Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ «ΠΡΩΗΝ ΣΥΡΙΖΑ»


ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΚΑΝΙΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ»





Τα πυρά της εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Παύλου Πολάκη αποκαλώντας τον δεύτερο «αγράμματο υποκείμενο».


Συγκεκριμένα η κυρία Κωνσταντοπούλου μιλώντας στους Αταίριαστους στον ΣΚΑΪ, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση η οποία όπως είπε έχει υπουργούς σαν τον Παύλο Πολάκη. 

Συγκεκριμένα είπε «Αυτό το υποκείμενο, το αγράμματο υποκείμενο ο Πολάκης έκανε πλάκα με τους νεκρούς στο Μάτι, κοροϊδεύοντας και τους νεκρούς σε μία άλλη χώρα με αναφορές στην Δούρου», είπε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την κάλυψη του κ. Πολάκη από τον πρωθυπουργό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε πως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι το «κανίς (σκυλάκι) του Τσίπρα και ο Τσίπρας το κανίς του Τραμπ».

 Στην συνέχει «αποκάλυψε» το παρασκήνιο πίσω από την υπουργοποίηση του Παύλου Πολάκη λέγοντας πως: «όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. 

Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας για τον κ. Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής τον χαρακτήρισε αδίστακτο, γιατί «πήρε το ΟΧΙ των Ελλήνων και το έκανε ΝΑΙ», ενώ τόνισε πως είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός στην μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Το κουκλοθέατρο ΣΥΡΙΖΑ και «πρώην ΣΥΡΙΖΑ» καλά τα καταφέρνει στην εκτόνωση του ελληνικού λαού. Το ερώτημα πάντως παραμένει αναπάντητη:

 «Γιατί η δυναμική πρώην Πρόεδρος της Βουλής συνέστησε μία Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το Χρέος, χωρίς καμία νομιμοποίηση με αποτέλεσμα να μην έχει ισχύ το πόρισμα της επιτροπής, στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την διαγραφή του χρέους;»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου