Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;


ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ!

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Έψαλλαν το Χριστός Ανέστη και στα ελληνικά!!!
ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ Πραγματική Ανάσταση με πλήθος λαού και πάθος στη μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι στα Σκόπια που αψήφισε τις διαταγές του Αντίχριστου.

Βρήκαμε Ανάσταση…Πανηγύρι πραγματική λατρεία όχι αυτές οι εικόνες που προσβάλουν την Ορθοδοξία σαν αυτές που είδαμε …

Με πάθος με παλμό μ΄έκσταση με αγάπη με πίστη με τιμή με συνωστισμό γιατί ο συνωστισμός ταιριάζει στον Κύριο που τον συνέθλιβε το πλήθος.
Φώτα πρόσωπα να λάμπουν ….Ανάσταση πραγματική στην ιστορική Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου-Μονή Μπίγκορσκι στα Σκόπια μια ανάσα από τ΄Αλβανικά σύνορα λίγο πιο εδώ από το Τέτοβο…

Χριστός Ανέστη αδέρφια των Βαλκανίων που δεν συμμορφωθήκατε στον Αντίχριστο που δεν εκτελέσατε εντολές Αντιχρίστου…όλοι μαζί μοναχοί και λαός μοναχές όλοι ένα γιατί Χριστός Ανέστη…η βρώμικη πολιτική των ΗΠΑ του διαίρει και βασίλευε στα ματωμένα Βαλκάνια δεν θα περάσει…..

Στην Ελλάδα ως και τα μοναστήρια σφάλισαν για τον κοσμάκι το Άγιον Όρος αμπαρώθηκε λες και ο λαός είναι πειρατής Σαρακηνός στον Πανάγιο Τάφο κυκλοφορούσαν μασκοφόροι άλλοι που με γάντια κρατούσαν τις λαμπάδες μην μολυνθούν από …το Άγιο Φως….



Στην Ελλάδα ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη την Εκκλησία Ελλάδας και προσωπικά τον διευθυντή της γιατί υποτάχθηκε στα κελεύσματα Αντιχρίστου και μετέφερε και τα συγχαρητήρια του Πομπέο …εκφράζει το θαυμασμό του ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τέτοια επιτυχία τέτοια ευθυγράμμιση πλήρη …

Αυτά είναι τα εύσημα και για τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας που δαιμονιωδώς εφρύαξαν ζητώντας να κλείσουν οι εκκλησιές για Πάσχα όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Αυτό το τηλεγράφημα του Αρμοστή είναι τα 30 αργύρια αυτή είναι η ΑΜΟΙΒΗ για τον πατριωτικό κλήρο που υπέστειλε την Ανάσταση ….

Τα συγχαρητήρια του Αρμοστή αφορούν και τα σώματα ασφαλείας που φύλασσαν τον τάφο του Χριστού με περίσσιο ζήλο……είναι το ευχαριστώ των ΗΠΑ στην πολιτική ηγεσία που έσβησε το αναστάσιμο φΩς στη χώρα ..

Συγχαρητηρια για την ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ απευθείας από Λευκό Οίκο που σαρκάζει ότι οι ΟΡθόδοξοι γιορτάζουν Πάσχα ... με κλειστές εκκλησίες #Τσιοδρας



αλλά Αναστήτω ο Θεός και διασκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού και φυγέτωσαν.. Αμήν ταχέως


Χριστός Ανέστη…. στην μονή Τιμίου Προδρόμου Μπίγκορσκι Χριστός Ανέστη ….λίγα χιλιόμετρα από εδώ….

Ακούγεται το Χριστός Ανέστη και ελληνικά στο 2.00.00 του βίντεο





(Ψάλλουν και ελληνικά το Χριστός Ανέστη κάπου στη μέση του βίντεο )





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Ο υπέρτιτλος και ο τίτλος είναι του ιστολογίου μας, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με κόκκινα γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας                   

1 σχόλιο: