Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

ΘΕΛΕΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...



Μόλις πέρασε και η Δευτέρα του Πάσχα, η επικίνδυνη περίοδος όχι για τον κορωναϊό αλλά για την άλλη δηλητηριώδη φάρα, τους σιωνιστές,  που παθαίνει οξεία αλεργία με το Χριστός Ανέστη, άρχισε αμέσως η συζήτηση για άρση των περιοριστικών μέτρων! Από προχθές αυτό συζητείται...

Από τώρα γνωρίζουν («σιωνιστικό προορατικό»ότι θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, μόλις τελειώσει καί η Διακαινίσιμος Εβδομάς! Βλέπετε οι σιωνιστές γνωρίζουν πολύ πιο καλά τα θεολογικά θέματα από τον μέσο Έλληνα που δηλώνει Ορθόδοξος αλλά δεν ξέρει την τύφλα του στα θέματα της πίστης.

Ξέρουν λοιπόν οι σιωνιστές ότι η 
Διακαινίσιμος Εβδομάς ειναι ως μία ημέρα με την Κυριακή του Πάσχα. Και έτσι ήδη μετά την επιτυχία τους να κλείσουν τις εκκλησίες Μεγάλη Εβδομάδα και Ανάσταση, συζητούν για την χαλάρωση των μέτρων αμέσως μόλις περάσει και η διακαινίσημος!

Πρώτα από όλα θα ανοίξουν τα δικαστήρια, για να παραπέμψουν τους ιερείς που, άκουσον άκουσον τόλμησαν να ανοίξουν τις πόρτες της εκκλησίας ή, ακόμη χειρότερα, τόλμησαν να δώσουν στους πιστούς το Σώμα κάι το Αίμα του Χριστού, το οποίο δεν κολλάει τον Κοροναϊό όπως λέει και ο αρχιεπίσκοπος, αλλά μπορεί, να σου κολλήσει ένα γερό πρόστιμο, με την πλήρη κάλυψη και ανοχή του αρχιεπισκόπου ο οποίος για λόγους υγιεινής και όχι μόνο, νίπτει διαρκώς τας χείρας του!

Μαζί τους θα ανοίξουν και τα υποθηκοφυλάκεια για να προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις των σπιτιών από τράπεζες και εφορία, ώστε να τα διαθέσουν στους αθρόα λαμβάνοντες άσυλο λαθρομετανάστες!

Μετά θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, να πάει ο λαός να κουρεύεται και κυριολεκτικά γιατί τόσο καιρό μένοντας σπίτι, τον στέλνουν να το κάνει μόνο...μεταφορικά! 

Ύστερα θα ανοίξουν τα σχολεία να προλάβει η Κεραμέως να θάψει στον αγρό της τα απομεινάρια της Παιδείας και να διοργανώσει τις Πανελλήνιες (σε στυλ ευτυχώς δεν πάθαμε και τίποτε) για να αποφύγει η κυβέρνηση του Καλιγούλα το πολιτικό κόστος της δυσαρέσκειας χιλιάδων γονέων. 

Σου λέει με τους «πιστούς» (ο Θεός να τους κάνει) καλά τα βολέψαμε, τους βάλαμε σε εισαγωγικά και ξεμπερδέψαμε νάναι καλά η διοίκηση της Εκκλησίας που τους μάντρωσε, λίγοι φωνάξανε, λίγοι ξέφυγαν, τους κατέδωσαν οι άλλοι που νιώθουν την ενοχή της αθεΐας τους να φουντώνει τέτοιες μέρες και πάει τέλειωσε το πανηγύρι...(Έτσι πιστεύουν) 

Αλλά με τους γονείς πως να τα φέρεις βόλτα, αφού πιστεύουν πως «χωρίς Χριστό γίνεται, χωρίς άχρηστο πτυχίο δεν γίνεται»! 

Μετά θα ανοίξουν οι ταβέρνες και οι καφετέριες για να κάνουν πρόβα στο νέο καθεστώς χωρίς χειραψίες, κουβεντούλα από μακρυά, σε αναμονή για το εμβόλιο που θα παράγει απολυμασμένα μυαλά σε νοερά κάγκελα... Αχ βρέ Τζιμάκο πόσο μπροστά έβλεπες: «Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού»!!!

Και ενώ ο κατάλογος της χαλάρωσης περιλαμβάνει όλα όσα έκλεισαν, κουβέντα για τους ναούς!!! Ο Τσιόδρας ενώ πήγε ο ίδιος στη σύνοδο για να «τρομάξει ευσεβώς» τους αρχιερείς και γραμματείςκαι να τους πείσει να κλείσουν τις εκκλησίες, τώρα δεν λέει κουβέντα για το άνοιγμά τους!!!


Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο λεγόμενος αρχιεπίσκοπος (ποιός τον παραδέχεται πλέον για αυτό το αξίωμα;) αν, λέμε άν, οι κορωνοσερίφηδες Χαρδαλιάς -Τσιόδρας και ο άνωθεν αυτών Κούλης, αφήσουν κλειστούς τους Ναούς μέχρι και τις 27 Μαΐου οπότε ούτε αυτό το μετατεθέν Πάσχα δεν θα μπορεί να εορτασθεί έστω και ως απόδοση της εορτής! 

Το οποίο είναι και το πιθανότερο αφού οι σιωνιστές δεν θα θέλουν να ακουστεί ούτε ένα «ελεύθερο» Χριστός Ανέστη! 

 Ά Και για να μην το ξεχάσουμε: Βρε άθλιοι, βρε ρεμάλια, ο Άη Γιώργης που γιορτάζει σήμερα, από εκεί ψηλά στο Λυκαβηττό μας σκεπάζει και μας προστατεύει εδώ και δυόμισι σχεδόν αιώνες και εσείς τον αφήσατε αλειτούργητο με κεκλεισμένες τις θύρες;

Δεν φοβάστε (δηλαδή δεν σέβεστε) τίποτε;

Ρητορική η ερώτηση:Ούτε 
φοβάστε ούτε σέβεστε τίποτε!!!

  

5 σχόλια:

  1. ΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΚΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ.

    ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας διέφυγε, ήδη το ενσωματώσαμε στο κείμενο.
      Ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
  2. Εξ αιτίας του κορωνοιου αποκαλύφθηκαν και ποιοι ιερείς κ ιεράρχες φοβούνται το κράτος κ τους αντίθεους νομους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή