Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΔΙΫΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΟΥΣ...




Πιάσανε κάποιους εμπόρους χρυσού τώρα προεκλογικά για το θεαθήναι και περιφέρουν την εικόνα τους στα κανάλια...

Τόσα χρόνια δεν τους ξέρανε;

Επίσης πιάσανε τον Ριχάρδο που έστελνε τον χρυσό στην Τουρκία, Αυτούς τους χιλιάδες «ριχάρδους» που φυτρώσανε σαν τα μανιτάρια μέσα στην «κρίση» και που ίσως στέλνουν τον χρυσό (λέω εγώ, ίσως) στην Γερμανία, γιατί δεν τους πιάνουνε;

Αλλά το χειρότερο είναι που μιλάνε αυτοί που παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων κι έχουν κάνει κόλαση τη ζωή των ιδιοκτητών με το τέρας του παράνομου και αντισυνταγματικού ΕΝΦΙΑ!

Από τον Σεπτέμβριο άρχισαν να βγαίνουν στο σφυρί 30.000 ακίνητα
Μιλάει ο για τον Ριχάρδο λέγοντας ότι «είχε ξεζουμίσει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας», μιλάει ποιός; Ο Τσιπράρδος που έχει ξεζουμίσει δέκα εκατομμύρια Έλληνες!


Μην ανησυχείς Τσιπράρδο, έρχεται και για σένα το ένταλμα οσονούπω...

Και είναι ένταλμα, όχι μόνο για το ξεζούμισμα μέσω ανήθικων και ληστρικών φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ, αλλά και για τις χιλιάδες αυτοκτονίες, για πλειστηριασμούς ακινήτων φτωχών ανθρώπων, για παράδοση της Μακεδονίας, για υποστήριξη λαθρεποίκων, για αδιαφορία μπροστά στη θυσία ενός Έλληνα στην Βόρειο Ήπειρο, για αναλγησία απέναντι στο χαμό ανθρώπων στην Μάνδρα και στο Μάτι, για ενδοτισμό προς την Τουρκία, για...για... για...

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ! 


2 σχόλια:

  1. Συγνωμη, αλλα δεν ειναι υποκρισία να κατηγορεις, ειδικα για τον ΕΝΦΙΑ που ηταν αλλωνων επινοηση και κατορθωμα, δεν θελω να υποστηριξω σε καμια περιπτωση τη γελοία κυβερνηση, αλλα με το να εχουμε τοσο "κοντη" μνημη και να βλέπουμε τον εχθρο ως δημιουργό ολων των κακών που μας εχουν φερει ειναι υψιστης μορφης υποκρισια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ «ΤΣΙΠΡΑΡΔΩΝ» ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ "ΑΔΙΚΟ ΕΝΦΙΑ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ 60% ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!
      ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ;
      ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΛΛΑ,ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ;!!!
      Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΙΟΣ;

      ΣΚΕΨΟΥ....

      Διαγραφή