Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΟΛΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ…Ο ΣΗΜΙΤΗΣ…»



Κοινοποιεί ο Γεωκών

Ο Σημίτης σαν τον πίθηκο, πίσω από τα κάγκελα θα κάθεται, για τον Σαμαρά δεν χρειάζεται να έχεις εβραϊκή ρίζα όταν έχεις εβραϊκά μυαλά, και πιο συγκεκριμένα όχι εβραϊκά αλλά ιουδαϊκά μυαλά.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι εβραϊκή ρίζα, ποιοι σταύρωσαν τον Χριστό; και ποιοι ως Βασιλεα δεν τον ήθελαν; ( οι Ιουδαίοι )

Τους Ιουδαίους για να λύσω την απορία σας τους επέλεξε Ο Θεός , επειδή όμως μέσα τους ήσαν μόνον έμποροι και όχι Θεόπνευστοι τους έστειλε ( Ο Θεός ) ως εκλεκτοί που ήσαν την ψυχή του ( Τον Χριστό) 

Και τότε οι εκλεκτές ψυχές αυτές καταπάτησαν την ψυχή Του , δηλαδή τον Υιό Του.

Γι’αυτό σας είπα ότι οι «εκλεκτοί σας πολιτικοί» σήμερα λειτουργούν με ιουδαϊκά μυαλά και καταπατούν τις ψυχές σας αλλά τότε…μέσα σ’αυτές τις ψυχές είναι Ο Κύριος 

Οι Ιουδαίοι οι καθαροί, χώρισαν σε πολλά μέρη, μετά όταν ενώθηκαν έγιναν πάλι δώδεκα ( 12) όμως ο δωδέκατος ήταν έξω από αυτούς (οι από κάτω είναι ο δωδέκατος )

Και ως σώμα έμειναν μεν Ιουδαίοι, ως μυαλό όμως έμειναν εβραίοι, ο δωδέκατος κυριαρχεί τον νουν τους και περιμένουν τον βασιλέα τους.

Τον Έναν, ( Τον πραγματικόν ) τον εσταύρωσαν ως τον πλέον ένοχον του κόσμου, ως δεύτερον περιμένουν αυτόν που μπήκε στον νουν τους, τον περιμένουν ως πραγματικό βασιλεα, γιατί ως οχιά δηλητηρίασε την ψυχήν τους.

Όταν σας τσιμπά οχιά στο πόδι νοιώθετε τον πόνο στην ψυχήν σας και μετά παραλύει ο νους σας και το νευρικό σας σύστημα.

Έτσι τους τσίμπησε η οχιά εκείνη, πόνεσαν στην ψυχήν τους επειδή δεν είδαν, δεν αντιληφθήκαν Τον Βασιλέα και αυτό το δηλητήριο πήγε στον νουν τους και τους δημιούργησε παραισθήσεις ώστε και τον βάτραχο να βαφτίζουν βασιλέα
.

Και τον περιμένουν με λαχτάρα, διότι αυτός αν και μόνον του χρήματος είναι, αλλά βουτηγμένος όπως ο βάτραχος στην λάσπην είναι.

Το δε δηλητήριο τόσον δυνατόν ήταν, ώστε και άλλους νόες εμόλυναν, όταν θα δουν τον βασιλεα τους τον λασπηαρην ( η λασπηναρην, δεν βγάζω την λέξη ) θα θέλουν να τον πλύνουν, αλλά θα μολυνθούν και εκείνοι, αν και θα τον έχουν ντύσει με χρυσόν.

Παιδιά μου, κάντε μιαν δοκιμήν βάλτε στο χώμα ένα καθαρό γυαλί και ρίξτε λάσπην επάνω, μετά ρίξτε καθαρό νερό, η λάσπη θα πάει στην λάσπην και το γυαλί, ξανά θα μείνει γυαλι ( η καθαρή ψυχή ) 

Έτσι θα γίνει και με τον βασιλεα τους, γι’αυτό όλοι τους σκέπτονται ως Ιουδαίοι αυτήν την στιγμήν.

Για να γίνεις βασιλεας η κυβερνήτης, χρειάζεσαι όλον τον λαόν, αντιθέτως ο κυβερνήτης αυτός ποιον έχει ως βασιλεα; Έχει βεβαίως τον λαόν που τον εξέλεξε.

Και όμως ποιον σταυρώνει αυτός ο ο κυβερνήτης; Πρώτον τον λαό του που είναι και ο βασιλιας του, κάπως έτσι έγινε και στα ιουδαϊκά χρόνια, αυτόν που τους εξέλεξε , Τον σταύρωσαν.


Διαβάστε ακόμη μια φορά το κείμενο του Γέροντα για τους Έλληνες και τους Εβραίους….

Από Βασιλεις περιμένουν την σωτηρία τους ( οι εβραίοι ) και μέσα από παραλήρημα γραφών από προφήτες και ψευδοπροφήτες, πήραν και έφτιαξαν ένα ευαγγέλιο δικό τους, οι εβραίοι, το ταλμουδ.

Και μέσω αυτού λένε ότι περιμένουν τον βασιλεα …….

Σας έβαλα σε αυτόν τον δρόμο παιδιά μου, σε αυτήν την κατεύθυνση για να σας μιλήσω για κάτι που δεν έχετε ακούσει έως τώρα.

Παίρνοντας ( οι εβραίοι ) από προφητείες των προφητών Του Θεού, κομμάτια και βάζοντας και τους βασιλείς τους, εκχώρησαν στο μυαλό τους ότι είναι ο επιλεγμένος λαός.

Επιλεγμένος λαός για Τον ΘΕΟ είναι εκείνος που τοποθετείται σε τόπους ιερούς και πιστούς προς την Ουράνια καταληξιν.

Τι εννοώ με αυτά παιδιά μου; ( εννοώ ότι ) από όλα τα έθνη της Γης , Ο Θεός επέλεξε βασιλεις και προφήτες .

Αλλά τους πιο πολλούς τους επέλεξε εις την Γή αυτήν ( στα Ιεροσόλυμα ) διότι κάπου έπρεπε να γεννηθούν, όμως δεν τους έδειξε ποιους να προστατεύουν.

Ο Θεός δεν έχει χαϊδεμένα παιδιά, πρέπει να καταλάβετε ότι Ο Θεός έχει σεβαστούς Πιστούς, όταν τον Πατέρα σου τον διώχνεις από το σπίτι, παύεις να είσαι ο εκλεκτός.

Επίσης όταν το βασιλεα τον αντικαθιστάς με γήινους βασιλεις , τα πόδια μόνο γη παίρνουν και από την σκόνη που βγαίνει τυφλώνεται η ψυχή.

Και όταν τα λόγια Του Θεού τα μπερδεύεις και βάζεις μέσα και άλλα λόγια τα οποία δεν είναι Του Θεού αυτό παύει να είναι ευαγγέλιο (καλή αγγελία ) αλλά υπάρχει το όνομα που ήδη το γράφουν ‘’ταλμουδ’’

Όταν θα μπορέσετε να μεταφράσετε την λέξη «ταλμουδ» θα δείτε τι σημαίνει.

Σημαίνει εναντίον Του Θεού , διότι εκεί είναι η σκόνη που τυφλώνει την ψυχή, επειδή μέσα σε αυτό βρίσκεται όλη η ψευδοπροφητεία προς Τον Θεό.

Όταν ξεχνάς την πραγματική ευσπλαχνία Του Θεού και την κάλυψη του, παύεις να είσαι ο εκλεκτός διότι όλα τα παιδιά Του Θεού είναι εκλεκτοί!

Ο Θεός εκλέγει τον τόπο που θα μείνουν τα παιδιά του αλλά και τον τόπον που θα τα σπουδάσει, ο όποιος μπορεί να είναι άλλου ( δηλαδή σε κάποιον άλλον τόπον )

(Στην προκειμένη περίπτωση ) η γέννηση είναι στο Ισραήλ και το φως είναι στην Ελλάδα.

Τι εννοώ με την φράση «μπορεί να τα σπουδάσει αλλού» από που άραγε οι «εκλεκτοί» πήραν το φως και την σοφία;

Είναι όπως σε μια οικογένεια, τα δυο παιδιά τα πιο μεγάλα και τα άλλα τα πιο μικρά. από τα δυο, ο ένας ήταν εκλεκτός μεν αλλά όχι με πολλές γνώσεις.( εβραίοι )

Αλλά και ο άλλος ήταν εκλεκτός αλλά με πολλή σοφία. ( Έλληνες )

Έβαλε λοιπόν Ο Θεός τα δυο αυτά παιδιά να μεγαλώσουν τα άλλα, τα πιο μικρά ( τα άλλα έθνη )

Να όμως που το πρώτο παιδί που του έλειπε τόσον σοφία , παίρνοντας φως από τον άλλον αδελφό, ανέπτυξε μέσα του την πονηριά, για να πνίξει τον άλλον αδελφό, ώστε να είναι μόνον εκείνος πρώτος.

Για βρείτε μου ποιος από τους δυο είναι ο εκλεκτός.

Αλλά όταν ( εάν ) θα μετανοήσει και ο πρώτος αδελφός και πάλιν εκλεκτός θα είναι.

Δείτε παιδιά μου σε αυτούς τους δυο αδελφούς και σε αυτές τις δυο χώρες τον άσωτο υιό της Καινής Διαθήκης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


Σημείωση του  Γεωκών

Αυτό το κείμενο είναι ένα μικρό μέρος από τα δεκάδες κείμενα που μου έχουν δοθεί από ΓΕΡΟΝΤΑ από το 2013 μέχρι σήμερα δεν είχα πρόθεση να τα κοινοποιήσω αλλά βλέποντας ότι τα γεγονότα τρέχουν πάρα πολύ γρήγορα αποφάσισα να αρχίσω να τα δημοσιεύω


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου