Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΤΙ «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

3 ΒΙΝΤΕΟ


ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ) ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, Ή ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ! 

Οι μαθητές του 31ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου βροντοφώναξαν  ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»

«Ανατρίχιασα όταν φώναξα για την Μακεδονία μπροστά στους επισήμους» είπε ένας μαθητής

«Δείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι η Μακεδονία είναι ελληνική» λένε χαρακτηριστικά οι μαθητές αλλά αποκαλύπτουν και κάτι δυσάρεστο, έκαναν μια σοβαρή καταγγελία. ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΝ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Απαγόρευσαν σε Έλληνες στρατιώτες να φωνάξουν για την Μακεδονία και τους απείλησαν με στρατοδικείο καταγγέλλουν οι μαθητές όπως θα ακούσετε και στο βίντεο.

«Ήρθε ένας στρατιώτης και μας είπε φωνάξτε εσείς, γιατί εμάς δεν μας αφήνουν, θα μας πάνε στρατοδικείο»!

To γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και ο φορέας 'Ανένδοτος αγώνας για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία":

«Δόθηκε εντολή στα στρατιωτικά αγήματα όχι μόνο να μην τραγουδήσουν το Μακεδονία ξακουστή αλλά να αποφύγουν γενικά να φωνάξουν οτιδήποτε. 

Όταν καλούσαμε με την ντουντούκα και τις φωνές μας να τραγουδήσουν το " Μακεδονία ξακουστή" ή αν τους το απαγόρευσαν, κάποιοι κούνησαν με νόημα το κεφάλι τους. 


Κάτι ακούστηκε μετά το Μακεδονία Παλλάς πολύ μακριά από τους επισήμους διότι η απαίτηση του κόσμου ήταν πάνδημη».Φαίνεται ότι το αντεθνικό δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι: «Κανείς να μην φωνάζει πλέον για την Μακεδονία στις παρελάσεις»!

Δείτε στο βίντεο πως θολώνουν τα πρόσωπα των μαθητών που βροντοφώναξαν ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική»
λες και πρόκειται για κακοποιούς ή χρήστες ναρκωτικών δηλαδή για παρανόμους!
Εκτός όμως της αθλιότητας των ΜΜΕ, βλέπουμε ότι τα κρούσματα πληθαίνουν, καθώς αυτό είναι το δεύτερο  επιβελημένο «σιωπητήριο» που έχει αποκαλυφθεί και αυτή την φορά, αφορά τις ΕΔ και τα Σώματα Ασφαλείας

ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»

Είχε προηγηθεί η διήμερη αποβολή έξι μαθητών από το ΓΕΛ Γέρακα, οι οποίοι στη διάρκεια της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, τραγουδούσαν το «Μακεδονία ξακουστή».

Ένας εκ των έξι συνολικά μαθητών που αποβλήθηκαν από το 1ο ΓΕΛ είπε: ««Δεν θεωρώ δικαιολογημένη την ποινή που μας επιβλήθηκε. Δεν συμφωνεί κανείς με αυτήν, ούτε οι μαθητές, ούτε ο σύλλογος γονέων, ούτε ο δήμαρχος της περιοχής».

ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ!.
ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!
ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ!

ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! !Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου