Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Ο ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ


 ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ, Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΑΝ ΦΥΡΕΡ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ «ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ» ΦΟΡΕΩΝ SARS2-COV ME HΛEKTΡONIKO BΡAXIOΛAKI! 



H Γαλλία θα επιβάλει ηλεκτρονικό βραχιόλι στους φορείς του Covid19.Ήδη επιβλήθηκε στους εργαζόμενους στο λιμάνι Αμβέρσας στο Βέλγιο. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ

Το υγειονομικό Νταχάου είναι εδώ. Ο Μεσαίωνας επιστρέφει στην Ευρώπη ως πρόοδος…Ο υγειονομικός ολοκληρωτισμός ποινικοποιεί την ασθένεια κι αντιμετωπίζει τον ασθενή ως κατάδικο…

Ψηφιακός Καιάδας…που μπορεί να μην σκοτώνει αλλά απομονώνει, στιγματίζει,καταδικάζει, τιμωρεί..Λευκά κελιά ψηφιοποίησης..

Ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι θα μπορούσε να προστεθεί η΄ν΄αντικαταστήσει την εφαρμογή StopCovid που η γαλλική κυβέρνηση σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για τον ενετοπισμό των ατόμων που είναι θετικά στον Covid-19 μετά το τέλος του lockdown. 

Μια εταιρία από την Τουλούζη πρόσφερε τις υπηρεσίες της σε αυτόν τον τομέα σύμφωνα με το Les Échos.

Και είναι ν΄απορεί κανείς που πήγαν όλες αυτές οι εναλλακτικές δυνάμεις κατά του ρατσισμού και της διαφορετικότητας τώρα που ο Ασθενής ως ο πλέον διαφορετικός θα φέρει το φηφιακό άστρο του Δαυίδ κλεισμένος σε ηλεκτρονικά γκέτο….αλλά και ο εργαζόμενος, ο υπάλληλος…



Οι ασθενείς που είναι φορείς του coronavirus θα μπορούσαν να εξοπλισθούν μ΄ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι διευκολύνοντας την ανίχνευση ατόμων με τα οποία αυτοί ήρθαν σ’ επαφή μετά το τέλος της καραντίνας. 

Αυτό προτείνει η εταιρία της Τουλούζης η Sigfox,( η εμπορευματοποίηση και η κερδοσκοπία στο χώρο της υγείας γίνεται καθεστώς) χειριστής δικτύου ήπιας ταχύτητας για συνδεδεμένα αντικείμενα, μεταφέρουν τα Les Échos και RTL.

«Η ιδέα είναι να έχεις ένα βραχιόλι ή ένα άλλο συνδεδεμένο αντικείμενο που δεν είναι συνδεδεμένο smartphone και θα επέτρεπε να γνωρίσουμε τα διασταυρούμενα πρόσωπα από αυτόν που θα το φέρει κατά τη διάρκεια της μέρας κι αυτούς που πήγαν σε διαφορετικά μέρη », ανέφερε ο PDG της Sigfox, Ludovic Le Moan, αναφέρει το RTL.

Ένα τέτοιο βραχιόλι θα επέτρεπε κυρίως την ανίχνευση των διαδράσεων πολυάριθμων ασθενών που δεν κατέχουν smartphone. Δύναται να καταγράψουν τις συναντήσεις με άλλα συνδεδεμένα βραχιόλια και να προειδοποιούν, για παράδειγμα, ότι αυτοί που τα φέρουν είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλο ή ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα στον ίδιο χώρο.

Η χρήση του επίσης θα μπορούσε επίσης να διευκολύνει τη δημιουργία μιας λίστας με τις επαφές ενός ατόμου που έχει βρεθεί θετικό στο Covid-19 εντός των 14 ημερών που προηγήθηκαν της διάγνωσης.

Σύμφωνα με τον M.Le Moan, ο σκοπός θα είναι να διαθέτουμε ένα αντικείμενο ανεξάρτητο από από Google και Apple που ήδη έχουν αρκετές πληροφορίες επί των μετακινήσεων και των προτιμήσεων των χρηστών από τα προϊόντα τους.

Σ αυτή την οπτική ένα βραχιόλι ηλεκτρονικό «ανεξάρτητου του τηλεφώνου» θα είναι πιο ασφαλές δεδομένου ότι θα σταματούσε να μεταδίδει τις πληροφορίες του μετά την κατάργησή του, ενώ το smartphone θα παρέμενε στον κάτοχό του μετά το τέλος της πανδημίας.

Η γαλλική κυβέρνηση μελετά μια εφαρμογή αλλά είναι έτοιμη να εξετάσει κι άλλες ιδέες. Προφανώς εξετάζει τις προσφορές και ποια είναι η πιο επικερδής και συμφέρουσα από α΄ποψη προμηθειών και γι αυτή .. όλα με το αζημείωτο βέβαια.

Ο Υπ. Υγείας Olivier Véran κι ο Υπ. στην Ψηφιακή Πολιτική Cédric O, επιβεβαίωσαν την Τετάρτη ότι εργάζονται πάνω σε μια εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας για την «contact tracing», βαπτισμένης ως StopCovid, για την επιβράδυνση της εξάπλωσης του ιού γράφει το Les Échos.

Την ίδια στιγμή ο Cédric O παραδέχθηκε πως μελετά άλλες προτάσεις που έγιναν από βιομηχανίες..οι πολίτες χάνουν την ελευθερία τους για να αισχροκερδήσουν πολυεθνικές, βιομηχανίες, εταιρίες πληροφορικής…

«Έχουμε απόλυτη συνείδηση ότι όλος ο κόσμος δεν έχει smartphone,μελετάμε εναλλακτικές λύσεις», ανέφερε μεταφέρει το RTL.

Το βραχιόλι θα μπορούσε να αποτελέσει συμπλήρωμα της εφαρμογής StopCovid. Όμως, η χρήση του όπως αυτή της εφαρμογής θα πρέπει να παραμείνει προαιρετική.

“Στόχος της κυβέρνησης είναι ότι οποιοσδήποτε πολίτης επιθυμεί να βοηθήσει να σπάσει τις αλυσίδες μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού μπορεί να το κάνει, ελεύθερα, με ασφάλεια και σε ένα πλαίσιο που σέβεται την ιδιωτική του ζωή”, δήλωσε ο Cédric O, του οποίου οι δηλώσεις μεταφέρθηκαν από το Le Point.

Άλλες χώρες δοκίμασαν ήδη να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά βραχιόλια για να σταματήσουν την εξάπλωση του Covid-19. Από τα μέσα Μαρτίου, το Hongkong επιβάλει τη χρήση ενός βραχιολιού συνδεδεμένου με μια εφαρμογή για όλους τους αλλοδαπούς για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης τους με την καραντίνα.

Η Νότια Κορέα επέβαλε από τις αρχές Απριλίου το ηλεκτρονικό βραχιόλι “σε όλους τους ανθρώπους που παραβιάζουν τους κανόνες αυτο-απομόνωσης βγαίνοντας έξω χωρίς προειδοποίηση και μη απαντώντας σε τηλεφωνικές κλήσεις”, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Yonhap. .

Στο Βέλγιο, το λιμάνι της Αμβέρσας δοκιμάζει μια έκδοση «coronavirus» του βραχιολιού Romware Covid Radius από την εταιρία high-tech της Αμβέρσας την Rombit, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την έκδοση ειδοποίησης όταν η απόσταση μεταξύ υπαλλήλων είναι πολύ μικρή ή υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον ίδιο τόπο, αναφέρει ο Les Echos. 

To ηλεκτρονικό βραχιόλι κερδίζει έδαφος ως μια από τις πολλά υποσχόμενες ψηφιακές λύσεις για μια επιτυχή μετάβαση στην ”κανονικότητα”. « 

Έπειτα από την ανακοίνωση της 17ης Απρίλη για εμπορευματοποίηση το Μάη,δεχθήκαμε πάνω από 300 αιτήματα εταιριών σε επίπεδο παγκόσμιο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από Ιταλία και Γαλλία (υπερδιπλάσια των γερμανικών και βρετανικών αιτημάτων) και στους τομείς BTP και πληροφορικής »,παρατηρεί ο ΓΔ της Rombit,ο John Baekelmans.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας
   

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου