Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΤΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ...


Η "ΥΠΟΔΟΧΗ" ΤΟΥ ΚΙΣΙΓΚΕΡ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ

2 ΒΙΝΤΕΟ




 Η λέσχη Μπίλντερμπεργκ συνεδρίασε στις 11/6/2016. Στην συνεδρίαση προσήλθε και ο Χένρι Κίσινγκερ, όπως δείχνουμε σε αποκλειστική φωτογραφία μας και σε σχετικό βίντεο τού INFO WORS. 

Ο Κίσινγκερ προσέρχεται στη συνεδρίαση μετά από μακρά σειρά κρίσιμων επαφών που είχε τελευταία οι οποίες αφορούσαν σε θέματα γεωστρατηγικής. Χαρακτηριστικό των διεργασιών που συντελούνται ΚΑΙ ΤΩΡΑ σε πλανητικό επίπεδο είναι και η πρόσφατη συνάντηση Βλαδίμηρου Πούτιν – Χένρι Κίσινγκερ, στις 3 Φεβρουαρίου 2016, στη Μόσχα. 





Στο βίντεο φαίνεται η «θερμή» υποδοχή που επιφύλαξαν στον Χ. Κίσινγκερ οι λίγοι διαδηλωτές που τόλμησαν να πάνε μέχρι τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, στις 11/6/2016

Ο Χένρι Κίσινγκερ, σε ηλικία 94 ετών σήμερα, διακρίνεται κρατώντας μπαστούνι να προσέρχεται περπατώντας τα λίγα μέτρα από το αυτοκίνητο που τον έφερε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου Μπίλντερμπεργκ, στο Οοστερμπέεκ της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιήθηκε η συνδιάσκεψη της λέσχης για το τρέχον έτος. Πίσω του ακολουθεί ο φρουρός συνοδός με το αναπηρικό αμαξίδιο διπλωμένο.


Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη συνδιάσκεψη στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ, πραγματοποιήθηκε το 1954.
Κατά την παγκοσμίως έγκυρη και έγκριτη εφημερίδα, The Times, London, 12/7/1977: η Λέσχη Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν».

Όπως αναφέρει, μεταξύ πολλών που έχουν ασχοληθεί με το θέμα, και ο Κλεάνθης Γρίβας –ψυχίατρος, κοινωνιολόγος, συγγραφέας: «Η Λέσχη πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ολλανδικό ξενοδοχείο Bilderberg όπου έγινε η πρώτη σύνοδό της το 1954, την οποία συγκάλεσε ο πρίγκιπαςΒερνάρδος της Ολλανδίας (ένα ‘‘γαλαζοαίματο’’ παράσιτο με ναζιστικό παρελθόν, που βρέθηκε στην κορυφή της κλίμακας των εξαγορασθέντων από την εταιρεία Lokheed, όταν αποκαλύφθηκε το ομώνυμο διεθνές σκάνδαλο διαφθοράς).» Βλ. περισσότερα στο: 

http://www.grivas.info/politiki/82-bilderberg , όπου αναφέρονται και όλα τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων που συμμετείχαν. Όλοι δεσμευμένοι με όρκο σιωπής για τα όσα λέγονται και γίνονται στις συνεδριάσεις αυτής της «λέσχης».

Ως δείγμα των όσων συμβαίνουν-αποφασίζονται μέσα σε αυτή τη «λέσχη» και επιβάλλονται στην «Ελεύθερη Δύση» υπενθυμίζουμε το απολύτως σχετικό κείμενό μας για τον Ιρλανδό Πήτερ Σάδερλαντ, πρώην διευθυντή της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ, ο οποίος επισκέφθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στις 12/5/2016 στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο Σάδερλαντ σήμερα διοργανώνει και κατευθύνει σε παγκόσμιο επίπεδο τις μεταναστευτικές επιθέσεις-διεισδύσεις εναντίον ευρωπαϊκών χωρών, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 
Σε συνέντευξη του στις 21 Ιουνίου 2012 στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής των Λόρδων, δήλωσε ότι: «κάθε άτομο πρέπει να έχει την ευκαιρία να σπουδάσει και να εργαστεί στη χώρα της επιλογής του, γεγονός που δεν συνάδει με όλες τις πολιτικές περιορισμού τής μετανάστευσης·(σημείωση Ελλάς Διόραμα: και άρα και με την Συνθήκη της Γενεύης η οποία θέτει αυστηρές προϋποθέσεις μετανάστευσης) και ότι «οι μεταναστεύσεις δημιουργούν ένα κρίσιμο δυναμικό για την οικονομική ανάπτυξη, ανεξάρτητα από το τι λένε οι πολίτες των χωρών υποδοχής. Ως εκ τούτου, κατέληξε, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να υπονομεύσει την ομοιογένεια των εθνών της.»


ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Η συμβολή του ιστολογίου μας στο άρθρο είναι η υποδοχή του ημετέρου ευρωδωσίλογου Κυριάκου στην Μπίλντεμπεργκ...

Άλλωστε τί Κίσιγκερ τί Κυριάκος... 

Ο φακός τον «συνέλαβε» την ώρα που έβγαινε από την λουσάτη Μεσεντές, ο μπάτλερ με το ημίψηλο του ανοίγει την πόρτα αλλά... 



...στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται και κάτι άλλο: Μόλις ο μπάτλερ με το ημίψηλο του ανοίξει την πόρτα και ο Κυριάκος βγεί κουστουμαρισμένος από την  λουσάτη Μεσεντές, φοράει αμέσως στον ώμο του ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ , ΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΖΥΓΙΟ. 
Σακκίδιο φοράει και ο Τσακαλώτος, όπως και όλοι οι υπουργοί Οικονομικών στο παρελθόν (Παπακωνσταντίνου, Στουρνάρας Βαρουφάκης). Δεν αρκεί στα αφεντικά τους να κάνουν ότι τους λένε...πρέπει να φαίνονται κι όλας ότι είναι δούλοι τους.

Δείτε παρακάτω την άφιξη της χελώνας Κυριάκος-Κυριάκος και το ζώσιμο με το καβούκι της... 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου