Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΤΑΨΥΧΟΣ Ο ABU BAKR AL-BAGHDADI!


ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ "ΝΕΚΡΟΣ" Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ABU BAKR AL-BAGHDADI!



Η πραγματική υπόσταση του Abu Bakr al-Baghdadi


Είναι να γελάει κανείς με την προπαγάνδα των ψευτομουσουλμάνων και των αφεντικών τους αμερικανών.
"Σκότωσαν" για τέταρτη(!!!) τον φερόμενο ως ηγέτη του Ισλαμικού ψευδοκράτους,  Abu Bakr al-Baghdadi αυτή την φορά από αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Συρία που έγινε δήθεν σε αντίποινα της σφαγής στο gay club "Pulse" στο Ορλάντο των ΗΠΑ.

Το γεγονός επιβεβαιώνει και το πρακτορείο ειδήσεων Amaq που πρόσκειται στην τρομοκρατική οργάνωση (δηλαδή ο μπάρμπας μας ο ψεύτης) : «Ο Abu Bakr al-Baghdadi σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στην Ράκκα την πέμπτη ημέρα του Ραμαζανιού».

Τα αμερικανικά δίκτυα γίνονται πιό "συγκεκριμένα": «Οκτώ βόμβες LGB κατευθυνόμενες με λέηζερ, από τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη F-15E έπληξαν το καταφύγιό του».

Έλα όμως που έχει "σκοτωθεί" άλλες τρείς φορές με επίσημες ανακοινώσεις πρακτορ(ει)ων!!! 

Τελευταία (τρίτη) φορά ήταν τον Οκτώβριο του 2015 οπότε επισημαίναμε στην ανάρτησή μας:

Κάθε φορά που στριμώχνονται οι Ισλαμιστές ψευτομουσουλμάνοι του ISIS βγαίνει η είδηση ότι σκοτώνεται ο αρχηγός τους Abu Bakr al-Baghdadi, ώστε να φανατίζουν τους μισθοφόρους τους να πολεμάνε με μεγαλύτερο μένος εναντίον του στρατού της Συρίας και του Ιράκ.

Τώρα λοιπόν που ο Συριακός στρατός πλησιάζει την πρωτεύουσα του ψευδοκράτους την Ράκκα, στριμωγμένοι και από το σφυροκόπημα της ρωσικής αεροπορίας οι θρασύδειλοι ψευτομουσουλμάνοι του ISIS "ξαναπεθαίνουν" τον αρχηγό τους για να ισχυροποιήσουν την αντίσταση των "υπερασπιστών" της   Ράκκα...



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ"ΠΤΩMATOΣ" 

Εκτός από την τρίτη "θανή" του Abu Bakr al-Baghdadi όπου δεν δημοσιεύτηκε φωτογραφία, την πρώτη, δεύτερη και τώρα την τέταρτη "εκδημία" του την απαθανάτισε και ο φακός του ρεπορτάζ!!!

Ιδού οι συλλογή των φωτογραφημένων πτωμάτων του 
Abu Bakr al-Baghdadi  


Η πρώτη...(8/9/14)


KKKKKKKKKKK


Η δεύτερη...(12/11/14)


Η τρίτη (11/10/15)
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Η τέταρτη (αλλ΄όχι και η τελευταία σήμερα 14/6/16)

Φωτογραφία που δημοσιοποίηθηκε με τη σορό του αλ-Μπαγκντάντι


Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση, ο Abu Bakr al-Baghdadi είναι γάτος!
Το είχαμε θέσει ερωτηματικά την τρίτη φορά, τώρα όμως είμαστε βέβαιοι, είναι γάτος! Μάλιστα δημοσιεύουμε πιό πάνω (κάτω από τους τίτλους) αποκλειστικά την φωτογραφία του με το πραγματικό γατίσιο σαρκίο του.

Την γατίσια του υπόσταση υπονοεί και το σκίτσο μιας 
Τυνησίας δηλαδή μουσουλμάνας Nadia Khiari: 


Ενας γάτος διαδηλώνει κρατώντας πλακάτ που γράφει: «Ζήσε ελεύθερα ή πέθανε!» κι ένας άλλος γάτος τζιχαντιστής που μπορεί να είναι και ο al-Baghdadi τον χτυπάει με ρόπαλο, λέγοντας: «Πέθανε!». Θα μπορούσε να συμπληρώσει «Κι εγώ έχω πεθάνει τέσσερις φορές κι όπως βλέπεις είμαι μια χαρά!»

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ SIDE (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΑ) ΔΕΝ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΗ...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου