Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΓΑΛΗΝΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ


ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ



ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Η «ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ, ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Ο δολοφονημένος από την αλβανική αστυνομία Έλληνας ήρωας Κωνσταντίνος Κατσίφας, όπως δήλωσε συγγενής του, 
ήταν όρθιος όταν τον εκτέλεσαν, δηλαδή έβλεπε  κατά πρόσωπο τους εκτελεστές του.

«Είναι σαν να βγήκε και να τους είπε: "Εδώ είμαι, δεν φοβάμαι, μπορείτε να με σκοτώσετε αν έχετε τα κότσια" και τον σκότωσαν» λέει ο συγγενής του πεσόντος ήρωος, κ. Βαγγέλης Βαγγίτης


Οι αλβανικές αρχές προσπάθησαν να κουκουλώσουν την υπόθεση αλλοιώνοντας τα στοιχεία της δολοφονίας. 

Έτσι όταν το σκήνωμα του Έλληνα ομογενή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο αλβανός   ιατροδικαστής έκανε νεκροτομή κι αμέσως μετά έραψε τα τραύματα αλλοιώνοντας έτσι τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν τελικές απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτελέστηκε ο Κωνσταντίνος Κατσίφας. 

Αυτό και μόνο αποδεικνύει την ενοχή των αλβανικών αρχών  Η συμπεριφορά τους δείχνει ενοχή. Εάν δεν είχαν τίποτε να φοβηθούν, θα επέτρεπαν την εξέταση της σορού από την αρχή και κυρίως χωρίς να την έχουν πειράξει. 

Θα μπορούσαν να πουν τότε: «όλα είναι ξεκάθαρα, ιδού τα ευρήματα». Αντ΄αυτού, φρόντισαν να «σκοτώσουν» τον πολύτιμο χρόνο για να αλλιώσουν  τα στοιχεία και να κρύψουν, όπως πιστεύουν, ο,τι έγινε στην πραγματικότητα.

Έτσι αφού «πείραξαν» τα στοιχεία στο σώμα του ήρωα, δόθηκε η άδεια σε συγγενικά του πρόσωπα, που συνοδεύονταν από τον ιατροδικαστή κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη και τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, για ολιγόλεπτη επίσκεψη στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Αργυροκαστρου.

Εκεί μπόρεσαν επί τέλους ν΄ αντικρίσουν το νεκρό σώμα του Ελληνόψυχου νέου. Ο Έλληνας ιατροδικαστής είδε την σορό του Κωνσταντίνου, μόνο για πέντε λεπτά(!!!) και ενώ όπως είπαμε αυτή είχε «πειραχτεί» από τον αλβανό ιατροδικαστή καθ υπαγόρευσιν ασφαλώς των αλβανικών αρχών.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας ιατροδικαστής, μπόρεσε να διαπιστώσει ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δέχθηκε δύο σφαίρες στην καρδιά, συγκεκριμένα στο περικάρδιο. Ήταν διαμπερείς βολές κι έγιναν από απόσταση περίπου 20 έως 25 μέτρων και όχι εξ επαφής, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν βολές ελεύθερου σκοπευτή!

Συγκεκριμένα ο κ. Θεόδωρος Βουγιουκλάκης δήλωσε
στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται στους Βουλιαρατες: 

«Δέχτηκε δύο βολές δίπλα στην καρδιά όπου φέρει διαμπερή τραύματα από μεγάλο, δυνατό όπλο και από κοντινή απόσταση».  Τόνισε μάλιστα ότι σύμφωνα με τη δική του γνώμη «ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε. Αυτό φαίνεται από τα τραύματα του». 

Παράλληλα είπε πως αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για να πάψει η παραπληροφόρηση των τελευταίων ημερών γύρω από το θάνατο του 35χρονου. Δήλωσε ξεκάθαρα: «Δεν ήταν κρυμμένος, δεν ήταν κάτω σε χόρτα, πίσω από πέτρες. Τίποτα. Τα τραύματα τα δέχτηκε όρθιος. Τους δολοφόνους του, τους έβλεπε στα μάτια»

Οι δηλώσεις όμως του Έλληνα ιατροδικαστή κ. Θεόδωρου Βουγιουκλάκη που πραγματικά συγκλονίζουν, είναι αυτές που σχετίζονται με το σκήνωμα του Έλληνα ήρωα!

Φέρεται λοιπόν να μας πληροφορεί ότι ο νεκρός ήρωας είχε γαλήνια μορφή στο πρόσωπό του, πράγμα σπάνιο αν όχι αδύνατο για άνθρωπο που σκοτώθηκε σε συμπλοκή.

Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος της οικογένειας Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο μαζί με τον Έλληνα ιατροδικαστή που εξέτασε την σορό.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; 

Είναι αδύνατον ένα άτομο το οποίο βρίσκεται εν βρασμώ ψυχής και υποτίθεται πυροβολεί συνεχώς κατά αλβανικών ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, όπως παρουσιάστηκε από τις αλβανικές αρχές και πάνω στην συμπλοκή σκοτώνεται, να παρουσιάζει τόσο γαλήνιο σκήνωμα.

Η γαλήνη αυτή που μπορεί να εξηγηθεί θεολογικά ως απόδειξη της κατάταξης της ψυχής του εν τω Παραδείσω, αποτελεί ταυτόχρονα αδιάψευστο στοιχείο το οποίο αποδεικνύει ότι ο Κωσταντίνος κατά την εκτέλεσή του βρίσκονταν σε ήρεμη κατάσταση, γεγονός που φανερώνει ότι δολοφονήθηκε εν ψυχρώ!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου