Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΚΙΝΕΖΟΣ ΜΕ "ἙΙΚΑΣΤΙΚΗ" ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ... ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ;
 Όποιος περνάει έξω από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης θα βλέπει την ελληνική σημαία σε …κίτρινα χρώματα!!! 

Εκεί φιλοξενείται έκθεση του κινέζου… καλλιτέχνη Ai Weiwei, που θεωρείται ως ο πιο γνωστός εν ζωή, καλλιτέχνης της σύγχρονης τέχνης…και είχε έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο, για να στήσει ένα μνημείο γαι τους “πρόσφυγες που θα εκπέμπει σε όλον τον κόσμο μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης”…


Αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, εκτίθενται έργα του, όπως … καρέκλες και ‘σκαμπό’ (!) και κάποιοι υπεύθυνοι του Μουσείου έβγαλαν στο μπαλκόνι της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έκτρωμα, που ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΣΧΗΜΑ το εθνικό μας σύμβολο και σύμφωνα με πληροφορίες, η γελοία εντελώς αυτή κίτρινη “σημαία”, θα παραμείνει εκεί για πολύ καιρό!

Το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση τέχνης, θα πρέπει να αυτοπεριορίζεται εκεί που αρχίζει να προσβάλλει τα ιερά και τα όσια ενός λαού.

Δεν είναι λογικό, στο όνομα της δήθεν ελευθερίας της τέχνης και της δήθεν αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, οποιοσδήποτε καλλιτέχνης να προσβάλλει την ελληνική σημαία!

Δεν είναι λογικό οι υπεύθυνοι ενός ελληνικού μουσείου, να δέχονται αυτή την προσβολή! Δεν είναι λογικό, η επίσημη ελληνική πολιτεία, στο όνομά της δήθεν προοδευτικότητος και της δήθεν αλληλεγγύης προς «πρόσφυγες» να δέχονται την ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ των ΙΕΡΩΝ & ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΩΝ εθνικών συμβόλων μας…

Κάποια στιγμή θα πρέπει, αν όχι η κεντρική πολιτεία, η δικαιοσύνη να ξυπνήσει, δεν είναι λογικό να βλέπουμε να καίγονται ελληνικές σημαίες ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ «ΤΙΠΟΤΕ» και να μη μιλάμε, δεν είναι λογικό ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ, να βλέπουμε την ελληνική σημαία, σε αυτά τα χάλια, όποια και αν είναι η αιτία.

Το ιερό σύμβολο μας, θα πρέπει να παραμένει ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ και να κυματίζει εκεί ΨΗΛΑ, όπως αρμόζει!

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ!
Τ Α Χ Ι Σ Τ Α !

Το άρθρο είναι από το hellasforce

Αλλά δεν έχουν παρατηρήσει ότι δεν είναι τυχαία η "εικαστική-παρέμβαση"-παραποίηση της σημαίας!

Δεν έγινε δηλαδή με σκοπό να εξευτελίσει απλώς το 
Εθνικό μας Σύμβολο!

Έγινε διότι η Ελλάδα μπαίνει στο αποικιακό δίκαιο!

Γίνεται μια νέα Εταιρία Ανατολικών Ινδιών!

Ιδού η σημαία της 
Εταιρίας Ανατολικών Ινδιών ως απόδειξη:Το ότι έχουν κάνει την Ελλάδα εταιρία το έχουμε ήδη αναρωτηθεί με το άρθρο της Βενετίας Κάντζια:


ΑΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου