Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Η ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ


ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ   ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: 
«500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ!»

2 ΒΙΝΤΕΟΑποκαλυπτική ομιλία του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης της Ιταλίας και Υπουργού Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Συγκλονιστικός είναι ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας καθώς λέει τα πράγματα με το όνομά τους μιλώνρτας στο Ευροκοινοβούλιο. Αποκάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες από αφελείς και ανίκανους έως ψεύτες, υποκριτές και συνεργούς (των τυράνων).

Είπε ακόμη ότι πρέπει να σταματήσει άμεσα η χρηματοδότηση της Τουρκίας διότι ενώ ο Ερντογάν απειλεί, του δίνονται 10,5 δισεκατομμύρια ευρώ !


Μίλησε επίσης και για το μεταναστευτικό πρόβλημα.

Είπε συγκεκριμένα:

«Μιλώ σε όσους βρίσκονται έξω από αυτό το Μέγαρο, από αυτή την αίθουσα και σε εκείνους που μας παρακολουθούν από το σπίτι, όχι σε εκείνους που κυβερνούν αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση επειδή είναι συνεργοί, υποκριτές, ψεύτες, ανίκανοι ή αφελείς.


Ξεκινάω με τις απειλές του Τούρκου ηγέτη Ερντογάν που αυτή τη στιγμή τον χρηματοδοτούμε με 10,5 δισ ευρώ.

Εάν έχετε έστω και λίγη υπερηφάνεια ή αξιοπρέπεια σταματήστε την χρηματοδότηση αυτών των δισεκατομμυρίων ευρώ στο τουρκικό καθεστώς.

Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούμε ανθρώπους που έρχονται να μας δώσουν μαθήματα δημοκρατίας στην Ευρώπη, που λέει ότι υπάρχουν ολόκληρες χώρες στα χέρια φασιστών και ρατσιστών.

Το θεωρώ φυσιολογικό για όσους πίνουν καφεδάκια ή ποτάκια (σ.σ.: για τον Γιούνκερ η σπόντα)... Μπορείτε όμως να σταματήσετε αυτό το ποτάμι δημοσίου χρήματος από τους φόρους των Ιταλών και των Ευρωπαίων για την χρηματοδότηση του τουρκικού καθεστώτος, ναι ή όχι;

Μπορείτε αν θέλετε να διακόψετε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας οι οποίες δεν θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει καθόλου διότι η Τουρκία δεν είναι, δεν θα είναι και δεν θα γίνει ποτέ Ευρώπη, εκτός και αν κάποιος συμφωνεί και θέλει να κάνει "δουλειές" σε αυτά τα μέρη.

Για την μετανάστευση δεν έχετε καταφέρει τίποτα, ρεκόρ σε νεκρούς, ρεκόρ σε λαθρομετανάστες.

Το ευρώ είναι ένα νόμισμα καταστροφικό που μέσα σε 15 χρόνια φτωχοποίησε 4 εκατ Ιταλούς με ρεκόρ ανεργίας και με ένα δημόσιο χρέος που αυξήθηκε σε 800 δισ ευρώ.

Κάποιος θα τρέξει να καταργήσει τις δικλείδες ασφαλείας που έχουν τα ιταλικά και ευρωπαϊκά προϊόντα, ευνοώντας τον κινεζικό αθέμιτο ανταγωνισμό, ή είστε πληρωμένοι από άλλους ή είστε τρελοί.

Ανανεώσατε τις οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Η μοναδική χώρα που είχε το κουράγιο να πάει και να βοηθήσει την Συρία πολεμώντας την ισλαμική τρομοκρατία.

Αν θα έπρεπε να περιμένουμε από τι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ή από την ευρωπαϊκή επιτροπή να πολεμήσει το ISIS, θα τους είχαμε σήμερα εδώ να κάθονται με μπούρκες και σαρίκια και να μας δίνουν μαθήματα Δημοκρατίας αλλά προφανώς δεν σας νοιάζει.

Για ότι αφορά τον αγροτικό τομέα δεν είπατε ούτε λέξη.

Κατακλύζετε την αγορά, τα ευρωπαϊκά τραπέζια και τα στομάχια των παιδιών μας με λάδι από την Τυνησία, πορτοκάλια από το Μαρόκο και ντομάτες που κανείς δεν ξέρει από που, όσπρια που έρχονται από την Κίνα χωρίς κανένα έλεγχο, ρύζι από την Καμπότζη, σκόνη γάλακτος από την Ουκρανία...»


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟΣΣτο δεύτερο βίντεο υπεραμύνεται της Ουγγαρίας που ελέγχει το νόμισμά της, την Κεντρική της Τράπεζα και κυρίως τα σύνορά της από την μεταναστευτική λαίλαπα.

Απευθύνεται στον πρωθυπουργό 
της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν και του λέει να βαστήξει γερά.

Πλέκει το εγκώμιο της ουγγρικής οικονομίας και αναρωτιέται αν σκοπεύουν οι δικτατορίσκοι της Ε.Ε. να στείλουν τα τάνκς όπως το 1956 η Σοβιετική Ένωση...

Τώρα αντί για τανκς χρησιμοποιείτε τις Τράπεζες, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την εισβολή των μεταναστών, τους ψεύτικους πρόσφυγες που χρηματοδοτεί ο Σόρος, όπως μπορεί να χρηματοδοτεί και κάποιους από εδώ μέσα!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ, ΑΞΙΖΕΙ!

1 σχόλιο: