Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΕΥΡΩΠΗ!



ΕΝΩ Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΡΥΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, Ο ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟΣ Φ. ΟΛΑΝΤ  «ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ» ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ



Υπό το κράτος του πανικού ότι οι διαδηλώσεις μπορεί και να τον ρίξουν, δικτατορίσκος πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο ότι «αποφασίζει και διατάσσει» από τώρα και στο εξής να απαγορεύονται οι διαδηλώσεις!

Προφασιζόμενος (τί άλλο;) την ασφάλεια του Παρισιού ενώ διεξάγεται το πανευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου με ύφος μουσολίνι εκόμπασε: 

«Την ώρα που η Γαλλία φιλοξενεί το Euro και είναι αντιμέτωπη με την τρομοκρατία, δεν μπορεί πλέον να δίνεται άδεια να γίνονται διαδηλώσεις αν δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των πολιτών»!!!



Νωρίτερα ο άλλος δικτατορίσκος που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Γαλλίας, ο Βαλς, δήλωνε ότι η κυβέρνηση  «δεν θα υπαναχωρήσει στις επίμαχες μεταρρυθμίσεις για την απασχόληση» και προέτρεψε το σκληροπυρηνικό συνδικάτο CGT να σταματήσει να οργανώνει μαζικές συγκεντρώσεις στο Παρίσι, μετά τη βία που ξέσπασε χθες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, βία που προκάλεσαν οι δυνάμεις καταστολής που αυτός και ο πρόεδρός του έστειλαν για να καταστείλουν τον εξεγερμένο γαλλικό λαό...

Άλλωστε ο Βάλς είχε ουσιαστικά προαναγγείλει την απαγόρευση των διαδηλώσεων αφού λίγη ώρα πριν τις δηλώσεις Ολάντ είχε  πει με νόημα : "Δεν μπορούμε να κηρύξουμε γενική απαγόρευση (των διαδηλώσεων), αλλά θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας"

 Οι διαδηλώσεις πάντως του γαλλικού λαού συνεχίζονται και δεν θα σταματήσουν αν δεν αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης(που δεν θα αλλάξει). Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τελικής πτώσεως, (πιθανότατα της κυβέρνησης των δικτατορίσκων)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ EURO ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου