Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (10 ΕΥΡΩ)!Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες - Θα περιλαμβάνουν μικροτσίπ

Έρχονται οι Ταυτότητες της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Θα τις Πληρώσουμε Κι Όλας!!

Από το επόμενο έτος το 2017 θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι τις αστυνομικές μας ταυτότητες.


«Η επιτροπή του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα. 11 εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής. Σύμφωνα με τον ίδιο «από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».

Σημειώνεται ότι οι νέες ταυτότητες θα περιλαμβάνουν μικροτσίπ, όπου θα είναι αποθηκευμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά, που δεν αντιγράφονται και δεν πλαστογραφούνται, καθώς και στοιχεία όπως το ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κ.λ.π. που θα αντικαταστήσουν πιστοποιητικά και δημόσια έγγραφα.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι νέες ταυτότητες θα κοστίσουν στο κράτος 80 εκατ. ευρώ, ενώ για να τις αποκτήσουμε θα πρέπει να πληρώσουμε και 10 ευρώ, όσο είναι δηλαδή το αντίτιμο του παραβόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου