Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ


ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο BOB CHAPMAN ΤΟ 2010!

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙEΣ-ΒΙΝΤΕΟΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ "ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΚΡΟΥΓΚΜΑΝ ΚΑΙ ΣΟΡΟΣ!

Από την αρχή της δημιουργίας της Ευρωζώνης ο Bob Chapman είχε προβλέψει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και την διάλυση της Ευρώπης αφού όλοι θα επιστρέψουν στα τοπικά τους νομίσματα. 


Οι αποδείξεις για την διάλυση της Ευρωζώνης άρχισαν να έρχονται στο φως. 


Στην φωτογραφία πάνω βλέπετε λιρέτες οι οποίες για την Ιταλία είναι (υποτίθεται) παρελθόν!
Όμως δεν αποκλείεται να αποτελούν και το μέλλον για την Ιταλία 
!!!

Και αυτό το λέμε διότι ενώ διανύσαμε 16 χρόνια από την νομισματική ένωση (ΟΝΕ) και οι τράπεζες της Ιταλίας άρχισαν και πάλι να γράφουν τα ποσά εκτός από Ευρώ και σε λιρέτες.

Και αυτό δεν έγινε τώρα αλλά πριν από το Brexit. Μάλλον κάτι σαν αυτό που προέβλεψε ο Bob Chapman ξέρουν οι Τραπεζίτες (υπάλληλοι των αγορών)  και ετοιμάζονται...

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΕίναι ξεκάθαρο ότι η ημερομηνία είναι πριν το 
Brexit και ότι το ποσό αναγράφεται σε Ευρώ (40) και από κάτω σε λιρέτες (77.451) 

Δείτε τώρα το βίντεο που έχουμε δημοσιεύσει πάνω από 10 φορές και στο οποίο ο Bob Chapman είχε προβλέψει την διάλυση της Ευρωζώνης, την επιστροφή σε εθνικά νομίσματα, εξ αυτού βαθύτερη οικονομική κρίση και τέλος την επιβολή ενός παγκοσμίου πολέμου για την αναδιανομή του πλούτου με ακόμη χειρότερους για τους λαούς όρους, σε μια βάση παγκόσμιας κυβέρνησης και τραπεζοπιστωτικής εξουσίας των ελαχίστων. Εξηγεί τον λόγο που η Νέα Τάξη έχει σχεδιάσει όλα αυτά: "Θέλουν Παγκόσμια διακυβέρνηση"
Το ότι η διάλυση της Ε.Ε. είναι μέσα στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων φαίνεται και από τις δηλώσεις των "βραχιόνων" της
Κρούγκμαν και Σόρος που την προεξοφλούν. 

Στο χθεσινό του άρθρο για το Brexit ο  Κρούγκμαν σημειώνει ότι "...πολλοί είναι πλέον εκείνοι που δηλώνουν απαισιόδοξοι για το μέλλον της ΕΕ και συμμερίζομαι αυτές τις ανησυχίες..."

Ο δε Τζορτζ Σόρος δήλωσε χθές ότι: «Το Brexit καθιστά τη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ουσιαστικά μη αναστρέψιμη» (!!!)

Για την πρόβλεψη του ιστολογίου μας σχετικά με το Brexit ( ο Bob Chapman μιλάει στο βίντεο για πρόβλημα χρέους της Μ. Βρετανίας) δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου