Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

 220.000 ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΕΝΕ «ΟΧΙ» ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ COVID ΤΟΥ BIDEN


Η κυβέρνηση Biden προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της λέξης " ανοσία" στην προσπάθειά της να επιβάλει την ένεση Covid σε 220.000 μέλη του αμερικανικού στρατού που έχουν ήδη προσβληθεί και επιβιώσει από τον ιό SARS COV-2, ο οποίος προήλθε από το Wuhan της Κίνας.

Το γεγονός αυτό άνοιξε την πόρτα για μια ομοσπονδιακή αγωγή που κατατέθηκε στις 30 Αυγούστου από δύο εν ενεργεία στρατιωτικούς εναντίον του υπουργού Άμυνας Lloyd Austin, του διευθυντή Εσωτερικής Ασφάλειας Xavier Bacerra και της επιτρόπου του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ Janet Woodcock.

Το Πολεμικό Ναυτικό έδωσε, αυτή την εβδομάδα, διορία στους ναύτες του 90 ημέρες για να κάνουν την ένεση και ο Στρατός και η Πολεμική Αεροπορία ήταν έτοιμοι την Πέμπτη να επιβάλουν τα δικά τους χρονοδιαγράμματα, ανέφερε το Military.com.

Η αγωγή, η οποία κατατέθηκε στις 30 Αυγούστου στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στο Κολοράντο, ζητά άμεσα ασφαλιστικά μέτρα.

Οι δύο ενάγοντες, ο Daniel Robert, ένας 33χρονος λοχίας ασκήσεων στη στρατιωτική βάση Fort Benning στο Columbus της Georgia, και η Hollie Mulvihill, μια 29χρονη επιλοχίας στη βάση των Πεζοναυτών στο Jacksonville της North Carolina, ζητούν από το δικαστήριο προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που να εμποδίζουν τις αναγκαστικές ενέσεις πριν ορισθεί πλήρης ακρόαση. Τελικά, ζητούν μόνιμα ασφαλιστικά μέτρα και διαπιστωτική απόφαση κατά του Υπουργείου Άμυνας του Biden.

Οι δύο εναγόμενοι εκπροσωπούν 220.000 άλλα μέλη του αμερικανικού στρατού εν ενεργεία που έχουν φυσική ανοσία και δεν θέλουν να τους χορηγηθεί κανένα από τα τρία συνθετικά "εμβόλια" με βάση τα γονίδια.

Και οι τρεις ενέσεις, που κατασκευάζονται από τις εταιρείες Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, βασίζονται σε μια εντελώς νέα τεχνολογία, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν σε κανένα προηγούμενο εμβόλιο, και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί για τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Οι τρεις ενέσεις μαζί έχουν οδηγήσει σε έναν άνευ προηγουμένου αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών που έχουν αναφερθεί στο κυβερνητικό Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Ενεργειών Εμβολίων (Vaccine Adverse Event Reporting System), συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 13.000 αναφερόμενων θανάτων, αριθμός υπερδιπλάσιος από τον αριθμό όλων των άλλων εμβολίων μαζί από τότε που ιδρύθηκε το VAERS το 1990.

Σύμφωνα με την αγωγή, ο Κανονισμός 40-562 του Στρατού είναι η δημοσίευση για όλες τις υπηρεσίες που διέπει τη χορήγηση "Εμβολιασμών και Χημειοπροφύλαξης για την πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων".

Ο AR 40-562 αναφέρει σαφώς ότι οι τεκμηριωμένοι επιζώντες μιας μολυσματικής ασθένειας έχουν: "τεκμαιρόμενη απαλλαγή από τον εμβολιασμό λόγω της φυσικής ανοσίας που αποκτήθηκε ως αποτέλεσμα της επιβίωσης από τη μόλυνση", αναφέρει η αγωγή.

"Γενικά παραδείγματα ιατρικών εξαιρέσεων περιλαμβάνουν τα ακόλουθα... Αποδεικτικά στοιχεία ανοσίας με βάση ορολογικές εξετάσεις, τεκμηριωμένη λοίμωξη ή παρόμοιες περιστάσεις".

Ο βοηθός υπουργός Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ Δρ. ναύαρχος Bret Diroir δήλωσε στις 24 Αυγούστου σε συνέντευξή του στο Fox News:

"Έτσι, η φυσική ανοσία, είναι πολύ σημαντική...Δεν υπάρχουν ακόμη δεδομένα που να υποδηλώνουν ότι η ανοσία του εμβολίου είναι καλύτερη από τη φυσική ανοσία. Νομίζω ότι και οι δύο είναι ιδιαίτερα προστατευτικές".

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δεδομένα που υποδηλώνουν ότι συμβαίνει το αντίθετο - ότι η φυσική ανοσία υπερβαίνει κατά πολύ την ανοσία του εμβολίου. 

Μια πρόσφατη μελέτη από το Ισραήλ έδειξε ότι η φυσική ανοσία είναι σημαντικά ισχυρότερη και διαρκεί περισσότερο από τη συνθετική ανοσία που παρέχουν τα εμβόλια, η προστασία από την οποία ακόμη και το CDC έχει παραδεχθεί ότι αρχίζει να φθίνει μετά από τρεις έως πέντε μήνες.

Ωστόσο, την ίδια ακριβώς ημέρα που ο Diroir αναπαρήγαγε τη σημασία της φυσικής ανοσίας στο Fox News, ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin εξέδωσε υπόμνημα με το οποίο έδωσε εντολή να εμβολιαστούν όλες οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα εμβόλια Covid.

Σε αυτό το υπόμνημα, ο Austin δημιούργησε μια εντελώς νέα έννοια που δεν είχε υπάρξει ποτέ πριν στην ιστορία της ιατρικής επιστήμης και σε πλήρη αντίθεση με την απλή γλώσσα των κανονισμών του ίδιου του Υπουργείου Άμυνας. Είπε ότι: "όσοι έχουν προηγούμενη μόλυνση από το COVID-19 δεν θεωρούνται εμβολιασμένοι".

Η αγωγή αναφέρει ότι ο κανονισμός του Υπουργείου Άμυνας "δεν περιέχει κανέναν τέτοιο όρο, ούτε έννοια, και ο νέος ορισμός του εναγόμενου Υπουργού Άμυνας ουσιαστικά εξαφανίζει τον κανονισμό του ίδιου του Υπουργείου Άμυνας. 

Ο Υπουργός Άμυνας δεν είναι γιατρός και η δήλωση αυτή δεν έχει καμία απολύτως βάση στην ιατρική επιστήμη, ούτε αυτή η άμεση αλλαγή του κανονισμού πέρασε από οποιαδήποτε περίοδο ειδοποίησης και σχολιασμού, ούτε από διαδικασία θέσπισης κανόνων, ούτε από οποιαδήποτε διαδικασία. 

Πράγματι, ο υπουργός Άμυνας απλώς τη διακήρυξε χωρίς να υπάρχει ούτε ένα ίχνος στοιχείων που να την στηρίζουν".

Ο Dr. Lee Merritt, συνταξιούχος χειρουργός του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, μιλώντας σε μια Σύνοδο Κορυφής των γιατρών πρώτης γραμμής της Αμερικής με το Λευκό Παλτό τον Ιούλιο του 2021, δήλωσε ότι περισσότερα μέλη των αμερικανικών υπηρεσιών έχουν πιθανότατα πεθάνει από το εμβόλιο το 2021 από ό,τι το συνολικό σύνολο των ατόμων που πέθαναν από το Covid σε όλο το περασμένο έτος.

 Δήλωσε σε αυτό το συνέδριο: "Η ίδια δήλωσε ότι η ασθένεια που έχει προκαλέσει το ιό του Covid δεν είναι η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει:

"Ένα από τα μεγάλα μου προβλήματα είναι ο εμβολιασμός των στρατιωτικών μας. Ήμουν 10 χρόνια χειρουργός του Πολεμικού Ναυτικού, οπότε μου τηλεφωνούν άνθρωποι του Πολεμικού Ναυτικού και του Στρατού. 

Υπήρχαν μόνο 20 θάνατοι από όλους τους εν ενεργεία το 2020 για το Covid, σε όλες τις υπηρεσίες μαζί. Έχουν μια μεγάλη επιδημιολογική βάση και μπορούν να βρουν τι ακριβώς συμβαίνει.

"Υπήρξαν μόνο 20 θάνατοι και εμβολιάζουμε τους πάντες. Είχαμε ήδη όγκους και είχαμε 80 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας, η οποία έχει σημαντική πενταετή θνησιμότητα, νομίζω ότι είναι 66%... 

Έτσι, με το πρόγραμμα εμβολιασμού έχουμε προφανώς σκοτώσει περισσότερους από τους νέους εν ενεργεία στρατιώτες μας απ' ό,τι το Covid".

Οι δικηγόροι των εναγόντων, με επικεφαλής τον Todd Callender στο Ντένβερ, δήλωσαν στην αγωγή ότι οι επανειλημμένες προσπάθειες να αφήσουν μηνύματα στον τηλεφωνητή του Austin σε μια προσπάθεια να διευθετηθεί το παράπονο εξωδικαστικά αγνοήθηκαν από τον Austin, με αποτέλεσμα να μην έχουν άλλη επιλογή από το να καταθέσουν αγωγή.

Η αγωγή καταλήγει: "Στις 30 Αυγούστου 2021, οι ενάγοντες κατέθεσαν αίτηση για την έκδοση επείγουσας περιοριστικής διαταγής με τη μορφή αναστολής εκκρεμοδικίας, η οποία εμποδίζει το εναγόμενο Υπουργείο Άμυνας να εμβολιάσει αυτούς και οποιονδήποτε βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση που περιλαμβάνει την κατηγορία των μελών της υπηρεσίας που μπορούν να τεκμηριώσουν ότι είχαν προηγουμένως το Covid-19 και ως εκ τούτου έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία που τους απαλλάσσει από τον εμβολιασμό σύμφωνα με το AR 40-562".

Πολλά εν ενεργεία μέλη της υπηρεσίας και οι γονείς τους εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε αυτή την αγωγή.

"Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία αντίσταση", δήλωσε στο LeoHohmann.com ο πατέρας ενός στρατιώτη της Αεροπορικής Εθνοφρουράς που υπηρετεί στην αεροπορική βάση Selfridge Air National Guard Base στο Harrison Township του Μίσιγκαν.

Εάν η αγωγή αποτύχει, υπάρχει φόβος ότι το υπουργείο Άμυνας του Μπάιντεν θα μπορούσε να προσπαθήσει να ανεβάσει τα ποσοστά, αποστρατεύοντας ατιμωτικά όσους απορρίπτουν τη σφήνα. Μέχρι στιγμής, το Πεντάγωνο έχει σταματήσει τις απειλές αυτές και επιτρέπει θρησκευτικές εξαιρέσεις.=

Ένα κίνημα βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή των ΗΠΑ, όπου ορισμένοι νομοθέτες υποστηρίζουν νομοθεσία που απαγορεύει την ατιμωτική απόλυση των στρατιωτών που αρνούνται το εμβόλιο Covid.

Η νομοθεσία που υποστηρίζεται από τον βουλευτή Mark Green, R-Tenn., απαιτεί μόνο τιμητική απόλυση για όποιον διαχωρίζεται από τον στρατό λόγω της απόρριψης του εμβολίου. 

Προστέθηκε στο νομοσχέδιο για την έγκριση της άμυνας για το οικονομικό έτος 2022, το οποίο εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων την Πέμπτη. 

[Βλέπε Νομοθέτες προσπαθούν να απαγορεύσουν την ατιμωτική αποστρατεία για στρατιώτες που αρνούνται τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID-19, 2 Σεπτεμβρίου 2021, του Travis Tritten, Military.com].

"Κανένας Αμερικανός που σηκώνει το χέρι του για να υπηρετήσει το έθνος μας δεν θα πρέπει να τιμωρείται για τη λήψη μιας άκρως προσωπικής ιατρικής απόφασης", δήλωσε ο Green σε δήλωσή του.

Το Military.com αναφέρθηκε σε μια δεκανέα πεζοναυτών που δήλωσε ότι απολύθηκε επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα, πιθανώς το πρώτο μέλος της υπηρεσίας που εκδιώχθηκε από τον στρατό σε σχέση με τους κανόνες του COVID-19.


Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, περίπου το 63% του συνόλου των αμερικανικών δυνάμεων είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση του αμφιλεγόμενου εμβολίου από τις 18 Αυγούστου.


Από το LeoHohmann.com


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Lawsuit: 220,000 Military Service Members Say ‘No’ to Biden’s Forced Covid Injections

ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου