Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ Κ. ΚΑΤΣΙΦΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ!


ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΝΟΣ ΚΟΤΣΥΦΑ (ΚΑΤΣΙΦΑ) ΠΟΥ ΚΕΛΑΗΔΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Που να καταλάβουμε ότι τον Ιανουάριο του 2018 στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης για την υπεράσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας αυτός που έδινε το γενικό πρόσταγμα για το άπλωμα και το τέντωμα της μεγάλης Ελληνικής Σημαίας ήταν ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Κατσίφας; 


Αυτό που δεν πέτυχαν τα διπλωματικά furum το πέτυχε ο « τρελός – εξτρεμιστής» κατά τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Ράμα . 

Με το μαρτυρικό τέλος του ήρωα Βορειοηπειρώτη επιβεβαιώθηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που έλεγε « μαζί με τον σκοπιανό θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό» μαρτυρία που μεταφέραμε στο αναγνωστικό κοινό πριν 2 και χρόνια. 

Ένας φόβος πλανάται στα Βόρεια σύνορα μας. 

« Φοβούνται να μην χυθεί Ελληνικό αίμα» προλόγιζε πριν χρόνια η γνωστή Γερόντισσα της Αττικής στα δημοφιλή ποιήματα της. 

Και ανήμερα μεγάλης εορτής( 28ης Οκτωβρίου ) ΧΥΘΗΚΕ αίμα και ΠΟΤΙΣΕ γη πολύ αδικημένη – μαρτυρική. 

Πρώιμα σημεία αυτού του Αλβανικού φοβικού συνδρόμου διότι θα ακολουθήσουν και άλλα ώστε, να σφραγιστεί ο πνευματοκίνητος λόγος του Οσίου Παισίου του Αγιορείτη « όταν η κατσίκα ξύνεται στην γλίτσα του τσομπάνη θέλει να φάει ξύλο», είναι τα ακόλουθα: 

Οι Αλβανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις – Ψάχνουν την Ελληνική σημαία του Κατσίφα για να την κατασχέσουν 

«Κόκκινο» πανί για τις Αλβανικές Αρχές η μεγάλη Ελληνική σημαία, που προκάλεσε αίσθηση κατά το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, χθες το μεσημέρι στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου. 

Αμέσως μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας Αλβανοί αστυνομικοί εισέβαλαν σε σπίτια ομογενών ψάχνοντας να βρουν τη σημαία-συμβολο για να την κατάσχουν ως τεκμήριο… Ελληνικού αλυτρωτισμού. 

Από εδώ και πέρα τι γίνεται ; 

Στο χέρι των Αλβανών είναι να ζυγιάσουν σωστά τα πράγματα μεταξύ του ύπουλου πάτρωνα τους -Τουρκίας και της φιλανθρώπου και ανεκτικής- Ελλάδος( φυσικά μέχρι ενός σημείου) . 

Τα τελευταία 25 με 30 χρόνια το ξέρουν πολύ καλά οι Αλβανοί, οι περισσότεροι τους γεννήθηκαν στο Ελληνικό Μαιευτήριο Έλενας Κυριακού» , είδαν δηλαδή Ελληνικό ΦΩΣ με έξοδα του Ελληνικού Δημοσίου. 

Αν το κόμπλεξ τους και η αχαριστία του μεταφράζεται σε άδικους φόνους, δεν θα τους βγει σε καλό . 

Επικρέμεται η πρόρρηση του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, για την Βόρειο Ήπειρο. 

Η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση είναι υπεύθυνη όχι με λόγια του αέρα αλλά με πράξεις να υπερασπιστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών, σε διαφορετική περίπτωση θα δώσει λόγο. 

Ένα είναι το σίγουρο ένας ΚΟΤΣΥΦΑΣ ( Κατσίφας ) πετάει από εδώ και εκεί και ψέλνει ΛΕΥΤΕΡΙΑ. 

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου