Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ»


ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ»!

4 ΒΙΝΤΕΟ



«Ήρθαμε να φωνάξουμε για την Μακεδονία. Γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική» . Το φαινόμενο του «ντόμινο»   παρατηρείται σε όλη την Μακεδονία και σε σχολεία της υπόλοιπης Ελλάδος. 

Γιγαντώνεται η αντίδραση των μαθητών με μαζικές καταλήψεις για το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας.


«Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο» λένε οι μαθητές που απέχουν από τα μαθήματά τους και έχουν καταλάβει δεκάδες σχολεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

«Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα» επισημαίνουν οι μαθητές.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια «καμπάνια» με μηνύματα sms και στο Facebook, με την οποία οι μαθητές καλούνται να προβούν σε πανελλαδικές καταλήψεις την προσεχή Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου καθώς και στην πραγματοποίηση πορείας.

Στο σχετικό sms, που φέρεται ότι διακινείται από κινητό σε κινητό:

«Εκτακτο. Την επόμενη Πέμπτη 29/11 κάλεσμα για πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα σχολεία της χώρας με θέμα εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κατσίφας και Β. Ηπειρος. Μιλήστε με όλοι με τα 15μελή σας και τους συλλόγους γονέων και κανονίστε την κατάληψη. Μην φοβάστε για ποινικά θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία».

Την ίδια στιγμή, μια ομάδα στο Facebook που υπογράφει ως «Συντονιστική Μαθητική Επιτροπή για τη Μακεδονία» απευθύνει κάλεσμα για πραγματοποίηση πορείας, επίσης, στις 29 Νοεμβρίου. 

Η εν λόγω ομάδα, όπως αναφέρεται στις σελίδες τους, δημιουργήθηκε από το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, το 3ο και 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης και το 1ο και 2ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. 

Το «ραντεβού» που δίνουν είναι για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη.




Το παραλλήρημα των ελληνόφωνων που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος για να λερώνουν οτιδήποτε εθνικό, δεν έχει επηρεάσει όπως φαίνεται τον παλμό των καταλήψεων που κορυφώνονται την Πέμπτη. 

Εμείς σας δείχνουμε τέσσερα βίντεο, από τα οποία
τα δύο δείχνουν από που και πότε ξεκίνησαν οι καταλήψεις!Οι καταλήψεις παρά τις γκεμπελικές μεθόδους των πραγματικά φασιστών που μιλάνε για «ένα περιοδεύοντα ακροδεξιό πυρήνα» ξεκίνησαν στις 8 Νοεμβρίου από την Κατερίνη και το 4ο ΓΕΛ 
Τα παιδιά με καθαρή φωνή και καθαρά πρόσωπα μιλάνε για την Μακεδονία αλλά και για τα μαθητικά τους προβλήματα και μόνο  "χρυσαυγίτες" δεν θυμίζουν...

Καθαρά πρόσωπα που βέβαια για μια ακόμη φορά προσπαθούν να τα αμαυρώσουν, θαμπώνοντάς τα (στα δύο επόμενα βίντεο) ωσάν να πρόκειται για εγκληματίες που διώκονται!!!

Αυτοί που προδίδουν την χώρα είναι το καθεστώς και οι " καλοί αριστεροί", όλος ο εσμός των εθνομηδενιστών που μιλάει για "χρυσαυγίτες" ενώ όπως λέει πολύ σωστά ο Θύμιος Παπανικολάου:

"Με άλλοθι την παρακρατική και προβοκατόρικη Χρυσή Αυγή αφορίζουν τις μαθητικές κινητοποιήσεις σαν «εθνικιστικές» και υποκινούμενες από τις «ακροδεξιές» και «φασιστικές» πολιτικές δυνάμεις… 

Η γνωστή συνταγή της Νέας Τάξης, των επαγγελματιών του «αντιεθνικισμού» και του Σόρος: Κάθε εκδήλωση, και η πλέον αυθόρμητη, εναντίον της εθνικής, κοινωνικής και ιστορικής ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ των λαών, να χαρακτηρίζεται σαν «εθνικιστική», «ρατσιστική», «φασιστική» και CIA…" 


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΑΠΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
















ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου