Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!

ΤΟ BREXIT KEΡΔΙΣΕ ΜΕ 52%
 ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.



ΒΙΝΤΕΟ

 Φάρατζ: "Νικήσαμε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα"

Με χαμόγελα και μέσα σε ζητωκραυγές ο Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε ότι “τώρα τολμώ να ονειρευτώ. Η αυγή φέρνει μια ανεξάρτητη Μεγάλη Βρετανία” 
ην απόλυτη ανατροπή και την κυριαρχία του Brexit, έκανε ο Νάιτζελ Φάρατζ.






Ο ηγέτης των ευρωσκεπτικιστών υπογράμμισε ότι “αγωνιστήκαμε κατά των πολυεθνικών, κατά των "αξιοπρεπών" πολιτικών και σήμερα μπορούμε να πούμε ότι νικήσουμε. Το καταφέραμε με πολλή δουλειά. Νικήσαμε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα".

Όπως πρόσθεσε “τολμώ να ονειρευτώ πως η αυγή που έρχεται φέρνει μια ανεξάρτητη Μεγάλη Βρετανία”.


Το Brexit συγκεντρώνει ποσοστό 52% έναντι 48% υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Στις 6.40 το πρωί τρία μεγάλα δίκτυα, το BBC το ITV και το SkyNews προέβλεψαν ότι το Brexit «κλείδωσε».

 Το BBC αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Βρετανία έλαβε τις αποφάσεις της και προβλέπει ότι το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι 52% υπέρ της αποχώρησης.
Αναλυτής του τηλεοπτικού δικτύου Sky News προέβλεψε στις
BREXIT

Στις 07:23 το πρωί ώρα Ελλάδας οι καταμετρημένες ψήφοι υπέρ του Leave ήταν 15.705.000  ενώ υπέρ του Remanin 14.584.000 εκατομμύρια με καμετρημένες το 90% των ψήφων. Στο στρατόπεδο του Bremain επικρατεί πανικός. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται πολιτικός συντάκτης του BBC «από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Ο χάρτης της Βρετανίας

Αναλυτικά ο χάρτης με τις περιοχές ανάλογα με το πως ψήφισαν οι Βρετανοί. Με κίτρινο εκείνες που έδωσαν REMAIN και μπλε όσες έδωσαν BREXIT. Είναι εμφανής ο διαχωρισμός νότου με το βορά.



ΠΗΓΗ ΕΔΩ KAI ΕΔΩ


1 σχόλιο:

  1. Κανένα πρόβλημα. Θα φωνάξουν τώρα τον Τσίπρα να τους μάθει πως κάνουν το Όχι Ναί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή