Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΑΛΛΙΔΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ


MICHELE RIVASI«Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ (ΕΜΑ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΓΙΑ COVID19»!

 ΒΙΝΤΕΟ


H Ευρωβουλευτής Michele Rivasi συμμετέχοντας σε διαδικτυακό Ανεξάρτητο Επιστημονικό Συμβούλιο απαντώντας σε ερώτηση της Helene Banoun απάντησε ότι: ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) δεν γνωρίζει όλα τα συστατικά του εμβολίου για covid19!Παραμένει μυστικό περίπου το 20% της σύνθεσης των εμβολίων!!!
Ο ANSM είχε δηλώσει άγνοια περί συσταιτικών εμβολίων κι είχε παραπέμψει στον ΕΜΑ τώρα σύμφωνα με την Ευρωβουλευτή και ο ΕΜΑ δεν γνωρίζει το σύνολο συστατικών των πειραματικών εμβολίων!! πλήρης αδιαφάνεια

( ο Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΟΦ τα γνωρίζει;; είναι σε θέση να τα δημοσιοποιήσει ή να τα επικοινωνήσει στους υποψήφιους προς εμβολιασμό ώστε να υπάρχει ενημερωμένη κι ελεύθερη συγκατάθεση τους συναίνεση όπως προβλέπεται από Διεθνείς Συμβάσεις για μια ιατρική πράξη;;Kι αν ναι γιατί δεν το κάνουν τα εντεταλμένα όργανα;;)

H Michèle Rivasi δήλωσε επίσης στο CSI: πολλές χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής αρνούνται τα εμβόλια Pfizer επειδή το εργαστήριο ζητά από αυτές τις χώρες να υποθηκεύσουν μέρος του εθνικού τους πλούτου για να αντιμετωπίσουν πιθανές αγωγές μετά από πιθανές δευτερογενείς επιπτώσεις. 

Προσθέτει επίσης πως η ΕΕ παρήγγειλε 4,7 δις δόσεις εμβολίων (περίπου 10 ανά κάτοικο από 0- 100 ετών) κατά ενός ιού που δεν κυκλοφορεί πια !Τα δισεκατομμύρια ευρώ που καταβλήθηκαν στη Moderna για την απόκτηση των εμβολίων τους βρίσκονται σε φορολογικό παράδεισο στην Ελβετία.

Η Pfizer θέλει να πουλήσει τις δόσεις της μεταξύ $ 150 και $ 1.000 μόλις τελειώσει η πανδημία όταν μια δόση κοστίζει 1 $.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου