Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο ΙΑΤΡΟΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΒΑΣΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΩΝ


 Γ.ΡΩΜΑΝΟΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ)
ΒΙΝΤΕΟ




Γ. Ρωμανός: Η παρασκευή ιών και η βιο-τρομοκρατία στα μεγαλύτερα ...

Ο Γιώργος Ρωμανός MSc, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,


Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής, μιλώντας στον 98.4 με αφορμή την συζήτηση στα όρια σεναρίων ακόμη και συνωμοσίας ή ακήρυχτου οικονομικού και γεωπολιτικού πολέμου μεταξύ των παγκόσμιων παιχτών ισχύος, παρέθεσε μελέτες και στοιχεία , έτσι όπως δημοσιεύονται από τα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά στον χώρο της Έρευνας και της Ιατρικής τουλάχιστον από το 2006 και μετά με αναφορές στην παρασκευή ιών και κορωνοιών σε ερευνητικά εργαστήρια αλλά και  τα ζητήματα βιο-τρομοκρατίας και βιο-ασφάλειας , που αναδείχθηκαν με επίσημα έγγραφα κρατικών μηχανισμών μεγάλων χωρών αλλά και μέσα από τον Π.Ο.Υ. 

Όπως σημείωσε , παρότι είναι προφανές ότι η κάθε πλευρά χρησιμοποιεί την νέα πανδημία και για πολιτικούς λόγους , ο ίδιος δεν υπεισέρχεται  σε αυτό, αλλά μένοντας μόνο στα στοιχεία που συνέλλεξε από τις επίσημες δημοσιεύσεις κορυφαίων επιστημονικών περιοδικών ανά τον κόσμο, με την Κίνα να διαθέτει τα λιγότερα αξιόπιστα στοιχεία επ αυτού, προκύπτει ότι η παρασκευή ιών είναι διαπλεκόμενη με ένα σύστημα χρηματοδοτήσεων στην έρευνα που καθιστά στο τέλος ανεξέλεγκτο το περιβάλλον και τα παιχνίδια που παίζονται γύρω από αυτό τον χώρο. 

Κατά τον ίδιο ο Π.Ο.Υ. θα πρέπει να ανατοποθετηθεί ιδίως πάνω στον συλλογικό έλεγχο ζητημάτων παρασκευής ιών σε εργαστήρια και στα θέμα βιο-τρομοκρατίας όπια πτυχή επίσημη ή ανεπίσημη κι αν αυτή λαμβάνει, κόβοντας  κυρίως χρηματοδοτήσεις ερευνών για τέτοιες παρασκευές.


Tα περιοδικά της Παγκόσμιας Επιστημονικής  Κοινότητος NATURE και SCIENCE αποτελoύν τα σημεία αναφοράς για την εγκυρότητα και τη νομιμοποίηση κάθε επίσημης έρευνας.

 Όταν μιλάμε λοιπόν για δημοσιευμένη έρευνα και ειδικά από τα συγκεκριμένα περιοδικά ΔΕΝ θα μπορούσε να υπάρξει ανώτερη πηγή εγκυρότητος. Αυτά για όσους ζητάνε "αποδείξεις" και αμφισβητούν χωρίς να ψάχνουν τις πηγές των πληροφοριών.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου