Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΞΩΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΩΚΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!


ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ

ΒΙΝΤΕΟ


ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!

Ο Πιλάτος αρχιεπίσκοπος έχει νίψει τας χείρας του και η κοσμική εξουσία είναι ελεύθερη να ασελγήσει επάνω στην ελευθερία του ανθρώπου, ώστε να οδηγήσει δέσμιο τον ομολογητή επίσκοπο Μόρφου Νεόφυτο με μόνη κατηγορία ότι ετέλεσε την Θεία Λειτουργία με ανοικτό τον Ναό του Θεού!!!.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ!!!

Aυτά είναι τα αδικήματα που διερευνώνται εναντίον του Μητροπολίτη Μόρφου 

Δύο είναι συνολικά τα αδικήματα που διερευνά αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου εναντίον του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου, αναφορικά με την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε για την εορτή της Κυριακής των Βαίων στον Ιερό Ναό Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνα στην Περιστερώνα.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης έχει ήδη δώσει οδηγίες για διερεύνηση διάπραξης ενδεχόμενων ποινικών αδικημάτων από τον ίδιο τον Μητροπολίτη, καθώς έχουν ήδη καταγγελθεί τρία πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Ιερέας του Ναού. Εναντίον του Μητροπολίτη διερευνώνται τα εξής αδικήματα:

Παραβίαση διατάγματος στη βάση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, που επισύρει χρηματικό πρόστιμο ή/και ποινή φυλάκισης, εφόσον η υπόθεση οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου

Παραβίαση του άρθρου 370 του ποινικού κώδικα Περί Διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος:

(α) κακουργήματος, αν το ποινικό αδίκημα για το οποίο γίνεται λόγος είναι κακούργημα, και αν δεν προνοείται κάποια άλλη ποινή, υπόκειται σε φυλάκιση επτά χρόνων ή προκειμένου για κακούργημα που επισύρει κατά ανώτατο όριο ποινή κατώτερη από τη φυλάκιση των επτά χρόνων, σε τέτοια κατώτερη ποινή

β) πλημμελήματος, αν για το ποινικό αδίκημα για το οποίο γίνεται λόγος είναι πλημμέλημα και αν δεν προνοείται κάποια άλλη ποινή, υπόκειται σε φυλάκιση δύο χρόνων ή προκειμένου για πλημμέλημα που επισύρει κατά ανώτατο όριο ποινή κατώτερη από τη φυλάκιση των δύο χρόνων, σε τέτοια κατώτερη ποινή.

Έρευνα κατά Μητροπολίτη Μόρφου για τη Θεία Λειτουργία στην Περιστερώνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και όταν διαπιστώνονται οποιεσδήποτε παραβάσεις θα καταγγέλλονται χωρίς καμία εξαίρεση.


«Όλοι είναι ίσοι απέναντι στο Νόμο και όταν διαπιστώνονται οποιεσδήποτε παραβάσεις, θα καταγγέλλονται χωρίς καμία εξαίρεση. 

Για μια ακόμα φορά κάνουμε έκκληση προς όλους, και πιστούς και Ιερείς, για πλήρη συμμόρφωση με τα σχετικά διατάγματα. 

Επαναλαμβάνουμε ότι σύμφωνα με το διάταγμα απαγορεύεται ρητά η προσέλευση πολιτών σε χώρους θρησκευτικής λατρείας»



Επιπρόσθετα, όσον αφορά το Άγιο Φως, ο κ. Ανδρέου είπε ότι έχουν ληφθεί κάποιες πληροφορίες ότι ενδεχομένως είτε πολίτες να μεταβούν σε Εκκλησίες για να λάβουν το Άγιο Φως είτε οι Ιερείς να μεταβούν σε σπίτια για να μεταφέρουν το Άγιο Φως, και υπενθύμισε ότι μετά τις 9 το βράδυ απαγορεύεται ρητά η διακίνηση πολιτών πλην όσων κατέχουν το έντυπο Βεβαίωσης Εργαζομένου, το οποίο πιστοποιεί την αναγκαιότητα της μετακίνησης κατά τις πιο πάνω ώρες.

ΠΗΓΗ

ΟΥΕ ΗΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!



7 σχόλια:

  1. Χριστέ μου καλέ, δώσε έτη πολλά, αγια και καλά στον Δέσποτα Μόρφου που κηρύσσει τον Λόγο Σου και μιλά στις ψυχές μας! Ζει Κύριος ο Θεός ημών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοροναιος η μεγαλύτερη απατηλό όλον τον αιώνων !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδελφια, ολοι μας προσευχή, να φυλαξει ο Θεός τον Αξιο και Ομολογητη Επίσκοπό Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ !! ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ !! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ !! ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΓΕΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ !! ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ ΦΟΒΟΣ ΘΕΟΥ !! ΟΥΕ ΗΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!! ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΑΥΤΟΝ !! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ !!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΦΟΒΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λιγο καιρο θα παρακαλατε τον ΚΥΡΙΟ να σας ελεησει ολοι εσεις οι υποκριτες!!Αξιος ο Μορφου!!!Ει ο θεος μεθ υμων ουδεις καθ"ημων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην Ελλαδα ουτε ενας επισκοπος,ούτε ένας παπας, δεν καλεσε τον λαο να έρθει να λειρουργηθεί.Το πειθαρχειν δει Θεώ μαλλον η ανθρώποις, το ξεχασαν.Θα τους ξεχάσει και θα τους διαγράψει και ο Θεος απο την βίβλο της ζωης.Ειναι προδοτες του Χριστού ολοι οσοι συμφωνούν και εφαρμόζουν τους νομους του αντιχριστου κρατους.Και τους αποστόλους τους απείλησαν να μη κηρύττουν,άλλα δεν έκαναν υπακοή στους σταυρωτες του Χριστού.Αρνείται τον Χριστό, οπιος βάζει πανω από τον νόμο του Θεού τους νόμους του Κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή