Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΚΟΛΛΑΝΕ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΟΠΩΣ Η CIA: "ΑΡΝΗΤΕΣ" ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ;

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΟΣΗΓΑΓΑΝ «ΑΡΝΗΤΗ» 
ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ  ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ... 

ΒΙΝΤΕΟ


«ΞΕΤΙΝΑΞΕ» ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

Δεν ήθελε να βάλει μάσκα το παιδί του! Με ψυχραιμία αποστόμωσε τα ΜΜΕ που βρέθηκαν εκεί... Ζούμε εποχές σκληρών καθεστώτων...

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε επεισόδιο που προκλήθηκε ύστερα από άρνηση πατέρα να επιδείξει το self test του παιδιού του στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας φέρεται να ήθελε το παιδί του να εισέλθει στο σχολείο χωρίς να προσκομίσει την βεβαίωση του αρνητικού τεστ του παιδιού του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και κατ’ επέκταση να κληθεί η ΕΛΑΣ.


Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, ο πατέρας είπε πως δεν είναι αρνητής, όπως τον αποκάλεσαν οι δημοσιογράφοι, πιστεύει στην ύπαρξη του κορωνοϊού, αλλά είναι κατά της μάσκας και των self tests (έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων, δήλωσε), ενώ τόνισε ότι έχει κάνει τα άλλα εμβόλια αλλά δεν θα κάνει αυτό για τον κορωνοϊό, καθώς είναι «αμφιβόλου προελεύσεως και κανείς δεν παίρνει ευθύνες για αυτό».

Οι απαντήσεις του πατέρα ήταν αποστομωτικές και ψύχραιμες, ωστόσο οι δημοσιογράφοι εξακολουθούσαν να του «επιτίθενται».

Ανέφερε ακόμη ότι θα συνεχίσει να πηγαίνει το παιδί στο σχολείο χωρίς το πιστοποιητικό, υποστηρίζοντας ότι σήμερα μετά το επεισόδιο το παιδί έκανε μάθημα κανονικότατα, ενώ αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην διευθύντρια λέγοντας ότι απλά την παραμέρισε, επειδή «με εμπόδισε να μπω στο σχολείο των Ελλήνων. Οι Έλληνες την πληρώνουν (με τους φόρους τους)».

«Πρέπει να ακολουθούμε τις παγκόσμιες οδηγίες», του είπαν τα ΜΜΕ!

Δείτε τι είπε αναλυτικά:






8 σχόλια:

  1. Παρακαλώ διευκρινίστε τι σημαίνει η ανάκληση πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων, που γίνεται ,ποιους αφορά και πως και που ισχύει.
    Αντιλαμβάνομαι ότι αφορά τους βουλευτές που ψηφίσαμε να μας αντιπροσωπεύουν στην αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία μας.
    Με πόσες ανακλήσεις μας αδειάζουν την γωνιά και τα έδρανα; Υπάρχει περίπτωση να γίνει αναίμακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ:
    https://www.ellinesithagenis.gr/anaklhseis-menu/item/18-pros-thn-hgesia-ths-ellinikis-astynomias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρωμανέ
      Για αυγά τους μιλάς εσύ, τυρί καταλαβαίνουν οι άλλοι στα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Ρε κονμς καράτε κιντς, από όλα όσα συνταρακτικά γράφτηκαν (παρόλο που πράγματι δεν είχαν 100% σχέση με το άρθρο) αυτό βρήκες να σχολιάσεις; Πολύ παράξενο ζόρι τραβάνε μερικοί εδώ μέσα!!!

      Διαγραφή
  3. Το πρώτο νεκρό παιδάκι λόγω του τρισκατάρατου εμβολίου (ενδεχομένως να μην πρόκειται για το πρώτο) είναι γεγονός. Και μάλιστα είναι από την πατρίδα μου την Τροπολιτσά. Νοιώθω να εξεγείρεται μέσα μου το πνεύμα του οπλαρχηγού του Κολοκοτρώνη, Κωνσταντίνου Σκουντριάνου https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%AC%CF%88%CE%B9%CE%B1_%CE%91%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82 Εγκληματίες πολέμου αρχιερείς, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, υγειονομικοί, αστυνομικοί, δικαστές και όλο το συναπάντημα του διαβόλου δε θα προλάβετε να χαρείτε τα αργύρια της εσχάτης προδοσίας σας κατά του ελληνικού λαού. Εύχομαι να μη σας τιμωρήσει ανθρώπινο χέρι για να λάβετε ολόκληρο το «μισθό» σας από τον τριαδικό Θεό, αλλά μάλλον ΔΕΝ θα εισακουστώ από τον Κύριο, καθώς οι προφητείες των Αγίων άλλα «βλέπουν» για τα μούτρα σας.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3008158549512619&id=100009555112139

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι θα παρακαλάνε:

      STAY HOME TO HELP US SAVE OUR LIVES

      Διαγραφή
    2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΟΝΙΟ:

      Παιδιά ακούστε τι έγινε σήμερα στην τάξη της κόρης μου στο Γ3 του 6ο Γυμνάσιου Αμαρουσίου. Κορίτσι το οποίο είχε κάνει εχθές την δεύτερη δόση του εμβολίου φίλη της κόρης μου, σήμερα κατά την ώρα του μαθήματος δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά. Ειδοποίησαν τη μητέρα της να έρθει να την πάρει. Μέχρι να έρθει η μητέρα της καθόταν στην τάξη. Ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε και μάλιστα χτύπησε και το κεφάλι στο θρανίο όπως έπεσε το κεφάλι της. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο. Δεν είχε σφυγμούς της κάνανε τεχνική ανάνηψης. Η μάνα της είχε έρθει και έκλαιγε συνεχώς. Της έκλεισαν τα μάτια και την πήραν χωρίς σφυγμούς. Είπαν ότι είχε ασθενή καρδιακό χτύπο. Όλη αυτή την ώρα η κόρη μου ήταν από πάνω και δίπλα της. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το κοριτσάκι να πέθανε. Το τι ακριβώς έγινε αυτό θα το μάθουμε, φαντάζομαι αργότερα κυρίως μέσω της κόρης μου από το σχολείο. Θα σας ενημερώσω εάν μάθω.

      Βαρβαρίγος Αναστάσιος

      https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3008876272774180&id=100009555112139&sfnsn=mo

      Διαγραφή
    3. Βρισκόμαστε σε πόλεμο και μάλιστα εθνοκάθαρση κατά των Ελλήνων, πριν πάρουν τη σκυτάλη οι τζιχαντιστές και οι ΑΝΤΙΦΑ

      Διαγραφή