Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ «ΠΟΛΕΜΟ» Ή ΚΑΙ Π Ο Λ Ε Μ Ο, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ... 
Γράφει ο Διονύσης Χοϊδάς

ΤΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ ΡΟΥΒΛΙ»;

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ Π Ο Λ Λ Ο Ι ΤΙΣ ΑΓΝΟΟΥΝ!
ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΕΥΠΙΣΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ:
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ...


Και ενώ ο κοσμος καιγεται, το ερωτημα που ακουγεται μεσα απο τη γη (οταν χωνουμε το κεφαλι στην αμμο) ειναι μονοτονο:

Παραμονή στο ευρω ή επιστροφη στη Δραχμή;
Και κάνεις δεν τολμά να πει «Για τα μπάζα και οι δύο εκδοχές!», από το φόβο μην χαρακτηριστεί «αποσυνάγωγος» από το Ιερό Μαντρί του...

Τελικά, πίσω (άλλα πολυυυυυυυυυ πίσω, ώστε να μην φαίνονται) και από τις δύο εκδοχές κρύβονται οι ίδιοι κύκλοι – άσχετα με το αν θα ωφεληθούν με τα κόκκαλα και τα ψίχουλα διαφορετικά τσιράκια στην μια περίπτωση και διαφορετικά στην άλλη.. . Κι αυτό, από ο,τι βλέπω, δεν το συνειδητοποιούν ούτε καν εκείνοι που (με καλή πρόθεση) προπαγανδιζουν τη μια ή την άλλη εκδοχή.

Έχετε υπομονή, σήμερα, για μεγάλο κείμενο; Αν ναι, να ξέρετε ότι κάπου προς το τέλος θα υπάρχει το «κρέας» - όλα τα άλλα που παρεμβάλλονται είναι για να «δομήσουν» την αποκάλυψη...

Πάμε λοιπον...Ο Πούτιν αποφάσισε να αποκτήσει το ρούβλι «ισοτιμία σε χρυσό»
Πάμε για «πόλεμο» ή και πόλεμο, κι αν δεν τόχετε καταλάβει... καιρός να το μάθετε!

Η κρυμμένη είδηση των ημερών είναι ότι ο Πούτιν αποφάσισε να αποκτήσει το ρούβλι «ισοτιμία σε χρυσό».

«Ε, και;», θα πουν οι πολλοί... Αμ, δεν είναι «ε, και;» άλλα κάτι ισοδύναμο με την ανατροπή των πόλων της γης – κάτι που είτε θα οδηγήσει σε Πόλεμο ή ίσως επαναφέρει την παγκόσμια τάξη σε μια κατάσταση ηρεμίας. Ή κάτι «κι από τα δύο», ανάλογα με την περιοχή και την σφαίρα επιρροής...

Κι εμάς τι μας ενδιαφέρει; Εμ... μας ενδιαφέρει, όπως θα δείτε στο τέλος! Το γεγονός αυτό, από μόνο του, είναι μια τεράστια επανάσταση, σε παγκόσμιο επίπεδο - και ένα δυνατό χτύπημα στα «ερπετά» της Νέας Τάξης που, από τη δεκαετία του 70 και δώθε, έχουν βαλθεί να υποδουλώσουν ολόκληρο τον πλανήτη, εξαθλιώνοντάς τον.

Μια και είμαι «παλιός» (και τα έχω ζήσει), σας πληροφορώ ότι κάποτε (λίγο πριν το 1970) ο κόσμος ήταν πολύ πιο απλός και προβλέψιμος. Και ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ!
Αλλά κάποιοι φρόντισαν να πάψει να είναι για να μην καταλάβει πώς βρέθηκε στη φάκα...Κάτι που πάει να ολοκληρωθεί στις μέρες μας...


Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ Ο «ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΜΑΗΣ»Με την λήξη του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου, το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα οριοθετήθηκε βάσει των αποφάσεων που πάρθηκαν σε μια «συνάντηση κορυφής» που έγινε στο Μπρέτον Γούντς το 1944, στο Νιού Χαμσάϊρ των ΗΠΑ (1-22 Ιουλίου). Εξ ου και η ονομασία «Συνθήκη Μπρέτον Γούντς» σε όσα συμφωνήθηκαν – και τηρήθηκαν για κάμποσα χρόνια μέχρι να ξεσπάσει η Μεγάλη Απάτη. Η συνθήκη αυτή (Σύστημα Σταθερών Ισοτιμιών) προέβλεπε ότι το δολάριο θα ήταν το «παγκόσμιο νόμισμα αναφοράς» και ότι τα εθνικά νομίσματα θα είχαν αντίκρυσμα σε χρυσό.
Αυτό ίσχυσε μέχρι και τα μέσα περίπου της δεκαετίας του 60, οπότε (μετά την δολοφονία του JFK) ο εγκάθετος πρόεδρος των ΗΠΑ δέχθηκε να αρχίσει να τυπώνει η (ιδιωτική, ε;) Fed αβέρτα δολάριο χωρίς αντίκρυσμα (στη...ζούλα, όλα αυτά). Υποτίθεται, για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του πολέμου στο Ν. Βιετνάμ. Γνωστά όλα αυτά...
Όταν άρχισαν οι ηγέτες του υπολοίπου κόσμου να υποψιάζονται ότι κάτι «βρώμικο» συνέβαινε, δεν τόλμησαν να αντιδράσουν.
Με εξαίρεση τον στρατηγό Σάρλ Ντε Γκωλ, Πρόεδρο της Γαλλίας ο οποίος βγήκε και διακήρυξε: «Ώστε αυτά κάνετε, ε; Ε, κι εγώ θα μαζέψω όλα τα δολάρια που κυκλοφορούν στη Γαλλία, θα τα φορτώσω σε ένα πολεμικό πλοίο και θα σας τα φέρω, να μου δώσετε το ισόποσο σε πλάκες χρυσού, όπως προβλέπει η συμφωνία Μπρέτον-Γουντς, εφόσον επιμένετε ότι εξακολουθείτε να μην την παραβιάζετε!», σκληρύνοντας την θέση του στην περίφημη συνέντευξη τύπου της 4ης Φεβρουαρίου του 1965.
Τη συνέχεια την ξέρετε: Δεν ξεφόρτωσε δολάρια στις ΗΠΑ ο Ντε Γκωλ, αλλά έγινε το αντίθετο: Οι ΗΠΑ ήταν που ξεφόρτωσαν στη Γαλλία καραβιές από πράκτορες της CIA και της NSA για να διαβρώσουν παντελώς φοιτητικές ενώσεις και εργατικά συνδικάτα. Και το Μάιο του 1968, ξέσπασε μια φοιτητική εξέγερση «κατά του κομφορμισμού». Χωρίς συγκεκριμένους στόχους, πέρα από το απροσδιόριστο «Η Φαντασία στην Εξουσία». (Εντάξει, φιλαράκια, σας «μαγαρίζω» τον Μάη, αλλά κι εγώ, μέχρι πριν 10 χρονιά, ζούσα με την «καθαγιασμένη» αντίληψή του, ώσπου άρχισα να αναρωτιέμαι για κάποια πράγματα...)
Πολύ σύντομα η εξέγερση αυτή πήρε παλλαϊκό χαρακτήρα (λογικό, όταν υπάρχει ολόκληρο σχέδιο Μυστικών Υπηρεσιών, από πίσω) και μετατράπηκε σε «αντί-Γκωλική» ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, εξαναγκάζοντας τον Πρόεδρο της χώρας να φύγει από το Παρίσι και να ετοιμάζει το διάγγελμα της παραίτησής του.
Κάπου εκεί, μάλλον ψυχανεμίστηκε ποιοι του την έστησαν (είτε του το σφύριξαν τα πρακτόρια) κι έκανε τη μεγάλη κωλοτούμπα: Αντί να παραιτηθεί, διαμήνυσε στους Αμερικανούς (μάλλον μέσω του «φιδιού στον κόρφο του», του Ζισκάρ ντ’ Εσταίν) ότι «άκυρη η πρόθεση του να μετατρέψει τα δολάρια σε χρυσό. Ό,τι πείτε εσείς, παιδιά!».
Κι ως δια μαγείας, κάποιος έκλεισε τον διακόπτη της «επανάστασης», ακαριαία! Οι φοιτητές επέστρεψαν στα αμφιθέατρα, οι εργάτες στις φάμπρικες κι οι νοικοκυρές στις κατσαρόλες τους. Στους δρόμους βγήκαν τα συνεργεία καθαρισμού να κάνουν φασίνα στο μπάχαλο που είχε δημιουργηθεί. Ο Ντε Γκωλ ξαναγύρισε στο Παρίσι ταπεινωμένος και οι υπόλοιποι ηγέτες του κόσμου, είχαν πάρει το μήνυμα.
Η Φαντασία δεν ήρθε ποτέ στην Εξουσία. Απλώς, οι μπροστοτράγοι της εξέγερσης πήραν το ασανσέρ για να αναρριχηθούν σε αξιώματα, ως ανταμοιβή για τον «κόπο» τους... (Υπομονή, θα φτάσουμε και στον Πούτιν...)

ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ 
Λίγο καιρό αργότερα, οι ΗΠΑ (και η Fed) αποφάσισαν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να φοράνε τον φερετζέ. Ο πρόεδρος Νίξον διακήρυξε την μονομερή έξοδο των ΗΠΑ από την συνθήκη Μπρέτον Γουντς.
Αν ήταν πιο «λιμανίσιος», θα χρησιμοποιούσε αυτά τα λόγια: «Επειδή έτσι γουστάρουμε, θα τυπώνουμε όσα δολάρια θέλουμε και θα αγοράζουμε τον κόσμο. Κι αν κάποιος έχει αντίρρηση και αρνηθεί τα δολάρια μας, θα του στείλουμε αεροπλανοφόρα και πεζοναύτες και θα καλοπεράσει!» (Θα περνούσαν δεκαετίες μέχρι κάποιος να τολμούσε να μάθει αν αυτή η απειλή ήταν αληθινή. Το τέλος του Σαντάμ, που θέλησε να κάνει συναλλαγές πετρελαίου σε ευρώ, το είδαμε. Όπως και την κατάληξη του Καντάφι, όταν αποφάσισε τη δημιουργία «παναραβικού νομίσματος» για τις συναλλαγές πετρελαίου...)
Κι από τη δεκαετία του 70 και μετά (τα διηγούμαι μια και τα έζησα) μπήκε στη ζωή μας το Πετροδολάριο: Πληθωριστικό «και τυπωμένο αβέρτα» δολάριο με το οποίο οι ΗΠΑ κάλυπταν (χωρίς κόστος για αυτές) τις ενεργειακές ανάγκες τους με πετρέλαιο του Κόλπου. (Δίνοντας, ως αντάλλαγμα, την ισόβια προστασία τους στις διεφθαρμένες οικογένειες των σεΐχηδων, έναντι οποιασδήποτε εσωτερικής ή εξωτερικής επιβουλής)...Και φυσικά, οποιοδήποτε άλλο κράτος ήθελε να αγοράσει πετρέλαιο, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, έπρεπε να κόβει το σβέρκο του και να αγοράζει κωλόχαρτα της Fed για να μπορεί να γίνει η συναλλαγή χωρίς να πλακώνουν αεροπλανοφόρα στο κεντρικό λιμάνι του...
Η ιδιωτική συμμορία που έχει τη Fed συνεχίζει ακάθεκτη να τυπώνει δολάριο, κατά βούληση – βάζοντας τα εκάστοτε «προεδρικά πιόνια της» να το «παραγγέλνουν». Κι είναι απορίας άξιο το ότι ο κόσμος ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ να αντιληφθεί αυτό που πραγματικά συμβαίνει:
Όταν η Fed θέλει να τυπώσει δολάριο βάζει το «προεδρικό πιόνι» να ζητάει ΔΑΝΕΙΟ (εκ μέρους της κυβέρνησης) από τη Fed. Kαι η Fed, απλά ρίχνει λευκό χαρτί στα τυπογραφεία της και ανοίγει τον διακόπτη.
Μόνο που τα χρήματα που βγαίνουν τόσα χρόνια από το τυπογραφείο της Fed τα χρωστάει στη Fed (σε τιμή, πια, δολαρίου – και όχι «χαρτιού και μελανιού) ο ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ, Αμερικανός πολίτης!!! Και, μέσω αυτού, και ο υπόλοιπος πλανήτης, εφόσον συναλλάσσεται –ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ- με βάση αυτό το παγκόσμιο νόμισμα...(Φυσικά, σήμερα δεν υπάρχει καν ανάγκη να τυπώσει η Fed χαρτί - δημιουργείται συνεχώς νόμισμα «από αέρα», μεσώ μιας απλής εγγραφής σε μια οθόνη...Αλλά αυτό δεν είναι του παρόντος)
Πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν τα κόμματα (μην πω για τα σχολειά) τολμούσαν να πουν στον κόσμο αυτή τη σατανική αλήθεια αντί για τις μπούρδες περί «οικονομικών συστημάτων», τη στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης βασίζεται, από το 1970 και μετά σε μια ΑΠΑΤΗ - που συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας κι αρνούμαστε να την δούμε. (Εντάξει, θα φτάσουμε και στον Πούτιν, κάντε υπομονή να ολοκληρώσουμε το κάδρο!)

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
Εκείνο επίσης που αγνοεί ο πολύς κόσμος είναι ότι η ίδια συμμορία που «τρέχει» την Fed είναι αυτή που δημιούργησε και το ευρώ. Κι εδώ έχουμε μια ακόμα μεγαλύτερη άπατη. Ποιος «δημιουργεί» το ευρώ; Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
Kαι τι, τέλος πάντων, είναι αυτή η ΕΚΤ; Είναι το «συλλογικό θησαυροφυλάκιο και κέντρο αποφάσεων» των επιμέρους Κεντρικών Τραπεζών των χωρών που συγκροτούν την ΟΝΕ. Ποιοι όμως κατέχουν την Κεντρική Τράπεζα, σε κάθε χώρα; Όχι φυσικά τα ίδια τα κράτη. Τις κατέχει το ίδιο «καρτέλ» που κατέχει και την Fed!
Γιατί «δημιουργήθηκε» το ευρώ; Να, μια καλή ερώτηση...
Το ευρώ είναι ένα σκληρό «νόμισμα-αέρας» (χωρίς κανένα αντίκρυσμα) του οποίου η «σκληρότητα» οφείλεται στην αρχική συνθήκη της δημιουργίας του: «Τυπώνουμε αυτά και δεν τυπώνουμε τίποτε παραπάνω!» (Άρα, απόλυτα αντι-πληθωριστικό).
Και ως εδώ, όλα βαίνουν καλώς. Τι γίνεται όμως όταν ο «ιδιοκτήτης» ενός αντιπληθωριστικού νομίσματος, όπως το ευρώ, είναι ταυτόχρονα «ιδιοκτήτης» ενός πληθωριστικού νομίσματος (δολαρίου) το οποίο το τυπώνει κατά το δοκούν;
Ε, δεν είναι κορόϊδο!
Απλά, κανονίζει την εκάστοτε ισοτιμία των δυο νομισμάτων και με αυτά που τυπώνει (δολάρια) πάει και αγοράζει εκείνα που «δεν ξανατυπώνονται» (ευρώ). Στην ουσία, δηλαδή, «ξεπλένει» τα δολάρια του (είτε σε μορφή χρήματος είτε σε μορφή αμερικάνικων ομόλογων) και, ταυτόχρονα «στραγγίζει» την Ευρώπη από ρευστό εξαναγκάζοντας την να ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ!
Από ποιον; Μα από τον ίδιο που τυπώνει τα δολάρια και «χρεώνει» σε ευρώ!
Σας θυμίζω: Εδώ μιλάμε για ΙΔΙΩΤΕΣ - και όχι για την «κυβέρνηση» των ΗΠΑ... (Και μια μέρα, πριν χρόνια, εκεί που τα σκεφτόμουν όλα, μου έκανε «κλικ»! Διαπίστωσα για ποιο λόγο, με το παρόν status quo, το δολάριο, όσο κι αν τυπωθεί, δεν χάνει την αξία του. Επειδή, μέσω της ιμπεριαλιστικής πολιτικής στον Κόλπο (και παντού, σχεδόν) έχει αποκτήσει ΥΛΙΚΟ αντίκρυσμα: Είναι το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ που ακόμα δεν έχει εξορυχθεί! Εξ ου και το μένος των ΗΠΑ εναντίον οποιουδήποτε τολμήσει να κάνει συναλλαγές πετρελαίου σε άλλο νόμισμα!)


ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ 
Στον προβατοποιημένο κόσμο που ζούμε, μπορεί οποιοσδήποτε έχει τη σχετική δύναμη να ιδρύσει ένα κράτος και κανείς να μη μιλάει για αυτό. Κι όταν έχουμε διδαχθεί να «μην μιλάμε για αυτό», τότε αυτό το κράτος «υπάρχει σαν να μην υπάρχει». Κανείς δεν το βλέπει, κανείς δεν το ξέρει.


Σας θυμίζω την ταινία «ΕΤ – Ο Εξωγήινος» όπου ο ΕΤ περιφέρεται όλη μέρα μέσα στο σπίτι, συνυπάρχει με τα παιδιά (που έχουν «ανοιχτή αντίληψη», άρα μπορούν -και θέλουν- να τον δουν) ενώ οι ενήλικες (με τα «μπλοκαρισμένα μυαλά») δεν είναι σε θέση να τον δουν, ακόμα κι αν σκοντάφτουν επάνω του, παρόλο που είναι απόλυτα ορατός και απτός. Κάπως έτσι και με την ανθρωπότητα.


Παίζει, για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός στο Champion League με την Sherif, οι γάβροι πάνε να ενισχύσουν την ομάδα εκτός έδρας - και όταν τους ρωτάς «πού είχες πάει, ρε;» σου λένε «στη Σέριφ!». Δεν μπορούν να δεχτούν ότι πήγαν σε ένα Ιδιωτικό κράτος (Υπερδνειστερία το λένε...) που το ίδρυσε -για τους δικούς του λόγους- ένας πρώην Καγκεμπίτης συνταγματάρχης, και κανείς δεν μιλάει για αυτό. Ότι πρόκειται για ένα «εταιρικό κράτος» (όλα είναι μια εταιρεία, η Σέριφ, από το πανεπιστήμιο, την κύρια ποδοσφαιρική ομάδα –αναγνωρισμένη από την FIFA- μέχρι το μπακάλικο και το βενζινάδικο). Ούτε καν ότι έχει τις πιο όμορφες γυναίκες της Ευρώπης...


Και εντάξει, για το Βατικανό, ξέρουμε ότι είναι αυτόνομο «κράτος εν κράτει». Φαινομενικά είναι το τσαρδί του Πάπα, για να απασχολούνται οι χαχόλοι και να μην προσέχουν το «πιο κει». Πίσω όμως από αυτό υπάρχει μια «αφανής» Παγκόσμια Τράπεζα (η ...ιδιοκτήτρια του Βατικανού!) από την οποία ξεκινούν και καταλήγουν σχεδόν τα πάντα. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας, τώρα. Έχουμε όμως μάθει να βλέπουμε αυτό το Κράτος με την θρησκευτική του έννοια και να το ταυτίζουμε με τις ευλογίες του Προκαθήμενου, από το μπαλκόνι, στους χιλιάδες βαδίζοντες της πλατείας...


Ένα άλλο «κράτος εν κρατει» (εντελώς ΑΥΤΟΝΟΜΗΜΕΝΟ από την κρατική οντότητα που το περιβάλλει) είναι η Washington DC, το κέντρο «παγκόσμιας εξουσίας», από όπου εκπορεύεται η «πυγμή» μέσω της οποίας οι Υπερτράπεζες επιβάλλουν την εξουσία τους στον κόσμο. (Ξεχάστε «γερουσιαστές» και «βουλευτές», εκεί. Αυτοί είναι πιόνια που ασχολούνται αποκλειστικά με τα των ΗΠΑ. «Άλλο» είναι το αφανές ιερατείο που κάνει πραγματικά κουμάντο εκεί μέσα. Ρωτήστε και τον JFK, αν μπορείτε να επικοινωνήσετε με πνεύματα...)


Και πάμε στο πιο ενδιαφέρον: Φτάνουμε τώρα στο τρίτο «κρυφό κράτος» που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια – και που έχει σχέση με τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα της Ρωσίας.
Είναι το... City of London! Mια περιχαρακωμένη περιοχή του Λονδίνου με αυτόνομο Καταστατικό Χάρτη. Ένα Ιδιωτικό Κράτος στο οποίο «ψηφοφόροι» είναι οι εταιρείες που το κατέχουν! (Για την εκλογή Αιρετών Αρχόντων, ο εκπρόσωπος κάθε «εταιρείας –ιδιοκτήτριας του κράτους» πάει και καταθέτει τόσες ψήφους όσες αναλογούν στη δύναμή της). Ένα Ιδιωτικό Κράτος το οποίο, όταν το επισκέπτεται η βασίλισσα Ελισάβετ είναι υποχρεωμένη, από το Πρωτόκολλο του, να ακολουθεί ΠΙΣΩ από τον «αυτόνομα εκλεγμένο» δήμαρχο.

Και τώρα το γλυκό: Το Κράτος City of London είναι ο ιδιοκτήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας! Να το επαναλάβω;
Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ Κράτος City of London είναι ο ιδιοκτήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας! Κι αυτό είναι που έχει κάνει τον Πούτιν να «σαλτάρει»...


ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΥΤΟΙ, ΕΠΑΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...Το μεγάλο παιχνίδι (το οποίο σχετίζεται με το μπάχαλο της Ουκρανίας και της Κριμαίας) βασίστηκε σε δύο πόλους:
Ο πρώτος ήταν η επικοινωνιακή μπλόφα του Πούτιν: Ψιλοπούλησε αρχικά «αδιαλλαξία» απέναντι στην αμερικανο/γερμανοκίνητη ναζιστική προβοκάτσια της Ουκρανίας, πείθοντας τους πάντες ότι πάει προς μετωπική σύρραξη. Τα διεθνή λαμόγια (που επί Γιέλτσιν είχαν αγοράσει με «τυπωμένα κωλόχαρτα» όλους τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της Ρωσίας) έσπευσαν να ξεφορτωθούν όπως-όπως τις μετοχές τους, πιστεύοντας ότι θα ξεσπάσει τέτοιος ορυμαγδός που οι εταιρείες τους δεν θα μπορέσουν στο εξής να εξάγουν οτιδήποτε από τη Ρωσία. Άρα θα χρεοκοπούσαν...


Πάνω στην αναμπουμπούλα, η παρέα του Πούτιν άρχισε να αγοράζει για πενταροδεκάρες τις μετοχές των εταιρειών ορυκτών κάθε είδους. Από πετρέλαιο μέχρι μεταλλεύματα. Και όταν βγήκε ο ήλιος της επόμενης μέρας, η Ρωσία είχε ξαναπεράσει σε χέρια Ρώσων.


Εμ, δεν θα πρεπε να έρθει και κάποια προσπάθεια αντεκδίκησης, από την άλλη πλευρά;
Και εδώ είναι το δεύτερο σκέλος: Ξεκίνησε η υποχθόνια προσπάθεια της (ιδιωτικής, επαναλαμβάνω!) Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας να υπονομεύσει («από μέσα») το ρούβλι ώστε να προκληθεί λαϊκή εξέγερση για την ανατροπή του Πούτιν.... Η λογική αυτού του σχεδίου είναι απλή: Όταν μια χώρα έχει μόνο κοιτάσματα αλλά όχι μεταποιητική βιομηχανία, η πτώση της διεθνούς ισοτιμίας του νομίσματός της κάνει ολοένα και δυσκολότερη την εισαγωγή προϊόντων. Άρα ο εύπιστος μικροαστός βλέπει ολοένα και πιο δύσκολη την απόκτηση μιας Μερτσέντες ή ενός Άιφον – για να μην πούμε τίποτε και για εισαγόμενα τρόφιμα.


Τι θα κάνει, ο βλαξ, αν τα πρακτόρια της NSA (κρυμμένοι πίσω από ΜΚΟ των διαφόρων Τζορτζ Σόρος) τον πιάσουν μακάκα (όπως τους Ουκρανούς) και του βάλουν στα χέρια μια πορτοκαλί σημαία; Θα βγει στους δρόμους «για τη δημοκρατία και την ελευθερία»...Και φυσικά, πέντε ακροβολισμένοι λεβέντες (ταμπουρωμένοι με τίποτε... “Open” χρήματα - κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...) θα ρίξουν στο ψαχνό για να δημιουργηθούν και οι πρώτοι «Ήρωες της Εξέγερσης»...


Ε, εδώ, οι τραπεζίτες την πάτησαν! Δεν είναι μόνο που ο λαός συσπειρώθηκε γύρω από τον Πούτιν (και την καγκεμπίτικη συμμορία του, αν επιμένετε) αλλά και η ίδια η οικονομική ελίτ της Ρωσίας! Η οποία, υποτίθεται, θα ωφελούνταν από την πτώση του Πούτιν καθώς ο «ξένος παράγων» θα ανέθετε σε αυτήν να τρέξει το μαγαζί, για πάρτη του...(Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, δηλαδή, τώρα...). Και τώρα ήρθε η ώρα του ξεκαθαρίσματος των λογαριασμών...


ΤΟ «ΧΡΥΣΟ ΡΟΥΒΛΙ»
Εδώ και πολύ καιρό, στη ζούλα, η Ρωσία αγόραζε χρυσό. Το ίδιο έκανε και η Κίνα. Και είναι απορίας άξιο, το γεγονός ότι, παρά την έντονη ζήτηση χρυσού από αυτές τις δύο δυνάμεις, κάποιοι κατάφερναν η τιμή του όχι μόνο να μην ανεβαίνει στα ύψη αλλά ... να καταρρέει. Η κοινή λογική λέει ότι ξαφνικά υπήρξε υπερπροσφορά. Αλλά πώς να υπάρξει υπερπροσφορά όταν είναι δεδομένη η παραγωγική δυνατότητα των χρυσωρυχείων σε όλη τη γη; Αποκτήσαμε ξανά...αλχημιστές και δεν το ξέραμε; Ποιος όμως πλιατσικολογεί χρυσό κι από πού;


Εδώ δεν υπάρχει απάντηση, πέρα από λογικοφανείς θεωρίες συνωμοσίας, βασισμένες σε γεγονότα. Και ένα γεγονός είναι ότι, εδώ και χρόνια, οι Γερμανοί απαιτούν να επιθεωρήσουν τον χρυσό τους που βρίσκεται στο Ομοσπονδιακό (ιδιωτικό, ε;) Θησαυροφυλάκιο των ΗΠΑ στο Fort Knox. Και οι ΗΠΑ αρνούνται να δεχτούν τέτοιον έλεγχο και όλο δίνουν μεταγενέστερες ημερομηνίες «επανεξέτασης του θέματος».


Μια άλλη θεωρία συνωμοσίας λέει ότι και ο χρυσός των ίδιων των ΗΠΑ, πλέον, έχει μετατραπεί σε επιχρυσωμένες ράβδους βολφραμίου, με το ίδιο, περίπου βάρος. Μια τρίτη είναι ότι όλα αυτά τα γνώριζε ο Στρώς Κάν και για αυτό «φαγώθηκε»: επειδή είχε σκοπό να μιλήσει...


Όπως και να χει το πράγμα, το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή η Ρωσία έχει συγκεντρώσει όσο χρυσό χρειάζεται για να κυκλοφορήσει «ρούβλι με αντίκρυσμα χρυσού», επαναφέροντας την ανθρωπότητα πίσω στο χρόνο, στις μέρες του Μπρετόν Γουντς. Κι αυτό είναι «αιτία πολέμου» (με όποια ερμηνεία θέλετε να δώσετε) για εκείνους που τυπώνουν το δολάριο.


Οι οποίοι, όλως συμπτωματικά, είναι οι ίδιοι που, μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ, τύπωναν και το «χάρτινο» ρούβλι!
Δεν έχει αυταπάτες ο Πούτιν. Όσο και να φτιάξει νόμισμα με οποιοδήποτε αντίκρυσμα, σε χρυσό, σε πλουτώνιο ή σε κρυπτονίτη, είναι σίγουρος ότι η Κεντρική Τράπεζα Ρωσίας θα του το «ρίξει» όταν τα συμφέροντα της Ρωσίας θα βρίσκονται σε σύγκρουση με αυτά των «Βρετανών» (εδώ γελάμε, ε;) ιδιοκτητών της...


Και το χειρότερο: Αν ο ιδιώτης ιδιοκτήτης της Κεντρικής Τράπεζας μιας χώρας έχει για μπροστάρη ένα κερδοσκόπο, μπορεί να του αμολήσει μια εσωτερική πληροφόρηση για σκόπιμη υποτίμηση. Και να σηκώσουν όλο το χρήμα, στις διεθνείς αγορές. Θυμίζω, εδώ, την ξαφνική υποτίμηση της αγγλικής λίρας που μόνο ο Σόρος (κολλητός των Ρότσιλντ) είχε «προβλέψει» και ποντάρει πάνω της αμύθητα ποσά.


Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Πούτιν διακήρυξε ότι πρόθεσή του είναι να πετάξει έξω τους Ρότσιλντ από την Τράπεζά του και να την εθνικοποιήσει. Κι αυτό θα είναι κοσμοϊστορικό γεγονός, αν σκεφτούμε ότι οι μόνες Κεντρικές Τράπεζες, στον πλανήτη που ΔΕΝ ανήκουν στους Ρότσιλντ είναι αυτές της Συρίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας. (Ήταν κι η Λιβύη μέχρι τη στιγμή της «εξέγερσης για δημοκρατία», με τα Ραφάλ του Σαρκοζί να ανοίγουν το δρόμο...)


(Κι εδώ ας κάνω και μια εμβόλιμη ιστορική αναδρομή. Οι Διεθνείς Τραπεζίτες ήταν αυτοί που χρηματοδότησαν την επανάσταση των Μπολσεβίκων. Στόχος τους, και στόχος των Λένιν και Τρόσκι ήταν να περάσει η Τσαρική Τράπεζα στα χέρια του διεθνούς τραπεζικού καρτέλ, όπως σε όλα τα ... «φυσιολογικά» κράτη του κόσμου. Το σχέδιο το χάλασε ο μουστάκιας ο Στάλιν που έκανε στην μπάντα τον «μιλημένο» Τρότσκι («φυσικό» διάδοχο του Λένιν) και έκανε του κεφαλιού του. Ε, δεν πέρασε πολύς καιρός μέχρι που, οι ίδιοι που χρηματοδότησαν τους Μπολσεβίκους, να χρηματοδοτήσουν κι ένα Χίτλερ και να τον ξαμολήσουν κατά πάνω του... Κλείνει η παρένθεση.)


Ένας άλλος που βγάζει, σήμερα, καπνούς από τα αυτιά του για τον τρόπο που υπονομεύεται το εθνικό του νόμισμα είναι ο κουμπάρος μας, ο Ερντογάν. Και δεν διστάζει να κατηγορεί την Κεντρική του Τράπεζα ότι αυτή είναι που οδηγεί στο βάραθρο την τιμή της τουρκικής λίρας. (Προκειμένου να προκύψει γενικευμένη αναταραχή ώστε να επανέλθουν οι Κεμαλικοί στην εξουσία – και να ολοκληρώσουν το σχέδιο Βαριοπούλα με υφαρπαγή ελληνικών νησιών. Όχι ότι υποστηρίζω τον Ερντογάν, αλλά το εναλλακτικό σχέδιο είναι ακόμα χειρότερο...). Με αυτά και με αυτά, ρωτάω.
Το ευρώ είναι μπουντρούμι. Αλλά κι η μελλοντική δραχμή της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Τράπεζας της Ελλάδας θα είναι «λάκκος με τα φίδια», αν η κυβέρνηση δεν είναι «αρεστή». «Εθνική» δραχμή ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε, όσο ισχύει το συμβόλαιο που έχουμε κάνει, ως κράτος, με την ιδιωτική «Τράπεζα της Ελλάδας». (Δεν πάει πολύς καιρός που ανανεώθηκε για άλλα 39 χρόνια, αν δεν κάνω λάθος)


Λοιπον... τι λέτε ότι πρέπει να κάνουμε (πέρα από συνθήματα στις πλατείες) για να ξαναπάρουμε την χώρα μας πίσω;Διονύσης Χοϊδάς7 σχόλια:

 1. Αγαπητέ Διονύση, όταν έφθασες στο πολύ ουσιαστικό για μάς: "τι να κάνουμε για να πάρουμε τη χώρα μας πίσω;" ξέφυγες, θέτοντας μόνο το ερώτημα χωρίς να δώσεις την προσωπική σου, έστω, απάντηση. Θα μπορούσες να βοηθήσεις όσους διακαώς αναζητάμε τη βέλτιστη απάντηση, δίνοντάς μα τη δική σου "οπτική"; Και πίστεψέ με το αίτημά μου είναι ειλικρινές και καλοπροαίρετο. Aπό τις διαφορετικές απαντήσεις ίσως προκύψει η τέλεια σύνθεση. Μπορείς να απαντήσεις και στο e-mail:katerina.xatzi14@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πολυ ενδιαφερουσα η ολη αναλυση,αλλα καλο θα ναι να τα εκλαικευουμε οσο το δυνατοτερο,για να καταλαβαινουν οι θειες και στα χωρια.δηλαδη θελω να πω,οτι το εβραικο ιερατειο ειχε πληρωσει 30 αργυρια στο ξεφτιλα τον ιουδα,και οχι πληθωριστιΚΑ Κωλοχαρτα αμερικανικης προελευσης,ουτε αντιπληθωριστικα γερμανικης κατασκευης.αρα,ορμαμε ολοι στο μονο σιγουρο καταφυγιο,χρυσο,γιατι οχι και σε γη-ακινητα!!!εξαλου οι φιλοι μας οι εβραοι το πραττουν 2000 χρονια τωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι ειπατε ?

  Να ξαναπάρουμε την χώρα μας πίσω ;

  Μα οταν τον βλεπεις τι κανει, και δεν τον ρωτας « Γιατι κυριε Αβουρη πουλατε τοσους τονους χρυσαφι της χωρας μας » ? αποδεικνυεις οτι δεν σε ενδιαφερει τι γινεται στη χωρα σου, αρα, την εχεις χαρισει τη χωρα σου σε αλλους ! Δεν ειναι ουτε ο Διοικητης σου στο στρατο, ουτε ο πατερας σου, ουτε ο προισταμενος σου, ουτε ο δεσμοφυλακας σου σε φυλακη. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ-ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ? Γιατι δεν τον ρωτησες το γιατι πουλησε τοσους τονους χρυσαφι ? Γιατι δεν του ζητησες το λογο ? Να σου πω εγω το γιατι, διοτι ηθελες να σου διοριση – επιλεκτικα εσενα - το παιδακι σου, και τσιμεντο να γινουν οι αλλοι, και το ιδιο και οι αλλοι, και ετσι ΟΛΟΙ γιναμε τσιμεντο, αντι να του πεις, χεσε το παιδακι μου, γιατι εκλεισε ο Μαλκοτσης, η Χρωπει, το Αιγαιον, ο Λαδοπουλος, ο Νειαδας, η Ιζολα, η Βιεμ, η Πιρελλι, ποιος καιει και ξανα-καει το Μινιον, ( προετοιμαζοντες το δρομα για τα Πρατικερ, Λεροι-Μερλιν και Λιντλ ) γιατι χαθηκαν τοσες θεσεις εργασιας, γιατι αποξηρανες την κοιτη του Γαλλικου ποταμου που εβγαζε 200 κιλα χρυσαφι καθε χρονο, για να μου δανειζεσαι απεξω χαρτο-νομισμα, και να με βυθιζεις στο χρεος, ωστε να μου παρης τη γη μου ?

  Οταν περιμενεις να σε σωσει ο ταυτοχρονα γειτονας (στο Κεφαλαρι) του Χριστοφορακου ( ητανε μεταχρονολογημενα τα τιμολογια τελικα ? ) και του Σαμαρα, ( 17 χρονια κυτταζε το ταβανι περιμενοντας ) και πρωην τραπεζικος, σου φταιει ο Σοιμπλε ? Και εαν ερθει, θα σου πει «Αναπνευσε βαθεια, να παρεις οξυγονο, εγω οξυγονο σου υποσχεθηκα για την Ελλαδα» αυτος θα φταει, ή εσυ που θα πας να τον ψηφισης ?

  40 χρονια, και κανενα νομο του πασοκ δεν καταργησε η ν.δ. και αντιστροφως ! Αρα, ενα ειναι το σχεδιο, και το ακολουθουσανε ποτε ο ενας – ποτε ο αλλος με απολυτη πιστοτητα ! Για να μας φερουνε ακριβως ΕΔΩ ! και μετα .... σου ξανα-ανοιξανε την ΕΡΤ, και πηρανε πισω τις καθαριστριες ! Ολα τα αλλα τα ιδια ! «Μενα νομο, μένα αρθο» !

  Και. γιατι παραπονιεστε τωρα ? Δεν ειπαμε οτι «οι λαοι εχουνε τους ηγετες ταιριαζουνε ? » Παρολα οσα γινανε, να παρουμε τη ευθυνη μας εμεις δεν εγινε ακομα, 3000 ατομα καθε μερα στη Βουλη για ρουσφετι, λεει ο Λεβεντης (καλος κι’ αυτος....)

  Θελετε μια ιδεα : Ο,τι δεν εχει γινει μεχρι τωρα, ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ !
  Γιατι ΔΕΝ λειτουργει η δικαιοσυνη ? Γιατι ενας που ομολογει δημοσια το αδικημα που διεπραξε π.χ. «μαζυ τα φαγαμε», δεν τον τσιμπανε να τον πανε στο αυτοφωρο, να δωσει εξηγησεις, το τι ακριβως εφαγε, ( π.χ. κλοπιμαια ? απο ποια κλοπη ? ) και με ποιους συννενοχους μαζυ «τα εφαγε» ? Θαρθει παλι η ( «επαναστατικη» χα-χα-χα ! ) 17Ν για να φαει τιποτε δικαστικους, για να βαλουνε οι αλλοι μυαλο το τι κανουνε ? Γιατι ΔΕΝ λειτουργει η δικαιοσυνη ?

  Γιατι δεν κανετε καταγγελιες σε εισαγγελεις, απαιτηση για να γινουν δικαστηρια, γραμματα σε εφημεριδες, φωτοκοπιες και μοιρασμα στο δρομο, ανοιχτες ανακοινωσεις στις πλατειες, τηλεφωνα τωρα που ειναι ανεξαρτητα αριθμου τηλεφωνηματων σε ολους, ανακοινωσεις απο σταθμους εφ-εμ, απο ιντερνετικους σταθμους...

  Φωνη Λαου – Οργη Θεου !

  Γιατι δεν κανετε δημοσιοποιηση ολα τα αισχη, ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ οι παντες ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τους παντες ΟΛΟΙ, Χαλασμος απο εμαιλ... Γιαυτο αυτοι ελεγχουν τα ΜΜΕ, για να μαθαινουμε οτι θελουν αυτοι....

  Ποτε θα κυκλοφορησει το ΡΟΝΥ ? Γιατι δεν δινουνε στον κυριο Κοντογουρη αδεια να το ξαναβγαλει ? Για να αγοραζουμε εισαγομενες γουρουνες ντατσουν, τογιοτα και μινι-κουπερ ?

  Ποτε θα κυκλοφορησει το σκουτερ του κυριου Ζωγραφου που καιει νερο ? Αυτος δεν ειναι που τοση ωρα βολτα εκανε στην Αιγινα, με ενα λιτρο νερο, γιατι να μη θελω και εγω ?

  Ποτε θα κυκλοφορησει το ηλεκτρικο αμαξι της ομαδας του καθηγητη του Πολυτεχνειου που δειξανε στο Ζαππειο ? Αφου πρωτα ξεπουλησει η Λεξους το στοκ της ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δες τα πρωτοσελιδα των Λαμπρακοφονων για να δεις τι γραφουνε τωρα που θιχτηκανε τα συμφεροντακια τους, και καταλαβε το τι ΟΡΓΙΑ γινοτανε τοσα χρονια, ΟΤΑΝ σταζανε μελι για τους κυβερνωντες.... Δες και τους ΤΩΡΙΝΟΥΣ υμνους των Κουριαδων στον Αxel ( οχι των G+R ) τωρα που ΔΕΝ εχουν θιχτει ΑΚΟΜΗ τα συμφεροντακια τους.... και συγκρινε το σε λιγο που θα θιχτουνε.... Θαρθει παλι η ( «επαναστατικη» χα-χα-χα ! ) 17Ν για τον Αθανασιαδη και τον Μομφερατο, για να βαλουνε οι αλλοι μυαλο το τι γραφουνε ?

  Τηλεφωνα σε τηλεοπτικους σταθμους, οταν βλεπουμε τις γνωστες φατσες, να δωσουν λογο, τι κανανε 40 χρονια, ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ?

  Να δημιουργηθει το κλιμα μεταστροφης !

  Τι παει να πει οτι « θα τη γλυτωσουνε με τον νομο περι ευθυνης υπουργων » ? Να καταγραφουν και να δημοσιοποιηθουν τα παντα ! Και ας αθωωθουνε στα δικαστηρια, αργοτερα... Στη χωρα που ισχυει το «Καλυτερα να σου βγει το ματι, παρα το ονομα»..... μηπως ηρθε η ωρα να τους βγει το ονομα σε καποιους ?ΚΑΙ να μας βιαζουνε, ΚΑΙ να μην ξερουνε ΠΟΙΟΣ μας εβιασε ? Τινος ειναι ρε γυναικα τα παιδια ?

  Και για πειτε μου ωρε γατονια : Ενας νομος π.χ. «περι ευθυνης υπουργων» που αποδεδειγμενα αθωωνει εγκληματιες, ποση «ζωη» λετε οτι μπορει να του μενει ακομα ?

  Οταν μας λενε οτι «Επιχειρουμε Ποινικοποιηση Πολιτικης Ζωης» ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΟΥΜΕ ! Να αναταπανταμε, ΝΑΙ ΡΕ, ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ !

  Θελουνε απο 300 (οχι του Λεωνιδα) να τους πανε 200 με τα ιδια λεφτα ( δηθεν για να κανουνε οικονομια, αλλα καλυτερα ελεγχεις 200 ατομα παρα 300 ) Ε, Οχι ! Να μεινουνε οι 300, αλλα να παιρνουνε δυο χιλιαρικα μονο καθαρα το μηνα, ( μια που τα εχουνε ολα ταλα τζαμπα ) ωστε να απαλλαγουμε απο αυτον τον «κατιμα», απο αυτη τη «φυρα» της Βουλης, αυτους και αυτες που ερχονται, «τζιμπανε» καθε μηνα τα 6 ή τα 8 ( ακομα να βγαλω ακρη εαν ειναι 6 ή 8 τα χιλιαρικα) χιλιαρικακια τους κανουνε και καμμια μπαρουφο-ερωτηση, ετσι για το θεαθηναι, και για ξεκαρφωμα, και σπιτι για τζακουζι ! «Μα ποιος τρελλος θα κατσει με 2000 ευρω» ? Ε, μολις το ειπες ! Ο Κουζουλος θα κατσει, ο Ψυχωμενος θα κατσει, ο Τρελλαμενος και «Μεθυσμενος με το αθανατο κρασι του 21» θα κατσει, ο χλιαρος, ο χαραμοφαης, ο εγκαθετος, ο Συβαριτης, ο καλοπερασακιας, ο πουλημενος, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΥΟ ΨΩΡΟ-ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ! Μλκς ειναι ?
  Οχι βεβαια !
  Θα σηκωθει και θα φυγει !

  Να προσεχουμε τι κανουμε ! Πολυ ωραιος και ο Ζαγορακης, πολυ ωραια και η Καιλη (40.000 ψηφοι με το που πρωτο-εμφανιστηκε....) ! Αλλα οχι για τις καρεκλες που καθονται τωρα ! Ο ενας παλι πισω στα γηπεδα, προπονητης και στην Εθνικη να δινει το παραδειγμα με τις πραξεις του στα νεα ταλεντα, και η αλλη στη πασαρελλα, στις δημοσιες σχεσεις, κλπ ! Δεν μπορει ενας Χουντης – που εχει το νοητικο υποβαθρο να μην τους αφησει σε χλωρο κλαρι στην Ε.Ε. - να μενει απεξω !

  Κερδιζει κανεις με το να μενει ακινητος και σιωπηλος ? Οι Ρωσσοι λενε «οταν σιωπας, συμφωνεις»

  Εν κατακλειδι, εαν δεν κλαψει ( = ουρλιαξει ) το μωρο, πως θα ξερει η μαννα οτι πειναει για να το θηλασει

  ?Μην κλαις !

  Ουρλιαξε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θελετε και αλλα ?

  Παει ο Περατικος να κανει κατασταση στα ναυπηγεια, και νασου η ( «επαναστατικη» χα-χα-χα ! ) 17Ν τον κανει μακαριτη ! Εμ βεβαια, δεν ειναι για τα μουτρα του Περατικου, ταχουμε για αργοτερα, για να ερθει και να τα παρει για ΕΝΑ ΕΥΡΩ ο κυριος Κελεμπιας απο το Καταρ(αμενο)... Μιλησε κανεις υπερ του Περατικου ? Οχι ! Τον υπερασπιστηκε κανεις ? Οχι ! Γιατι ? Ειπαμε : «το παιδακι μου διωρισε μου, κλπ κλπ»

  Παει ο Παλαιοκρασας να κανει – ακριβως το αντιθετο απο οτι μας ζηταει η Τροικα - στην Ελληνικη Οικονομια, ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και νασου η ( «επαναστατικη» χα-χα-χα ! ) 17Ν και την τρωει ο Αξαρλιαν... Μιλησε κανεις υπερ του Παλαιοκρασα ? Τον υπερασπιστηκε κανεις ? Οχι !

  Πως ρωτησανε τις εταιρειες τροφιμων εαν ειναι απο μεταλλαγμενα, και καποιες απαξιωσαν να απαντησουν ? Ετσι να ερωτηθουνε ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝΕ ΕΠΙΣΗΜΑ οσοι ειναι Μασωνοι και οσοι οχι, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ, για να ξερουμε τι γινεται γυρω μας, βρε αδερφε !

  Εαν αυτοι δουλευουνε στο σκοταδι, εμεις ας μην αφηνουμε «θεματα στο σκοταδι» ας αναψουμε τους προβολεις της δημοσιοτητος παντου, παντα και για ολους ! «Γεια σας κυριε Κολοκυθα, ειστε Μασωνος, ναι ή οχι απαντηστε μου παρακαλω παρουσια μαρτυρων, τα φιλαρακια μου απο εδω» ! Μετα γραφουμε στο μπλογκ¨: «Την ταδε μερα του ταδε μηνα, παρουσια των ταδε, ρωτησα τον κυριο Κολοκυθα, εαν ειναι Μασωνος και δεν μου απαντησε, ή με εβρισε, ή με απειλησε, ή με εφτυσε, ή φωναξε τη φρουρα του και με προπηλακησαν, και π.χ. φωναξα τους Ζηταδες και εκανα καταγγελια στο Αυτοφωρο, κλπ κλπ » Ολα Ομορφα και Ωραια και με το Νομο !

  Η ντουντουκα απο αμαξια που κινουνται στις γειτονιες, αντι να λεει «Ολοι στο Καραγκιοζη» να λενε π.χ. «Ο Γεωργιου της ΕΛΣΤΑΤ, αν και ειναι ακομα υποδικος διοτι φουσκωσε το Ελληνικο Χρεος, συνεχιζει να ειναι στην ΕΛΣΤΑΤ » και αλλα τετοια.

  Τηλεφωνα στο καθε μοναχικο παππου και γιαγια (που θα πανε να ψηφισουνε,) να μαθει τα αισχη τους, δεν εχουνε ανθρωπο να ανταλλαξουνε μια κουβεντα, θα χαρουνε να τα πουμε

  Απαιτειστε ψηφο για τους Ελληνες του εξωτερικου ! Γιατι αραγε δεν δωσανε ποτε ψηφο στους Ελληνες του εξωτερικου ? Μα διοτι δεν μπορουνε ουτε να τους εκβιασουνε, ουτε να τους δωροδοκησουνε με κατι !!! Γιαυτο !

  Εκανε 80 ερωτησεις για το σουπερ-πουμα ο καρατζατετοιος, και ποσες για το ΡΟΝΥ του Κοντογουρη ??? Βλεπεις, η Αμερικη καπου πρεπει να πουλησει την αυτοκινητο-παραγωγη της....και τα ελικοπτερα της....

  Ποσοι εχουν αυτοκτονησει,10.000 ατομα ή παραπανω απο το 2009 ? Θα γινει ποτε μια ΕΔΕ για το θεμα αυτο ?Ποτε θα ανοιξει η Αστυνομια, το ΕΚΑΒ, τα αρχεια τους να μαθουμε τι εχει γινει ? Γιατι δεν μας το λενε ? Φοβουνται κατι ? Τι φοβουνται ?

  Ποσα παιρνουνε υπαλληλοι της Βουλης ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΤΟΣΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ? Και γιατι 3000 ευρω το μηνα, για να αλλαζεις ενα ποτηρι νερο ?Μα αυτο δεν ειναι για εργασια, μηπως ειναι για «δωροδοκια» ?ΑΡΑΓΕ, τετοια γελοια ποσα για τετοιες γελοιες «εργασιες» δινονται μονον σε «συνενοχους» ? Και αν μου πειτε για «την κατσικα του γειτονα» που λεει και καθε πρωι ο Φραγκας, θα σας πω, «και πως την αποκτησε την κατσικα του γειτονας ?πως και εχει αυτος και εγω δεν εχω οχι κατσικα, αλλα ουτε καν κοτα ?» ΕΑΝ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΟ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ....

  Γιατι δεν ρωτατε ? Πως θα αποπληρωθουν τα χρεση των κομματων ? Ποιος θα παει φυλακη για αυτο ?Τινων την περιουσια θα δεσμευσει το κρατος για την αποπληρωμη ? Τωρα που ο ΓΑΠ αλλαξε κομμα, τι θα γινει με τα τιμολογια του ΠΑΣΟΚ ? ποιος θα πληρωσει τη νυφη ? Πως θα απαντηθουν αυτα τα ερωτηματα ?

  Για ποσο καιρο ακομα θα αφησετε η Τραπεζα της Ελλαδος θα ανηκει εις τους ιδιωτας Ροτσιλδ ?Για το Συνταγμα πατε για να κανετε αναθεωρηση ομως, εστι δεν ειναι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σας αρεσουνε τα apps ?

  Εμπρος λοιπον, ας κανουμε ενα apps με τις Εκκρεμοτητες Κυβερνησης προς τον Ελληνικο λαο, ενα «ΤΟ DO LIST» σαν αυτο πους σου βαζει ο προισταμενος σου στη δουλεια, για να εχουμε καθημερινο ελεγχο της πορειας Εργασιων και Πεπραγμενων : Λιστα Λαγκαρντ, ( εκει ειδα ολοκαθαρα « SAMARAS ANTONIOS 1.000.000 EURO» ειναι συνωνυμια ? Θα μου απαντησει κανεις επισημα ποτε ? ) Λιχνεσταιν – Λονδινου – Λωζανης – και Μποργιανς, που βρισκομαστε, τι εγινε, ποια προοδος εγινε απο χτες μεχρι σημερα ? Γιατι να μην τους ρωταμε και εμεις, οπως μας ρωταει ο προισταμενος μας που μας βαζει μια δουλεια να κανουμε ?

  Οταν περνανε τα ταξι απο μπροστα σου, και εσυ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ενα για να σε παει εκει που θες, δεν εχεις δικαιωμα να του κανεις παρατηρηση για τη διαδρομη ?

  Τα λεω καλα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το άρθρο είναι πολύ σοβαρό αλλά χρειάζεται μια πληρέστερη διευκρίνιση σε τούτο εδώ : "Και τώρα το γλυκό: Το Κράτος City of London είναι ο ιδιοκτήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας! Να το επαναλάβω; Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ Κράτος City of London είναι ο ιδιοκτήτης της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας! Κι αυτό είναι που έχει κάνει τον Πούτιν να «σαλτάρει»".

  Από που προκύπτει αυτό ; Πρέπει να το αιτιολογήσετε. Ασπάστηκε και η Ρωσία το δόγμα "ανήκουμε στη Δύση";

  Όσο για τα υπόλοιπα "Hello σχόλια" την έχουν έτοιμη την απάντηση οι "χαραμοφάηδες". Θα απαντήσουν με ένα, κι αυτοί, ερώτημα : Τι σου είπε η μάνα σου όταν τη ρώτησες "Γιατί δεν με ρώτησες πριν με κάνεις;". Το τίποτα που έγινε κάτι, αυτό διδάχθηκε στα σχολειά - αμερικανικά κολλέγια και άλλα "νεοελληνικής παιδείας" εκπαιδευτήρια : Το τίποτα να προτιμά το τίποτα, αν και είναι κάτι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή