Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΝΟΧΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟ 

6 ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το να εμπεδωθεί στους γηγενείς από το καθεστωτικό σύστημα ένα αίσθημα ενοχής έναντι στους λαθρό, ότι δηλαδή αυτοί φταίνε για την δυστυχία τους, είναι πολύ σημαντικό και για τον λόγο αυτό εφαρμόζουν πολλές μεθόδους όπως θα δούμε παρακάτω.
Έτσι στην Γερμανία σε σχολεία αναγκάζουν τα παιδιά να… προσποιούνται ότι είναι παράνομοι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, για να νοιώσουν όπως αναφέρεται, στο πετσί τους την ζοφερή κατάσταση τους. Ο σκοπός είναι να αισθανθούν τα μικρά παιδιά ένοχα έναντι τους και να είναι έτοιμα αύριο να τους παραχωρήσουν τα πάντα, προς δόξα της νεοταξικής πολτοποίησης.


ΦΟΤΟ2


Στο όνομα λοιπόν της «ενσωμάτωσης», σε μια σχολική τάξη τα παιδιά αναγκάστηκαν να παίξουν τον ρόλο να είναι μουσουλμάνοι παράνομοι αλλοδαποί με την πρόθεση να αποκτήσουν «καλύτερη κατανόηση» για το μεταναστευτικό πρόβλημα, με την προσδοκία η εκπαιδευτική αυτή εμπειρία να μπορεί να αλλάξει την σχέση τους απέναντι στους λαθρο.
ΦΟΤΟ3


Αντι δηλαδη να αναγκάσουν τους μουσουλμάνους να κατανοήσουν καλύτερα τις χώρες όπου μετανάστευσαν, ή καλύτερα που επέλεξαν να εισέλθουν παράνομα για να ενσωματωθούν, τώρα θα… πρέπει οι ντόπιοι να ενσωματώνονται στους λαθρό. Τι ωραία!
ΦΟΤΟ4


Στο νησί της Kaninchenwerder ακριβώς έξω από την γερμανική πόλη του Σβερίν, τοπικοί σπουδαστές είπαν να γίνουν οι «αιτούντες άσυλο» λαθρο, με λίγα λόγια “Πρόσφυγες για μια ημέρα”. Αυτό είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για παιδιά του γυμνασίου και λυκείου, να ζήσουν και να πειστούν από το πρόγραμμα «Εργασίας Δικτύου για τους Πρόσφυγες» (NAF). Το πρόγραμμα, όπως αναφέρεται, προσφέρεται στο να καταλάβουν το «δράμα» των μεταναστών στη Γερμανία και αλλού, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν τι εστί να έχεις μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στη χώρα σας. Κρίμα που δεν ζήτησαν από τους μαθητές να συμπεριφέρονται σαν τους μουσουλμάνους και να… κάνουν ακριβώς τα ίδια πραγματικά. Να δούμε αυτό το πείραμα πώς θα πήγαινε.


Αυτή είναι η έκτη φορά που η NAF έχει προχωρήσει σε τέτοιου τύπου εκδήλωσεις σε μορφή παιχνιδιού σε συνεργασία με τους πρόσφυγες από το Mecklenburg-Vorpommern. Κάθε φορά που χρησιμοποιούν το νησί για τέτοιου τύπου εκδήλωσεις, προσποιούνται και ονομάζουν την εκδήλωση «Δημοκρατία της Kaninchenwerder» που εκτελείται από περίπου 100 παιδιά στο κέντρο της λίμνης Σβερίν.
Σε όλους τους μαθητές δόθηκαν πλασματικά ονόματα και ταυτότητες κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης, όπως τον 16-χρονο Gord που παίζει ένα αγόρι με το όνομα Javad Ahmadnejad, μια υποτιθέμενη αντίπαλος του ιρανικού ισλαμικού καθεστώτος. Αλλά ο ίδιος ο μαθητής λυκείου είπε ότι ο ίδιος θα έβρισκε περισσότερο νόημα αν μπορούσε να βοηθήσει τους μετανάστες με ένα πιο πρακτικό και ουσιαστικό τρόπο.
Ο Gord, μαζί με τους άλλους μαθητές, μεταφερθήκαν με λεωφορείο στη λίμνη, έπειτα αποβιβάστηκαν σε μια βάρκα όπου λίγο αργότερα τους χαιρέτισαν οι «συνοριοφύλακες» όταν έφτασαν στο νησί. Οι παίζοντας τους αξιωματικούς , μιλώντας στα γερμανικά και αραβικά, κατεύθυναν τους μαθητές σε μία από τις δύο γραμμές, για άσυλο, ή σε μια διαδικασία όπου θα απελαθούν.
Ένας άλλος φοιτητής που ονομάζεται Ιαν, πήρε το όνομα Χασάν, και ερωτάται αν θέλει δικηγόρο αφού τον έβαλαν σε ένα κελί. Το παιδί στη συνέχεια οδηγείται σε ένα δωμάτιο ανάκρισης όπου έχει ρωτηθεί γιατί πέταξε το διαβατήριο του, πριν από την είσοδο σε αυτή την χώρα.
Η γερμανική κυβέρνηση έχει επίσης χρηματοδοτήσει εδώ και καιρό ένα άλλο εξίσου παράξενο προγράμμα στο όνομα της ένταξης, όπως η διδασκαλία των αντρών μεταναστών πώς να… φλερτάρουν σωστά με τις Γερμανίδες στο λεγόμενο «σχολείο φλερτ».
Το επόμενο βίντεο δείτε τι γνώμη έχουν για τις γυναίκες στην Ευρώπη οι μουσουλμάνοι.
Στο επόμενο για να προετοιμαστείτε στο πώς θα περνούν στα σχολεία τα παιδιά μαζί με μουσουλμάνους.

Video Player
00:00
02:00


Μην νομίζετε ότι όλα αυτά τα «ωραία» είναι πολύ μακριά μας.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου