Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ!


ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΑΣΑΜΕΝΟΙ...ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ! 

ΒΙΝΤΕΟ



«Ανάσταση Χριστού Θεασάμενοι»  Ομιλεί ο π. Ευάγγελος Παπανικολάου στις 25-4-20 προς τον πικραμένο Ελληνικό λαό...γιαυτό προσθέσαμε στον τίτλο την θέληση αυτού του πικραμένου λαού, που θέλει και θα ανοίξει τις Εκκλησιές του και που δεν πιστεύει το κουκλοθέατρο μεταξύ πολιτικών και συνόδου αθέων αρχιερέων!

Δηλαδή αρχιερέων που δεν έχουν τον Θεό τους! 
Και κάνουν τάχα μου δήθεν ότι αντέδρασαν που η πολιτεία είπε «θα ανοίξουν μόνο για ατομική προσευχή... »ενώ στην πραγματικότητα αυτοί έκλεισαν τους ναούς και αν θέλουν τους ανοίγουν!


ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,  «ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ» ΔΕΝ «ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ» ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΘΟΥΝ!!!


Ο π. Ευάγγελος μας χαρίζει λοιπόν, μια πνευματική πανδαισία, μιάν αναψυχή...και αρκετό...ψαλτήρι! 

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ!

Εμείς λέμε για άθεους μητροπολίτες και αρχιεπίσκοπο. Εκείνος το λέει πιο ήπια, ή πιό κρυφά...λέει στο 2.19¨ για το συνέδριο των αρχιερέων που είπε στον Ιωσήφ τον από Αριμαθαίας «Πήρες το σώμα του Ιησού χωρίς την άδειά μας! Του συνεδρίου!» και προσθέτει...«Της Συνόδου μας!...» και ο νοών νοείτω πιο είναι βαρύτερο...Το «άθεος» ή το «αντίθεον συνέδριον των αρχιερέων και γραμματέων»...

Στο 1.47΄ακούστε ότι δεν υπάρχει ατομική προσευχή στην οποία μας καλούν οι άθεοι κυβερνώντες και δεν αντιδρούν (πλην ενός μέχρις στιγμής) οι μητροπολίται !

  ΟΧΙ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ!

Δεν το λέει ο λίαν αγαπητός μας πατήρ Ευάγγελος αυτό, το λέμε εμείς, αλλά μετά λόγου γνώσεως και σφυγμομετρήσεως της θελήσεως του λαού του Θεού! 

Εκείνος όμως είναι γλυκύτατος και άκρως αποκαλυπτικός ως προς τα πνευματικά και όχι μόνον! Ακούστε τον!

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
 (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ)

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ 
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!










6 σχόλια:

  1. Πράγματι ο π. Ευάγγελος είναι απόλαυση να τόν ακούς. Λέει τα πράγματα με το όνομά τους, δέν φοβάται κανέναν παρά μόνον τόν Θεό και είναι "οδοστρωτήρας" στόν λόγο του.
    Είβαι ό "αναρχικός" τής Ορθοδοξίας, όπως συνηθίζω να τόν ονομάζω, διότι απεχθάνεται τόν καθωσπρεπεισμό και τίς ηθικολογίες.
    Γνήσιος, αυθεντικός, αληθινός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούσα να βρω ευκαιρία να σταματήσω το βίντεο για λίγο. Ηταν ένας χείμαρρος πληροφοριών. Η μια πιο σημαντική από την άλλη! Θα συμφωνήσω, 3 ώρες δεν είναι αρκετές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έναν τέτοιο αρχιεπίσκοπο χρειαζόμαστε χθες.. κ αν δεν μπορεί να τον εκλέξει ο λαός θα τον εκλέξει ο Θεός. Αμήν Γένοιτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή