοφίας, από τον φόβο του θανάτου που εκμεταλλεύονται τα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο! Πολλοί ηλικιωμένοι πεθαίνουν από τον φόβο τους! 

Σημαντική στιγμή είναι στο 49΄ όπου προβλέπει πως θα επιχειρήσουν να ξανακλείσουν τις Εκκλησίες τα Χριστούγεννα αλλά δηλώνει κατηγορηματικά πώς «οι ιερείς δεν θα επιτρέψουμε ούτε στην Σύνοδο ούτε στην κυβέρνηση να ξανακλείσει τις Εκκλησίες και ας μας πάνε φυλακή» 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ





4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΤΕΡ ΜΟΥ ΕΣΥ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ Τ'ΑΚΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δόξα τω Θεό Ορθόδοξη Αγιο-Πατερική τοποθέτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π. ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστός Ανέστη αξιοσέβαστε π Βασιλείε .Την ευχή σας. Ο μισός πλανήτης σας παρακολουθεί κ όλοι οι Άγιοι επικροτούν το έργο σας κ σας περιστοιχίζουν. Αυτό το νοιώθουν οι ψυχές μας κ αγαλλονται που έχουν τέτοιον εκπρόσωπο.Ποσο μάλλον χαίρεται ο ουρανός
    Α Ξ Ι Ο Σ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή