Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ JOSEPH DUNFORD ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ



Μετάφραση: Γ. Βουδούρης 

Ας αρχίσουμε με το ότι ο ανώτατος Αμερικανός διοικητής, Στρατηγός Joseph Dunford, απευθύνεται στον ΟΗΕ ως αρχηγός της Δημοκρατίας των Ην. Πολιτειών.

Στις 17 Ιουνίου, σε μια πρωτοφανή κίνηση, ο Αμερικανός Ανώτατος Διοικητής Στρατηγός Joseph Dunford απευθύνθηκε στην ειρηνευτική διάσκεψη κορυφής των Ηνωμένων Εθνών και έθεσε το θέμα της μετατροπής του στρατού των ΗΠΑ σε μια παγκόσμια δύναμη για την ειρήνη. Σύμφωνα με την πρόταση, οι Δυνάμεις των ΗΠΑ θα αντικαταστήσουν τα διεφθαρμένα και ανεπαρκώς εκπαιδευμένα ειρηνευτικά στρατεύματα του ΟΗΕ τα οποία έχουν προκαλέσει πολλά σκάνδαλα που αφορούν σε βιασμούς, κλοπές, κλπ. 

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του εδώ 

Παρατηρήσεις από την Πρέσβειρα Samantha Power και τον στρατηγό Joseph F. Dunford σε Συνεδρίαση του ΟΗΕ για το θέμα της Ειρήνης. 





Samantha Jane Power (γεννηθείσα 21 Σεπτ, 1970) είναι αμερικανο-ιρλανδή, συγγραφέας και διπλωμάτις και επί του παρόντος υπηρετεί σαν Πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ




Joseph Francis Dunford, Jr. (γεννηθείς 8 Δεκ. 1955) είναι στρατηγός των πεζοναυτών των ΗΠΑ 

Αξιωματούχοι του Πενταγώνου λένε ότι εκτός των όσων ο Dunford είπε στον ΟΗΕ, αυτό σημαίνει επίσης ότι ο στρατός των ΗΠΑ θα πρέπει τώρα να εστιάσει τις ενέργειές του στα ‘’καρτέλ ναρκωτικών του Ισραήλ, και στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας.’’ Επίσης, θα πρέπει να αγωνιστεί για την προστασία των οικοσυστημάτων και να κυνηγήσει τους λαθροκυνηγούς των απειλούμενων ειδών, όπως λένε άλλοι αξιωματούχοι του Πενταγώνου. 

Η οικογένεια Rothschild, που είναι μυστικοί άρχοντες του Ισραήλ, από την πλευρά τους, είπαν στην White Dragon Society: "Θέλουμε να αλλάξουμε τακτικές." Υπόσχονται να καταλήξουν σε συμφωνία για τη σύσταση και τη χρηματοδότηση μιας νέας μελλοντικής υπηρεσίας σχεδιασμού κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Ιούλιο, σύμφωνα με πηγές της WDS. 

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος μιας ομάδας που προηγουμένως είχε διαπραγματευθεί με αυτούς που αποκαλούν R & R ή Rothschild και Rockefeller, προειδοποίησε, πως οι οικογένειες αυτές δεν ήταν παρά οι "βιτρίνες"  για την Ιταλική και την Ισπανική μαύρη αριστοκρατία με επικεφαλής τις οικογένειες Borgia, Medici, Orsini και Del Banco (Warburg) μεταξύ άλλων. 

Οι διαπραγματευτές προγραμματίζουν να στείλουν επαγγελματίες δολοφόνους, προειδοποίησε η πηγή. Είπε επίσης πως η ομάδα του έχασε αρκετές εκατοντάδες πράκτορες, ως αποτέλεσμα των αποτυχημένων διαπραγματεύσεων της. Η πηγή είπε ότι η ομάδα του είχε προειδοποιηθεί από τους άλλους να μην εμπιστευτεί αυτούς τους ανθρώπους, αλλά αποφάσισαν να προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα ούτως ή άλλως. "Το αποτέλεσμα της εν λόγω απόφασης έχει κοστίσει τη ζωή σε μερικές εκατοντάδες παράγοντες, ακόμα και αν η αναλογία είναι περίπου 1 δικός μας για κάθε δέκα από αυτούς, και ήταν μια εξαιρετικά οδυνηρή εμπειρία. Επιπλέον, θα τεθεί ένα μεγάλο τίμημα για τα ‘’κεφάλια’’ όλων των βασικών ατόμων που εμπλέκονται στη συναλλαγή (συνήθως κάτι μεταξύ 20 και 100 εκατομμυρίων δολαρίων). " 

Εν κατακλείδι, η πηγή συνέχισε, "Οι R & R δεν έχουν τιμή, ποτέ δεν έχουν κρατήσει το λόγο τους και θα ψεύδονται ωμά συνεχώς έως ότου καταφέρουν να φέρουν τα πράγματα εκεί που θέλουν. Ενεργούν έτσι, επειδή στο παρελθόν ποτέ δεν χρειάστηκε να συμμορφωθούν και ότι η τακτική αυτή πάντοτε δούλευε υπέρ τους, έτσι ώστε να πιστεύουν ακράδαντα ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να κρατήσουν τον λόγο τους και ποτέ δεν θα το κάνουν ... Δεν ακολουθούν κανένα νόμο, κανένα κώδικα τιμής οποιουδήποτε τύπου, παρά μόνον το δικό τους όφελος, ανεξάρτητα από τις ανθρώπινες απώλειες και το οποιοδήποτε κόστος! Δεν έχουμε καμία αξία γι αυτούς παρά μόνον αν είμαστε 100% υποτακτικοί και σκλάβοι τους." 

Οι Rothschild απάντησαν λέγοντας πως ο Nathaniel Rothschild έχασε πρόσφατα σε μια δίκη 300 εκατομμύρια δολάρια, μια απώλεια που σημειώθηκε για πρώτη φορά στην εν λόγω οικογένεια. Επιπλέον, η Γαλλική κεφαλή της οικογένειας, ο βαρόνος David de Rothschild, κρύβεται από τη Γαλλική αστυνομία μετά από ένα κατηγορητήριο για απάτη, Με άλλα λόγια, ξέρουν ότι δεν είναι πλέον υπεράνω του νόμου. 

Θέλουν επίσης να βρουν έναν νέο προστάτη για την αποικία τους που κατοικείται από εγκεφαλο πλυμένους σκλάβους, και που είναι γνωστή ως Ισραήλ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Benyamin Netanyahu έχει πάει πρόσφατα τέσσερις φορές στη Ρωσία για να ζητήσει ρωσική προστασία από τις αναμενόμενες ενέργειες του Πενταγώνου για την επιβολή του νόμου στην χώρα τους. 

Η ρωσική κυβέρνηση, ωστόσο, που τώρα διοικείται από την Ορθόδοξη Εκκλησία και το παλιό τσαρικό Εθνικιστικό δίκτυο, δεν έχει καμία διάθεση να προστατεύσει τους ανθρώπους που έχουν προκαλέσει στο έθνος τους τόσα πολλά μαρτύρια κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. 

Η WDS θα προστατεύσει μόνο τους αθώους μεταξύ των Εβραίων και θα επιμείνει για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους που θα βασίζεται στην αληθινή ιστορία τους και την εφαρμογή του χρυσού κανόνα (Μην κάνετε στους άλλους ότι δεν θέλετε να κάνουν οι άλλοι σε σας) και αυτό να ισχύει για όλους τους λαούς και όχι μόνο τους Εβραίους. 

Η μαύρη αριστοκρατία, από την πλευρά της, παλεύει απεγνωσμένα να κρατήσει ανέπαφη την φασιστική της κυβέρνηση στην ΕΕ.

Οργάνωσαν μια δολοφονία (πραγματική ή ψεύτικη, δεν είναι σαφές) της φιλικής προς την ΕΕ πολιτικού Jo Cox για να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ ή τουλάχιστον να δημιουργήσουν μια πειστική ιστορία κάλυψης για μια προγραμματισμένη κλοπή της ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος στις 23 Ιουνίου.

(σ.σ. Οίμου-Αθήνας: Βλέπε εδώ την τελευταια φράση της σημείωσής μας:"εμείς πιστεύουμε ευθέως ότι ο φόνος της βουλευτού στην Βρετανία είναι το δικαιολογητικό για να μαγειρευτεί το δημοψήφισμα υπέρ του #Brimain και ότι οι Βρετανοί δεν είναι τόσο ανόητοι να αλλάξουν γνώμη εξ αιτίας ενός παρανοϊκού που σκότωσε μια βουλευτίνα...")


Πηγές της WDS και των Illuminati στο παρελθόν είχαν επικοινωνήσει με την Jo Cox όταν αυτή αυτοπροσδιοριζόταν ως παράγοντας των Rothschild. Αν οι Βρετανοί ψηφίσουν για να επανακτήσουν την ανεξαρτησία τους, θα είναι ένα τεράστιο πλήγμα για την μαύρη αριστοκρατία. 

Ακόμα και αν δεν το κάνουν, το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης, που θα ανατρέψει το φασιστικό έργο τους στην ΕΕ ούτως ή άλλως. 

Σε κάθε περίπτωση, η WDS θα εκτιμήσει μόνο την δράση, και όχι τις υποσχέσεις, από τους R&R και τα αφεντικά τους της μαύρης αριστοκρατίας ". Αν κλέψουν ή προσπαθήσουν να κλέψουν το βρετανικό δημοψήφισμα, θα υπάρξουν συνέπειες. 

Μιλώντας για τους R & R, μια πηγή της CIA λέει ότι πρόσφατα είδε τον Richard Rockefeller ζωντανό και καλά στην Αργεντινή. 
Ο Rockefeller πέθανε δήθεν σε αεροπορικό δυστύχημα το 2014, ώστε, αν αυτή η πηγή είναι σωστή, ο Rockefeller απλά οργάνωσε το θάνατό του, ώστε να ξεφύγει από τις ΗΠΑ. 

Πηγές του Πενταγώνου λένε ότι αυτός μπορεί να είναι η εξαίρεση και ότι τα περισσότερα κορυφαία αφεντικά της Χαζαρικής μαφίας που ακόμα βρίσκονται στις ΗΠΑ δεν θα μπορέσουν να διαφύγουν από την δικαιοσύνη. 

Η πηγή της δύναμής τους στις ΗΠΑ, η δυνατότητα τους δηλαδή να δημιουργούν και να διανέμουν το χρήμα, καταργήθηκε επίσης. Για το σκοπό αυτό υπήρξε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ στις 14 Ιουνίου όπου ο Αμερικανός προεδρικός εκπρόσωπος Barack Obama, ο στρατηγός Dunford και ο Διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών James Clapper συζήτησαν για μια στρατιωτική επιχείρηση στο Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η έκδοση του εγχώριου δολαρίου ΗΠΑ, ξέχωρα από το εκδιδόμενο για το διεθνές εμπόριο, σύμφωνα με ανώτερες πηγές του Πενταγώνου. 


Η δημιουργία ενός εγχώριου νομίσματος των ΗΠΑ συμπίπτει με μια προγραμματισμένη επανεκκίνηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Καθώς ο σύνδεσμος της οικογένειας Rothschild, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα: "Κάθε νέα περιοχή θα έχει τα δικά της αποθέματα του νέου νομίσματος. Κάθε περιοχή θα είναι μέρος ενός καλαθιού ασιατικών νομισμάτων που θα υποστηρίζονται από διάφορα αγαθά. " 

Μια ξεχωριστή ανώτερη πηγή των Rothschild είπε σε ένα μέλος της WDS στην Ευρώπη ότι η οικογένειά τους θα βγει αλώβητη μέσα από τα τρέχοντα προβλήματα "μετά από ορισμένες προσαρμογές που θα κάνει’’ αλλά ότι οι φατρίες Bush και Rockefeller έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα λόγω της σύνδεσής τους με το γενοκτονικό σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης . 
Μία ανώτερη κινεζική κυβερνητική πηγή συνδεδεμένη με την παράταξη της Σαγκάης λέει πως η αντίληψή της για τις περιοχές, είναι ότι τα σημερινά 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ δηλ. η Κίνα, η Γαλλία, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ, θα πρέπει να αντικατασταθούν από εκπροσώπους 7 περιφερειακών ομάδων: της Αφρικής, της Ασίας, εκτός της Κίνας, της Κίνας, της Ινδίας, της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του μουσουλμανικού κόσμου και της Βόρειας συν της Νότιας Αμερικής. 

Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κατά πλειοψηφία και η κάθε περιοχή θα έχει μόνο το δικαίωμα του βέτο που θα ισχύει για τη δική της περιοχή. Οι Αυστραλοί θα έχουν μια ψήφο για να αποφασίσουν σε ποια περιοχή επιθυμούν να συμμετάσχουν. Τα υπάρχοντα εθνικά κράτη θα συνεχίσουν με ισχυρή αυτονομία εντός των περιφερειών τους. 

Ο στόχος αυτού του σχεδίου είναι να σταματήσει οριστικά ο πόλεμος σε αυτόν τον πλανήτη και έτσι να επιτραπεί η λήξη της απομόνωσης του πλανήτη Γη, λένε πηγές που ισχυρίζονται πως έχουν βαθιές συνδέσεις με το "μυστικό διαστημικό πρόγραμμα". 

Πηγές του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν πως η πρόσφατη Συμφωνία περί Κλιματικής Αλλαγής του Παρισιού που έχει κυρωθεί από τη Γαλλία, από τα έθνη BRICS και "σύντομα" από τις ΗΠΑ είναι ένα συγκεκαλυμμένο πλαίσιο για το νόμισμα με αντίκρισμα χρυσό και αγαθά καθώς και την παγκόσμια νομισματική επαναφορά. 

Σε αυτό το νέο σύστημα το ποσοστό των εκπομπών (διοξειδίου του άνθρακα) θα πρέπει να θεωρηθεί ως ίσο προς το ποσοστό του παγκόσμιου ΑΕΠ, οπότε η Κίνα θα έχει το 20% του ελέγχου του παγκόσμιου νομίσματος σε αυτό το σύστημα, λένε οι πηγές. Αυτό το νέο σύστημα έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με ό, τι έχει επικρατήσει μέχρι τώρα, δηλ. ότι τα φυσικά οικοσυστήματα θα έχουν αξία από μόνα τους και έτσι θα πρέπει να προστατεύονται, όπως ποτέ πριν. Για παράδειγμα, ένα τροπικό δάσος θα έχει τεράστια αξία ως δεξαμενή άνθρακα και έτσι η οποιαδήποτε μείωση του, θα καθίσταται απαγορευτικά ακριβή. 

Αυτό φαίνεται να είναι μια καλή είδηση. Ωστόσο, η μάχη για τον πλανήτη Γη δεν έχει ακόμη τελειώσει και όλοι πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι που να γίνει πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μια ομάδα στην Ευρώπη σε επαφή με την WDS λέει ότι σχεδιάζει να οργανώσει κάποιο τεράστιο περιστατικό στις 15:30 Θερινή Ώρα Κεντρικής Ευρώπης στις 21 Ιουνίου, την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου που είναι και μια παραδοσιακή ώρα της θυσίας με φωτιά. Οι πηγές δεν ήταν σαφείς για το τι σχεδιάζουν. Ωστόσο, πηγές στην Ευρωπαϊκή μαύρη αριστοκρατία μου έχουν πει πως σχεδιάζουν μεγάλα γεωπολιτικά γεγονότα που συνδέονται με τις κινήσεις των πλανητών. Αυτό το ηλιοστάσιο συμπίπτει με πανσέληνο, και θα μπορούσαν κάλλιστα να κρύβουν κάτι μεγάλο τα μανίκια τους. 

Οι Γνωστικοί Illuminati, από την πλευρά τους, παραδέχονται πως η εκστρατεία τους δια του ISIS έχει αποτύχει, αλλά λένε πως οι υπόλοιποι μαχητές του ISIS θα πολεμήσουν μέχρι τον τελευταίο. Λένε επίσης ότι ακόμα μπορεί και να ρίξουν πυρηνικά σε κάποια πόλη, αλλά δεν θα πω σε ποια. Είναι πιθανό οποιαδήποτε τέτοια απόπειρα να εξουδετερωθεί.

Επίσης λαμβάνουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες τύπου X Files. Πριν από χρόνια ο Paul Laine των στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών του Πενταγώνου είπε στον γράφοντα, πως υπήρχε μια μυστική ναζιστική βάση υποβρυχίων στην Ινδονησία. Τώρα, μια πηγή της CIA στην Ινδονησία επιβεβαίωσε πως μια τέτοια βάση όντως υπάρχει και μπορεί να βρεθεί στο Nabire, της Ινδονησίας. Τα υποβρύχια είναι απασχολημένα με την μεταφορά χρυσού που θα χρησιμοποιηθεί στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, είπε. 

Η βάση όπως φαίνεται στο Google earth. 




Οι X-Files και μέρος των πληροφοριών τους είναι όπως αυτές οι πηγές υποστηρίζουν, ότι περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι εξαφανίζονται σε όλο τον πλανήτη κάθε χρόνο και ότι ‘μεταφέρονται εκτός Γης ως σκλάβοι’’. Είπαν για παράδειγμα ότι, σχετικά λίγα πτώματα βρέθηκαν μετά το τσουνάμι στην Ινδονησία το 2004, επειδή οι περισσότεροι από τους ανθρώπους είχαν μεταφερθεί εκτός Γης και προσθέτουν ότι ο επίσημος αριθμός των 230.000 νεκρών ήταν λάθος και ότι στην πραγματικότητα 1 εκατομμύριο άνθρωποι εξαφανίστηκαν και "έφυγαν εκτός Γης" 

Όλ’ αυτά ακούγονται σαν τρελά πράγματα, αλλά όμως υπάρχουν κάποια συγκλίνοντα αποδεικτικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι της Κορέας μου έχουν πει στο παρελθόν ότι δεν βρέθηκαν πτώματα στο δυστύχημα με το πλοίο το 2014 εκεί όπου πάνω από 300 μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήθεν πέθαναν. Ούτε ήμασταν σε θέση να εντοπίσουμε φωτογραφίες από το περιστατικό. Ένα μέλος της μη γενοκτονικής φράξιας της ναζιστικής κλίκας, είπε ότι οι μαθητές ήταν αναγκαίοι για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της "Άριας" ενδογαμίας. 

Έχω επίσης επιβεβαιώσει προηγουμένως ότι τα παιδιά στις ΗΠΑ εξαφανίζονται σε 20 φορές μεγαλύτερο ποσοστό από όσο στην Ιαπωνία. Σίγουρα κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει τι συμβαίνει με τα περισσότερα από τα παιδιά που παίρνουν οι αρχές των ΗΠΑ. 

Η άλλη πληροφορία Χ-Files είναι ότι, ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητό μου και άκουγα τον ραδιοφωνικό σταθμό των Ένοπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στο Τόκιο, άκουσα διαφημίσεις για πρόσληψη στην "Διαστημική Διοίκηση των ΗΠΑ." Οι διαφημίσεις έλεγαν, πως το να υπηρετείς στην Διοίκηση αυτή είναι "παρόμοιο με το να υπηρετείς σε πλοίο. " Όπως λέγεται κατ’ επανάληψη οι γενικότερες αποκαλύψεις, τα περί του μυστικού διαστημικού προγράμματος καθώς και κάποιο μεγάλο γεγονός έρχονται σύντομα. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια. 

Εδώ στον πλανήτη Γη εργαζόμαστε σκληρά για να το κάνουμε να συμβεί χωρίς να περιμένουμε τον ουρανό να ανοίξει και τα γιγαντιαία διαστημόπλοια να έρθουν να μας σώσουν. Γι 'αυτό επικεντρωνόμαστε στο να εντοπίσουμε τις πηγές των προβλημάτων μας. Στο στάδιο αυτό ασχολούμαστε με τις πηγές 

Εκτός από την νομισματική απάτη και τα αιματοβαμμένα πετροδολάρια, μια άλλη σημαντική πηγή κεφαλαίων για την Σιωναζί Χαζαρική Μαφία είναι η "υγειονομική περίθαλψη" μια βιομηχανία, η οποία έχει σημειώσει ένα επιβλητικό νούμερο: 3 τρις δολάρια το 2014, και αναμένεται να ανέβει στα 3.5 τρις το 2017, μόνο στις ΗΠΑ . Πιστεύουμε ότι αυτό είναι μόνο μια συντηρητική εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου