Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Η «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ; Ο «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ»
 ΣΑΛΒΙΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΕΝΖΙ! 

3 ΒΙΝΤΕΟ 20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μ. Σαλβίνι:«Γκρεμίζω τις αυθαίρετες βίλες των μαφιόζων και επιστρέφω τη γη στους πολίτες»

O Mατέο Σαλβίνι "κράτησε" τον λόγο του παρά τις απειλές που δεχόταν και άρχιζε να κατεδαφίζει τις αυθαίρετες βίλες των μαφιόζων.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Μ.Σαλβίνι σε δημόσια συνέντευξη του προς τον ιταλικό λαό, είχε υποσχεθεί πως θα γκρεμιστούν όλα τα αυθαίρετα των μαφιόζων λέγοντας χαρακτηριστικά "θα οδηγώ εγώ την μπουλντόζα και θα παραδώσω τη γη στους πολίτες"!



Ετσι, οι Αρχές της Ιταλίας ξεκίνησαν δουλειά.

Στην κατεδάφιση οκτώ αυθαίρετων βιλών που έχτισε μια μαφιόζικη φατρία, η οποία είναι γνωστή για τις βιαιοπραγίες της αλλά και για το κιτς γούστο της, προχώρησαν οι δυνάμεις επιβολής του νόμου στα περίχωρα της Ρώμης.

«Σήμερα ξεκινάμε την κατεδάφιση των δύο πρώτων βιλών» δήλωσε η η δήμαρχος της Ρώμης Βιρτζίνια Ράτζι, την ώρα που η δημοτική αστυνομία απομάκρυνε τα τελευταία έπιπλα από τις επαύλεις που είναι διακοσμημένες με αγάλματα ζώων, πολυελαίους και τοιχογραφίες.

«Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν κι εμείς θα κατεδαφίσουμε τις οκτώ βίλες. Δεν θα σταματήσουμε έως αυτή η γη να επιστρέψει στους πολίτες» της Ρώμης, είπε η δήμαρχος.

Έπιπλα από χρυσό και ελεφαντόδοντο και πολλά ακόμα αντικείμενα κατασχέθηκαν εντός των κτιρίων.

Οι επαύλεις που οικοδομήθηκαν χωρίς άδεια βρίσκονται στο προάστιο Κουαντράρο, στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Περισσότεροι από 600 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επιχείρησης, που ξεκίνησε προχθες με την απομάκρυνση των περίπου τριάντα ενοίκων των πολυτελών κατοικιών.

«Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για τους κατοίκους της Ρώμης. Αποκαθιστούμε τη νομιμότητα, τους κανόνες, την πειθαρχία και την ασφάλεια» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Η φατρία της Casamonica δραστηριοποιείται κυρίως στα νότια και τα νοτιοανατολικά περίχωρα της Ρώμης.

Κατηγορείται για απάτες, εκβιασμούς και διακίνηση ναρκωτικών. Τα μέλη της θεωρούνται πολύ βίαια ενώ είχε εξαπολύσει απειλές κατά του Υπουργείου Εσωτερικών













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου