Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ



Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ
ΜΑΣ ΣΕΡΒΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ 



Οι οπαδοί της Σερβικής ομάδας Παρτιζάν κατά την διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Κουκαρίτσκι, ανέβασαν  πανό, στην μνήμη του Έλληνα ήρωα Κώστα Κατσίφα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από πυρά Αλβανών αστυνομικών... 


Το πανό όπως βλέπετε στην φωτογραφία έγραφε: «Κωνσταντίνος Κατσίφας Ελλάς ή θάνατος»



ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ





Οι Σέρβοι δηλαδή, έδειξαν όπως πάντα ότι θεωρούν τους Έλληνες πνευματικούς Ορθοδόξους αδελφούς  και ποτέ δεν ξεχνούν τους δεσμούς αίματος μαζί τους. 

Αντίθετα, από την πλευρά των ελληνόφωνων δωσίλογων που κυβερνούν την Ελλάδα, προσφέρεται προστασία στο αλβανικό καθεστώς του Έντι Ράμα, που καταπιέζει και δολοφονεί τους βορειοηπειρώτες, εναντίον των Σέρβων.

Συγκεκριμένα η Πολεμική Αεροπορία εκτελώντας πτήσεις με μαχητικά F-16 πάνω από τον εναέριο χώρο της Αλβανίας, την προστατεύει από από πιθανούς «εχθρούς» της, όπως η ομόδοξη με εμάς Σερβία, που παραδοσιακά, ηθικά και πνευματικά είναι αδελφή χώρα και το Σερβικό έθνος είναι αδελφό έθνος συνδεδεμένο  για αιώνες και δια ισχυρότατων ορθόδοξων δεσμών, με τον Ελληνισμό. 

Καταλαβαίνουμε τον δωσίλογο παραλογισμό; Οι Σέρβοι μας συμπαρίστανται για την κατεχόμενη Ήπειρο, την ώρα που η δωσίλογη κυβέρνησή μας, μετά από συμφωνία με το καθεστώς  Ράμα, στέλνει σε καιρό οικονομικής κρίσης τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη, να προστατεύουν τον αλβανικό εναέριο χώρο, με αποστολή αναχαίτισης των πιθανών «εχθρών» της Αλβανίας όπως 
η σερβική Αεροπορία!!!

ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ 

ΕΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟ ΘΡΑΣΟΣ;

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου