Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ


NIGEL FARAGE:ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ "ΕΚΡΑΞΑΝ" ΣΑΝ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ



ΒΙΝΤΕΟ

Ο Nigel Farage απόλυτος νικητής στην εκστρατεία του Brexit τα έψαλλε δεόντως στους ευρωλιγούρηδες στην πρώτη συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου μετά την νίκη του Brexit. 
Είπε τα εξής αποστομωτικά: 


«Πριν 17 χρόνια που ήρθα εδώ, όταν είπα ότι θέλω να ηγηθώ μιας εκστρατείας για να εγκαταλείψει η Βρετανία την Ευρωπαϊκή Ένωση, γελάγατε μαζί μου. Δεν βλέπω να γελάτε τώρα. Είστε σε άρνηση».(Εννοεί άρνηση να παραδεχτούν τα λάθη τους)
«Είστε σε άρνηση, διότι  το νόμισμά σας απέτυχε!», είπε σε μια αποστροφή της ομιλίας του. Και όταν το ακροατήριο αντέδρασε, συνέχισε:

«Κοιτάξτε! Δείτε λιγάκι την Μέσογειο. Την πολιτική που επιβλήθηκε για να επικρατήσει η φτώχεια στην Ελλάδα, την εφαρμόσατε πάρα πολύ καλά».

Εκτίμησε δε ότι :«Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα είναι η τελευταία χώρα που θα φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση», 

«Τώρα πρέπει να ενεργοποιηθεί το άρθρο 50. Αυτό που περιμένω να δω είναι μια συνεννόηση ενηλίκων για την νέα σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ» σημείωσε.

«Ξέρω ότι στην ουσία κανείς από εσάς δεν είχε ποτέ μια πραγματική δουλειά στη ζωή του» συνέχισε, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της αίθουσας και του προεδρείου. Πολλοί ευρωβουλευτές του γύρισαν την πλάτη, ενώ ο Μάρτιν Σουλτς του είπε ότι σε αυτό κάνει λάθος, για να λάβει την απάντηση: «Έχετε δίκιο, κ. Σουλτς. Το UKIP ήταν αυτό που συνήθως διαμαρτυρόταν ενάντια στο σύστημα. Τώρα το σύστημα διαμαρτύρεται κι επιτίθεται στο UKIP. Επομένως, κάτι έχει αλλάξει».

Ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τους τόνους ο Φάρατζ είπε: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε είναι ότι εσείς με απάτες με ψέμματα ποτέ δεν είπατε την αλήθεια στους Βρετανούς και στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης και τους επιβάλλατε την πολιτικη ένωση. Και όταν οι πολίτες του 2005 στην Ολλανδία και στην Γαλλια καταψήφισαν αυτή την πολιτική ένωση, όταν απέρριψαν το Σύνταγμα εσείς τους αγνοήσατε και τι κάνατε; Φέρατε από την πίσω πόρτα στην ΕΕ την συνθήκη της Λισαβόνας».

Αναφερόμενος στο Brexit είπε: «Ήταν σεισμικό το αποτέλεσμα. Δεν ήταν μόνο για την Βρετανία αλλά και για όλο τον κόσμο. Ο απλός άνθρωπος απέρριψε τις πολυεθνικές και τις συγχωνεύσεις τραπεζών τις μεγάλες πολιτικές και είπε αυτός ο απλός άνθρωπος: "θέλουμε πίσω την πατρίδα μας θέλουμε πίσω τα δικά μας σύνορα". Και με τον τρόπο αυτό πλέον δώσαμε αχτίδα ελπίδας στους δημοκράτες και σε όλη την υπόλοιπη ΕΕ. Η Βρετανία δεν θα είναι το μοναδικό κρατος που θα εγκαταλείψει την ΕΕ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

(Ενεργοποιήστε στο κάτω δεξιά κουμπί των ρυθμίσεων την αυτόματη μετάφραση, όσοι δεν γνωρίζετε Αγγλικά)






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου