Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ....


ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΟΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο SARS-2 CoV METAΛΛAΣETAI ΣYNEXΩΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ 


Πότε θα επανέλθει η κανονικότητα; μπορεί να γίνουν ακανόνιστα πράγματα; Ιατρός μοναχός που σπουδάζαμε μαζί, μας μετέφερε τα παρακάτω εν ολίγοις:

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Διέκοψε την κατανυκτική σιωπή αυτών των ημερών γιατί ο ίδιος και οι συνασκητές του ακούν τις νύχτες ένα βουητό να περικυκλώνει την παλαίστρα τους. Δεν υπήρχε κάποια λογική εξήγηση για αυτό, αλλά αποκαλύφτηκε με προσευχή, ότι αυτό το βουητό είναι ο πόνος των ανθρώπων από τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Τι μας είπε ο παλαιός συμφοιτητής μας… 

- Το νανότσιπ με τις πληροφορίες για το πιστοποιητικό ανοσίας το έχουν, αλλά τους λείπει το συγκεκριμένο εμβόλιο ( δηλ. το ουσιαστικό κομμάτι ) γιατί έκανε φοβερές μεταλλάξεις.

 Δουλεύουν πάνω σε μια φόρμουλα γονιδιώματος του ιού, αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο Αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ και θα συνεχίσει, φαίνεται να είναι βιολογικός πόλεμος . Αντί όμως να στραφούν στον ΘΕΟ, προκαλούν την ΟΡΓΗ ΤΟΥ.

- Η ανοσία είναι το ζητούμενο. Αυτός ο ιός είναι πανέξυπνος μέσα στον άνθρωπο , αλλά θνησιγενής στο ΚΥΡΙΕ ημών Ιησού Χριστέ ελέησον με .

- Ομιλούν για νέες πανδημίες λόγω νέων μεταλλάξεων διότι ότι μπορεί να είναι εργαστηριακό είναι και ανθεκτικό και φονικό.

- Εδώ στην Ελλάδα μας σώζει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ Θεάνθρωπος.

-Και το μεγάλο ευχαριστώ, ΤΟΥ το λέμε με κλεισμένες εκκλησίες τέτοιες άγιες μέρες.

- Φώτισε ο ΘΕΟΣ και έλαβαν γρήγορα μέτρα.

- Αλλά τα μέτρα αυτά είναι μέτρα απλά και όχι θεραπεία.

- Αν δεν βρεθεί θεραπεία, θα βρεθεί ΘΑΥΜΑ γιατί δεν προλαβαίνουμε εξ αιτίας του τούρκου που αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρουμε όλοι μας.

- Αλλά να πεις ότι οι ξένοι θα μας εγκαταλείψουν σύντομα και ότι κάνουμε μόνοι μας, για αυτό όχι μόνο ο λαός αλλά και οι κυβερνήτες να γονατίσουν για να μην γονατίσουν από άλλα που φάνηκαν πάνω από την Ελλάδα.

- Γνωρίζει ο ΟΥΡΑΝΟΣ, την μεγάλη φωτιά που πάει να βάλει ο αντίχριστος στην οικουμένη και θα την σβήσει με περιμετρικές πολεμικές φωτιές που θα συνταράξουν όλα τα έθνη .

- Το καλοκαίρι είναι κρίσιμο, όχι μόνο για τον ιό ή τους νέους ιούς ή την παγκόσμια οικονομία, αλλά γιατί θα τσαλακωθεί ο εγωισμός των δυνατών.

- Τα σωθικά μας πρέπει να γίνουν ζωντανά θυσιαστήρια για να σωθούμε.

- Από έκτακτες ανάγκες φαίνεται ότι θα ανοίξουν τις εκκλησίες και δεν πρόκειται να τις ξανακλείσουν γιατί θα γίνουν πράγματα που θα μας βάλουν μυαλό.

- Η πίστη εξουδετερώνει τον φόβο και η ανθρωπιά την απανθρωπιά των δυναστών

- Η κανονικότητα θα έρθει μέσω του ΘΕΟΥ και μέσω των προφητειών που γνωρίσαμε. Να λες ότι δεν υπάρχουν ψεύτικες προφητείες, αλλά ψεύτικοι άνθρωποι γιατί η αλήθεια του Κυρίου μένει εις τον αιώνα.

- Καλή ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ένας μεγάλος προβολέας πιο πάνω από τους δορυφόρους των ανθρώπων παρακολουθεί τα πάντα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα άνωθεν του ονόματος του συγγραφέα.


9 σχόλια:

  1. φιλε κωνσταντινε βαρδακα να ξερεις φροντισε κι ΚΥΡΙΟΣ και σενα διοτι εχεις οριστει με τις παρεμβασεις σου να μας κρατας εμψυχωμενους.χρειαζομαστε την παρουσια σου και αλλων που δινουν το θαρρος και την ενημερωση την πραγματικη.γιατρε μου ευχομαι καλη ανασταστη και χαρα γι αυτα που ερχονται.μαζι θα ειμαστε σε λιγο στην πρωτη λειτουργια της αγιας σοφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους 😊
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κύριο THEODOROS
    Καλή Ανάσταση και καλό Πασχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή μετάνοια
    Όμως δεν υπάρχει....
    Ο γέροντας μας τα είχε πει....αυτά που ήρθαν .
    Η αλήθεια είναι ότι μας είπε ότι το φάρμακο είναι η θεία κοινωνία.
    Αλλά είναι όλες κλειστές....θα το πληρώσουν ακριβά οι κεφαλές είπε...
    Θα έρθει είπε και δεύτερος ιός πολύ άγριος....θα φύγουν πολλοί....
    Είπε μόνο προσευχή εξομολόγηση μετάνοια θεία κοινωνία....αυτά σώζουν.
    Συγνωμη αν σας κούρασα
    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πόσοι βλασφημησαν κατά τής Θείας Κοινωνίας?

      Διαγραφή
    2. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΙΩΑΝΝΗ.το ειδε μια πιστη γυναικα απο τους 100 ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΝ στην εκκλησια ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΕΔΩΝΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ μονο ,,μ ο ν ο ΣΕ Π Ε Ν Τ Ε ΑΤΟΜΑ ..5 ΣΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟ ΜΟΝΟ.οι αλλοι 95 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ..

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακούστε τον πατερα Στεφανο στο video 10.4.20 κ θα σας λυθούν οι απορίες. Είμαστε σε κανόνα για τις αμαρτίες μας. Ουδείς άξιος για θεία κοινωνία. Μόνο η έμπρακτη μετάνοια μας σωζη κ συνεχόμενη ευχή του Ιησού. Καλή μετάνοια σε όλους κ Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο η προσευχη και η μετανοια θα μας σωσει απο αυτα που ερχονται γιατι γιναμε ασωτοι υιοι.Ας μας λυπηθει Ο Κυριος!!! Κυριε Υισου Χριστε ελεησον με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο η προσευχη και η μετανοια θα μας σωσει απο αυτα που ερχονται γιατι γιναμε ασωτοι υιοι.Ας μας λυπηθει Ο Κυριος!!!
    Κυριε Υισου Χριστε ελεησον
    με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή