Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 40-ΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟI ΓΙ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΒΙΝΤΕΟΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ,  ΕΙΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΜΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΑΞΕΙΣ, (ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ), ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ:1
 - ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ "ΑΘΕΟ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΑ!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (ΔΗΘΕΝ) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ", ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό δε σημαίνει οτι οι λοιποί  Πολιτικοί είναι σωστοί Χριστιανοί, αλλά σημαίνει οτι έναν δηλωμένο Άθεο δεν τον επιλέγει ποτέ ένας ενσυνείδητος και φιλότιμος εν Χριστώ Χριστιανός.
2
 - ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ (είτε κληρικοί, είτε μη κληρικοί) ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ "ΜΙΑ" ΑΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.

ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ  ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟ,  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, Ή ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥΣ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΜΩΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΥΤΕ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ  ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ.
Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...

ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ;
Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. 
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΕΟΝ.!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΓΑΛΗ.

Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο (κεφάλαιο 3, στίχος 36): "ὁ πιστεύων εἰς τὸν υἱὸν ἔχει ζωὴν αἰώνιον· ὁ δὲ ἀπειθῶν τῷ υἱῷ οὐκ ὄψεται ζωήν, ἀλλ᾿ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ μένει ἐπ᾿αὐτόν."

Όταν ο άνθρωπος γίνεται αχάριστος για ό,τι ο Θεός του χαρίζει και συνάμα ανήθικος, τότε αυτή Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ έχει κάποτε και το τίμημά της.

Όταν ο Αβραάμ ρώτησε τον Κύριο, αν θα καταστρέψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα εάν υπήρχαν μερικοί δίκαιοι ανάμεσα στους αμαρτωλούς, ο Κύριος απάντησε, ότι αν υπάρχουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΔΙΚΑΙΟΙ, τότε δεν θα προχωρήσει στην καταστροφή των δύο πόλεων για χάρη τους. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ.!

Να γιατι έχει αξία Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ορθόδοξου Χριστιανού σήμερα.!

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΤΕ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ, ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΣΤΗ ΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.!

ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΙ.

ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ.!

ΑΣ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 40-ΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ-ΕΞΟΜΟΛΟΓΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου