Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ....


ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ»


(


ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑΞΕ «ΠΛΑΝΟ» Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ‘FEMA’, ΠΟΥ «ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ» ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ
& ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…

(Ορισμένες διευκρινήσεις πρωτίστως. Οι ειδήσεις που ακολουθούν, προορίζονται κατά κάποιον τρόπο, για τους ‘καλώς πληροφορημένους’. Ήτοι εκείνους, που όταν διαβάζουν τα αρχικά ‘F.E.M.A.’, δεν κοιτάζουν …παραξενεμένοι, αλλά αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για την ιδιαιτέρως σκοτεινή εκείνη υπηρεσία των ΗΠΑ, που σημαίνει ‘FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY’, που υπάγεται στο σχετικώς «πρόσφατα» ιδρυθέν, ‘U.S. DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY’, – με λίαν ασυνήθιστα καθήκοντα – το οποίο ΔΕΝ υπήρχε κάν προ ολίγων ετών…




Στις εγκαταστάσεις αυτής της υπηρεσίας, για να γίνει αντιληπτό στους απληροφόρητους, έστω εν συντομία, περί τίνος πρόκειται, περιλαμβάνονται ολοκαίνουργια …στρατόπεδα συγκεντρώσεως (προς το παρόν άδεια, ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια, όπως των ‘Ναζί’ και του σταλινικών ‘Γκουλάγκς’), με απίστευτες δυνατότητες «στρατονισμού» μεγάλων αριθμών πολιτών, που θα απαιτηθεί(;) να …συλλαμβάνονται!




ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Ακόμα, διαθέτει λ.χ. τεραστίων διαστάσεως ασθενοφόρα, μεγέθους …λεωφορείου, χωρίς όμως τζάμια, χωρητικότητος πολλών «τραυματιών»(;;;) κλειστά πανταχόθεν, όπως και …θωρακισμένα(!) τραίνα, επίσης καινούργια με αρκετούς συρμούς και «αραγμένα» σε κάποιους σιδηροδρομικούς σταθμούς… Φωτογραφίες τους, πιό κάτω!)
Ο σχεδιασμός της ‘FEMA’, που θα έληγε το 2018, μεταφέρθηκε ΑΙΦΝΗΣ, πολύ κοντά για τις 30 Ιουνίου 2016…(ιστολόγιο ‘Αllnewspipeline.com’).




OI ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ TOMEΙΣ, ΠΟΥ Η ‘FEMA’ «ΔΙΑΙΡΕΙ» ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ…Στο παρακάτω βίντεο του ‘X22 report’, θα ακούσετε την πληροφορία του Dave, που έλαβε με ‘e-mail’ από άτομο που δούλευε στην ‘FEMA’ και η συμβασή του, όπως και των υπόλοιπων εργατών, θα έληγε (πίστευαν!) το 2018, ξαφνικά τον ειδοποίησαν, ότι θα … απολυθεί στις 30 Ιουνίου 2016!






ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ «ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ» ΒΑΓΟΝΙΑ…





ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ‘FEMA’, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΪΛΚΟΞ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ «ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ» Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ…





ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» ΤΗΣ ‘FEMA’, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ «ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ…



OI KOYKIΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ …ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ Η ‘FEMA’.

NAI, AΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ…




ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ …ΦΕΡΕΤΡΑ, ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ  …ΘΥΜΑΤΑ»! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΕΚΑΣΤΟ,
ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ…



Η ΘΗΡΙΩΔΗΣ "ΝΤΑΛΙΚΑ" ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ,
ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ…

Αυτό συμβαίνει με μεγάλη μερίδα του προσωπικού της ‘FEMA’. Η ‘FEMA’ έχει ενεργοποιήσει το «πολιτκό σώμα» με απόλυτη μυστικότητα, στην Ατλάντα και την Γεωργία.





ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΚΛΩΒΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;

Εξετάζουμε τις πληροφορίες, ότι στην Αμερική θα ΓΙΝΕΙ ένα «τεράστιο γεγονός», που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της!!! Η ακριβής διατύπωση από τον Dave για εκείνους που τυχόν, δεν μπορούν να ακούσετε το βίντεο:







ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ «ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΑ…
«Αναμένουμε ένα σημαντικό γεγονός και το γραφείο της κυβερνήσεως προετοιμάζεται για όλα,με σχεδιασμό ΕΚΤΑΚΤΟΥ ανάγκης.

Γίνονται έλεγχοι για να υπάρχει παροχή ηλεκτρικού δικτύου, φυσικού αερίου και νερού. (Και να αποφευχθούν οι διακοπές και οι ελλείψεις). Προμήθειες τροφίμων θα είναι δύσκολο να παρθούν… 


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ… ΓΙΑ
ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ; ΣΕΙΣΜΟΙ; ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ;
Ή ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; «ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ»;;;

Τι ακριβώς είναι αυτό, δεν γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν πράγματα πολύ, πολύ γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτό δεν σημαίνει, ότι κάτι θα συμβεί σε αυτήν την ημερομηνία, αυτό σημαίνει απλώς ότι «μετακόμισε» η προθεσμία, μέχρι την οποία εκεί μέσα, θα μπορούσε να είναι μια άλλη ημερομηνία προθεσμίας, που κλείνει πολύ, πολύ γρήγορα» μας προειδοποιεί ο Dave.


ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ…

«Κανείς δεν ξέρει την ώρα ούτε την ημέρα». Ωστόσο, όπως ο Dave τονίζει εδώ, αν θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για οτιδήποτε που ενδεχομένως θα μπορούσε να έρθει.
H ομάδα ‘ΝΕΧΑΜΑ’ θα γυρίσει όλη τη χώρα, για να προσφέρει στους πολίτες την απαραίτητα βοήθεια… Χιλιάδες εθελοντές θα βοηθήσουν στην περίπτωση που θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, ή άλλες φυσικές καταστροφές…

[Δηλαδή «προετοιμάζονται» για παρόμοιες ΕΚΤΑΚΤΕΣ καιρικές ή …»άλλου» ΕΙΔΟΥΣ ακραίες συνθήκες;;; Ποιός μπορεί να γνωρίζει πραγματικά, τί περιμένει τους Αμερικανούς πολίτες;]




ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΑΝΗΚΕΙ
ΣΤΗΝ ‘FEMA’ KAI EINAI ΣΤΗΝ ΛΟΥΪΖΙΑΝΑ…[ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ‘ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ’].

Πρώτη, η ‘ΝΕΧΑΜΑ’ από τη δική τους ιστοσελίδα έστειλε το παρακάτω μήνυμα :
«Η ΝΕΧΑΜΑ είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, που παρέχει βοήθεια σε περιπτώση φυσικών καταστροφών και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση και αποκατάσταση σε όλη τη χώρα. Η ‘ΝΕΧΑΜΑ’ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός.»


Ενα άλλο σημάδι που συνδέεται με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, είναι το (αρκετά πιθανολογούμενο) ‘BREXIT’, που θα φέρει «χάος, φόβο και έκτακτα μέτρα»…

Και οι τραπεζίτες έχουν ήδη πεί, ότι επίκειται το επόμενο μεγάλο ‘ΚΡΑΧ’! Η τραπεζική κρίση και η κρίση δημόσιου χρέους στην Ευρώπη, ήταν τα πρώτα δύο χτυπήματα, σύμφωνα με την περιβόητη ‘Goldman Sachs’, που προειδοποιεί, ότι το τρίτο κύμα είναι προ των πυλών…





ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ…

Πολύ προσφάτως, η Τράπεζα της Αμερικής ανακοίνωσε, ότι θα απολύσει 8.000 εργαζομένους!
Ολες οι Τράπεζες (και των ΗΠΑ) από το 2009, έχουν μειώσει το προσωπικό τους… Ακόμα και η μεγάλη – και πασίγνωστη – αλυσίδα, η ‘Wal-Mart’ ανακοίνωσε, ότι θα απολύσει 500 άτομα!

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΛΙΓΟΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ… ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ‘Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ’! («ΙΩ.ΚΑΠ.»)

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ FEMA, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Allstate Sugar Bowl (MERCEDES BENZ SUPERDOME)(29°57'04.86" B 90°04'54.47" Δ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή