Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ε[ΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ALEXANDER DUGIN:«EAN H ΠOΛITIKH ΜΑΧΗ MAΣ ΔEN EINAI ΣΩΤΗΡΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΝΟΗΜΑΤΟΣ»



Στους ινστρούκτουρες της πολιτικής του νέου μυστικισμού αυτού του Covid19 που έπαυσαν με αντισυνταγματικά διατάγματα την Εκκλησία απαντά ρήση του Alexandr Dugin ”είτε η πολιτική μας μάχη είναι σωτηριολογκή και εσχατολογική είτε είναι άνευ νοήματος.”

Αυτή η νέα αντι-μεταφυσική που διώκει θρησκείες και πιστούς θέτει σε νέες βάσεις το κοινωνικό σώμα….Αποδόμηση, κοινωνικός διαμελισμός δια του social distancing-επιβολή της εξ αποστάσεως ζωής,αποπνευματοποίηση, απρόσωπο (κάλυψη προσώπου) μίσος στο πρόσωπο (θεολογία του Προσώπου) αφού το Πρόσωπο είναι ο άλλος όρος που αποδίδει τις 3 Υποστάσεις της Τριαδικότητας το Τριπρόσωπο που ως και ο Ινδουισμός ”εν σπέρματι” διασώζει έστω και σχηματικά στο Τριμούρτι..Γάντια γιατί είναι οι χτίστες ενός νέου Οικοδομήματος…

Η πολιτική ή στοχεύει στην όλη αναγωγή του πολίτη ή τον καθηλώνει σε δούλο,υπήκοο που του ορίζει με ακρίβεια διαβήτη τη θέση του ως σημείο στον κοινωνικό χωροχρόνο. 

Ο άνθρωπος σημείο, είναι το επινόημα της νέας αντι-μεταφυσικής των κορονόφιλων…μετέτρεψαν τον πλανήτη σε κορονόσφαιρα..

Οι κορονομάχοι θα δικαιωθούν πανηγυρικά έναντι των κορονόφιλων που πρόσκαιρα επικρατούν εκμεταλευόμενοι την εξουσία…Μια νίκη που προβλέπει άλλωστε ο Ρώσος διανοούμενος…

Όσο για τον Ρώσο Ακαδημαϊκό Alexandr Dugin τον θεσμοθέτη της 4ης Πολιτικής Θεωρίας αυτός σε πρόσφατο πόνημα του γράφει:

Eίμαι πεπεισμένος πως η πανδημία του coronavirus είναι ένα είδος Ερινύας, η εκδήλωση δηλ. μιας ριζοσπαστικής αλλαγής όλου του πολιτισμού και ειδικότερα το τέλος της παγκοσμιοποίησης,του φιλελευθερισμού και του μονοπολικού κόσμου.

Στη συνέχεια αναφέρεται στην κατάσταση που διαμορφώνεται επί covid19:

Πως θα συμπεριφερθεί μια εθνική δικτατορία σύγχρονη κι εγκατεστημένη με πραγματικό τρόπο ακόμη κι αν είναι πρόσκαιρη..Η επιτήρηση δεν εισήχθηκε από τον coronavirus, αλλά από την ανάπτυξη της τεχνολογίας των δικτύων κι όλος ο κόσμος συμμετείχε ηθελημένα. 

Ήμασταν υπό παρακολούθηση χωρίς τον coronavirus, αλλά αυτός ήταν ο Zuckerberg,ο Gates,η Google και η CIA, που μας παρακολουθούσαν και τώρα θα είναι το δημαρχείο κι η δημοτική αστυνομία.

Το θέμα της επιτήρησης είναι σε φάση αλλαγής περνώντας από το παγκόσμιο στο τοπικό.Δεν μ΄αρέσει η επιτήρηση,αλλά οφείλουμε τότε ν΄αρνηθούμε από θέση αρχής τη ψηφιακή τεχνολογία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου