Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η ΣΧΕΣΗ COVIT-19 ΚΑΙ 5G ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ...


Η ΗΛΕΚΡΟΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 5G ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ «ΑΠΟΒΛΗΤΟ» ΤΟ COVID-19  

2 ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο Κώστας Μπέκος

Πρώην υπάλληλος της Vodafone αποκαλύπτει:

Ο "κορονοϊός" εξυπηρετεί σαν πρόσχημα για να δικαιολογήσουν τους πολλούς θανάτους εξαιτίας της κυτταρικής δηλητηρίασης που παθαίνουν οι άνθρωποι από την 5G ακτινοβολία. 

Η 5G ακτινοβολία είναι 10 φορές ισχυρότερη και κατά συνέπεια ποιο επικίνδυνη για την ανθρώπινη υγεία από την 4G ακτινοβολία που χρησιμοποιούμε όλοι μας σήμερα. Τα δοκιμαστικά -test kits που χρησιμοποιούνται για τον εντοπισμό του ιού είναι πολλές φορές μολυσμένα τα ίδια με αποτέλεσμα όποιος τα χρησιμοποιεί να μολύνεται κατευθείαν.

Η Ρωσία έχει λίγα κρούσματα καθώς χρησιμοποιεί το 5G στη χώρα μόνο σε στρατιωτικές εφαρμογές και όχι στην καθημερινή ζωή των πολιτών της. Αντίθετα το Wuhan της Κίνας ήταν η πρώτη πόλη που δοκιμάστηκε πειραματικά το 5G με αποτέλεσμα να δηλητηριάζονται οι άνθρωποι από την 5G ακτινοβολία όπου και κατέληγαν (πέθαιναν) σαν τα κοτόπουλα στους δρόμους.

Αντίστοιχα.. άλλες χώρες που έχουν αναπτύξει το 5G δίκτυο τους είναι η Ιταλία και η Ισπανία και ακολουθεί η Αγγλία. Αυτός - αναφέρει ο πληροφοριοδότης - είναι και ο λόγος που η Ιταλία έχει τόσους πολλούς θανάτους, επαναλαμβάνω όχι εξαιτίας του ανύπαρκτου κοροναϊού αλλά εξαιτίας της δηλητηρίασης που παθαίνουν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος όταν βρεθούν στην εμβέλεια μίας τόσο ισχυρής ακτινοβολίας. 

Το κρουαζιερόπλοιο που έμεινε σε καραντίνα για ένα μήνα περίπου είχε εγκατεστημένο δίκτυο 5G και αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι από τους επιβάτες αρρώστησαν. 

Αυτό που συμβαίνει με το ανθρώπινο σώμα όταν εκτεθεί σε 5G ακτινοβολία είναι ότι τα ανθρώπινα κύτταρα δηλητηριάζονται και εκκρίνουν κάποιες χημικές ουσίες στο υπόλοιπο σώμα. 

Αυτές είναι θα μπορούσε να πει κανείς αντίστοιχες με ιό για το σώμα και αυτός είναι ο λόγος που το ανοσοποιητικό των ανθρώπων προσπαθώντας να τις πολεμήσει εμφανίζει συμπτώματα γρίπης κτλ. 

Ο λόγος που η κλίκα προσπαθεί με τόση μεγάλη βιασύνη να αναπτύξει 5G δίκτυα ανά τον κόσμο είναι για να εμποδίσει το μεγάλο κύμα Μαζικής Πνευματικής Αφύπνισης που εμφανίζεται στην ανθρωπότητα αυτό το διάστημα και κατά συνέπεια να αναγκάσει την ανθρωπότητα να υποστεί υποχρεωτικό εμβολιασμό με την πρόφαση της παγκόσμιας τάξης και υγείας. 

Το πρόσχημα είναι το εξής: Από τη στιγμή που κάποιος δεν είναι εμβολιασμένος με το εμβόλιο-φόλα το οποίο θα περιέχει και μικροτσίπ θα αποτελεί "ωρολογιακή βόμβα" για την υπόλοιπη ανθρωπότητα και άρα δεν θα του δίνεται η δυνατότητα ούτε να πληρωθεί με ηλεκτρονικό τρόπο ούτε να ταξιδέψει εκτός της χώρας του ούτε να αγοράσει το οτιδήποτε κτλ. 

Κατά αυτό τον τρόπο η κλίκα θα προσπαθήσει να επιβάλει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στους ανθρώπους όλης της υφηλίου και άρα και την ολοκληρωτική υποδούλωση της ανθρωπότητας. 

Η λύση σε όλο αυτό - συνεχίζει ο πληροφοριοδότης - είναι αφενός να μάθει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει, ότι δεν υπάρχει κανένας ιός δηλαδή αλλά υπάρχει αληθινή δηλητηρίαση των ανθρώπινων σωμάτων μέσα από την 5G ακτινοβολία και να μοιραστεί αυτές τις πληροφορίες με όλο τον υπόλοιπο κόσμο που γνωρίζει.

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί βαφτίζουν ΚΑΘΕ θάνατο στην υφήλιο ως κορονοϊό, είτε ο άνθρωπος έχει αυτοκτονήσει. Για να πείσουν τους ανθρώπους ότι ο ιός είναι υπαρκτός και να τους εξαναγκάσουν μέσω του φόβου να εμβολιαστούν με μικροτσίπ. 

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης μέρα νύχτα βομβαρδίζουν τον κόσμο με στατιστικά θανάτων του ανύπαρκτου κορονοϊού με αποτέλεσμα να τον παραλύσουν από φόβο και να μην έχει άλλη επιλογή από το να δεχτεί τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.


Τώρα καταλαβαίνετε γιατί τα Ellinika Hoaxes έβγαλαν "ψευδή" την είδηση για το ΦΕΚ το οποίο ανέφερε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που θα λάβει μέρος σε περίπτωση μελλοντικής πανδημίας και τις κυρώσεις που θα έχει κάποιος αν δεν "συμμορφωθεί" αν δε δεχτεί δηλαδή να κάνει το εμβόλιο-φόλα πάντα για το κοινό καλό.


  ΓΙΑ ΤΟ 5G ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΕΔΩ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...

\




\\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου