Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

OΠOIOΣ NOMIZEI OTI ΣΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ!


ΟΙ ΣXEΔIAΣTEΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΟΙΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ TO #ΒRΙΜΑΙΝ!!!



Εκτός από τους ψευτοσκόπους έχουμε τώρα και τους στοιχηματίες που μιλάνε για την πιθανότητα οι Βρετανοί να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου. 


Και ούτε λίγο ούτε πολύ όλα τα συστημικά μέσα έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι η δολοφονία της Τζο Κοξ αλλάζει τα πάντα για το Brexit με τους Εργατικούς και τον Κόρμπιν να "καρπώνονται" τα οφέλη μιας δολοφονίας...


Αλλά οι ψευτοσκόποι δεν παίζονται! Είτε Έλληνες είτε Βρετανοί είναι νεοταξίτες και λένε τα ίδια ψέμματα και χρησιμοποιούν τα ίδια τρύκ. Φυσικά οι Βρετανοί ψευτοσκόποι θέλουν να είναι καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση.

Έτσι σε δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από την BMG για την εφημερίδα «The Herald», η παραμονή στην ΕΕ προηγείται με ποσοστό 53,3% έναντι 46,7% που είναι υπέρ του Brexit.



Όμως, την ίδια ώρα διαδικτυακή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας δείχνει ότι το Brexit προηγείται με 55,5%, έναντι 44,5% που τάχθηκαν υπέρ της παραμονής.

Τέλεια! σε κάθε περίπτωση η ψευτοσκοπική 
BMG έχει πέσει μέσα!
Μόνο την ισοπαλία δεν έχει προβλέψει!!!


Σύμφωνα με τους νεοταξίτες "αναλυτές", ο τραγικός θάνατος μπορεί να ανακόψει τη δυναμική του Brexit και να δώσει προβάδισμα στο στρατόπεδο υπέρ του #Brimain, το οποίο υποστήριζε και η Τζο Κοξ.

Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι οι Βρετανοί πολίτες είναι τόσο ηλίθιοι που θα αλλάξουν γνώμη για το μέλλον της χώρας τους επειδή το λένε οι ψευτοσκόποι, οι στοιχηματίες και επειδή κάποιος παρανοϊκός σκότωσε (εντελώς τυχαία λίγες μέρες πρίν το δημοψήφισμα) μια βουλευτίνα που ήταν υπέρ του #Brimain!!!

Αλήθεια η δίεση(#) σας θυμίζει κάτι; Το #Μένουμε Ευρώπη;
Το # αρκετά; Το # παραιτηθείτε;


Η Νέα τάξη είναι παντού και ο λαός καλείται να μην πέφτει θύμα της προπαγάνδας της για να μπορέσει να την αντιμετοπίσει!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου