Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ


ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ





Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου η επιστήμη η δική σας περπατά μόνον στην Γη. Η επιστήμη του Θεού όμως πηγάζει μόνον από τον Ουρανό.

Όταν παιδιά μου με την έκρηξη ( στον ήλιο ) λέτε ότι θα καταστραφούν όλα ( δηλαδή, οι δορυφόροι τα ηλεκτρονικά κ.λ.π τι λέτε παιδιά μου, στην Ελλάδα θα δουλεύουν η όχι ;


Δεν θα τα χρησιμοποιήσετε βεβαίως πλέον, αλλά θα είναι ως δείγμα αποδείξεως της προστασίας προς την Ελλάδα.

Διότι οι δικοί μας ( Έλληνες ) επιστήμονες θα φτιάξουν σύντομα ένα σύστημα χωρίς δορυφόρους, για να δουλεύουν αυτά.

Όταν θα δουλεύουν δε αυτά τα μηχανήματα στην Ελλάδα, τότε θα καταλάβουν ποιοι είσαστε εσείς στην Ελλάδα.

Σας είπα ότι σύντομα οι δικοί μας ( Έλληνες ) επιστήμονες, φωτισμένοι από το Άγιο Πνεύμα, θα κάνουν τα ακατόρθωτα της γης αυτών των ημερών.

Και θα τα ακούσετε, θα τα διαλαλήσουν οι ίδιοι μέσω των μέσων τους.

Δεν θα χρειάζεσθε τα άχρηστα του ουρανού ( τους δορυφόρους ) και πάνω από αυτήν την γη ( την ελληνική ) θα περάσουν με αστραπιαία δύναμη τα φώτα της ερχομένης και αναμενόμενης επιστήμης.

Αυτό το γνωρίζουν εκείνοι ( οι κάτω ) όπως επίσης γνωρίζουν ότι η πρώτη ύλη έχει όλες τις δυνατότητες της θεραπείας, και σύντομα θα αποκαλυφθεί μηχάνημα το οποίον θα συγκεντρώνει τις θεραπευτικές ουσίες της πρώτης ύλης ( Ήλιου )

Αυτή η εφεύρεση θα γίνει εδώ ( Ελλάδα ) και ούτε φάρμακα θα ισχύουν ( θα χρειάζονται).Αυτό θα φέρει την μεγάλη αναστάτωση, διότι θεόσταλτες γνώσεις θα είναι.

Μερικοί και σήμερα το γνωρίζουν και το έχουν εφαρμόσει αλλά όμως όχι σωστά.

Αυτή θα είναι η επιστήμη που θα γνωρίζετε, από κάποια στιγμή και έπειτα, αλλά τα πρώτα δείγματα αυτής της αποκάλυψης θα τα δείτε.

Από την θερμότητα δεν δημιουργείται κίνησης; δεν έχετε θεραπεία τώρα με κάποιον τρόπο υπέρυθρη; Όμως μέσα εκεί λείπει η ουσία. Γι’ αυτό εσείς οι ίδιοι λέτε ότι ο ήλιος είναι ο καλύτερος ιατρός. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!



Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου