Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ...

  JOACHIM KUHS:   «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID19 ΠΕΘΑΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠ’ ΟΤΙ ΤΑ 20 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID19;» 

ΒΙΝΤΕΟ


Ηχηρή παρέμβαση στο Ευρωκοινοβούλιο του Γερμανού Ευρωβουλευτή Joachim Kuhs της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ταυτότητας και Δημοκρατίας για τα εμβόλια covid19 που δεν θα δείξουν ποτέ τα mainstream media!

Υπήρξαν περισσότεροι θάνατοι ατόμων που εμβολιάστηκαν κατά Covid από ό, τι τα τελευταία 20 χρόνια από όλα τ’ άλλα εμβόλια. Για να μην αναφέρουμε όλες τις πολλές παρενέργειες. 

Γιατί δεν ακούμε να μιλάνε γι αυτό; Μας κρύβουν κάτι; Δίνει το παράδειγμα του εμβολίου της γρίπης των χοίρων. Αποτυχία. Έτσι αποσύρθηκε γρήγορα από την αγορά.

Ο ίδιος γνωρίζει έναν νεαρό άνδρα με ναρκοληψία αιτία του εμβολίου γρίπης H1N1. Η ζωή του είναι χαμένη. Γιατί ούτε μπορεί να περάσει την άδεια ούτε να εργαστεί λόγω του ξαφνικού ύπνου. Δυστυχώς, η ασθένειά του δεν αναγνωρίστηκε ως παρενέργεια και επομένως δεν αποζημιώνεται! Και ο παρασκευαστής δεν έχει καταδικαστεί.

Και προφανώς το ίδιο συμβαίνει και σήμερα
Γιατί αυτή η σιωπή σχετικά με τα εμβόλια Covid; ( σσ η επιβεβλημένη σιωπή) Ποιος αποφασίζει; Και ζητά από την επιτροπή να σταματήσει αυτό το ανθρώπινο πείραμα!

και μια ενδιαφέρουσα ανάρτηση από τον επινοητή της τεχνολογίας εμβολίων mRNA τον Καθηγητή Robert W Malone
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου