Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;


O Ε.Ο.Φ. ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ΑΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΤΥΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ   ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Μ.Α.! 


Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ANSM ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ!!!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ. O ΕΟΦ είναι σε θέση ν’ απαντήσει και να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία για το αν τηρήθηκε το νομότυπο διαδικαστικό πλαίσιο, χρονοδιαγράμματα για αίτηση κι ικανοποίησης αυτής ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας εμβολίων από ΕΜΑ; 

Οι φάκελοι των εν λόγω εμβολίων που έχουν κατατεθεί περιλαμβάνουν όλα τα συστατικά σύνθεσης των εμβολίων και ποιά τυγχάνουν να είναι; Γιατί ο αντίστοιχος γαλλικός οργανισμός ο ANSM δήλωσε άγνοια κι αναρμόδιος!!!!!!!

Δεδομένα εμβολίου: ο ANSM Γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση δεν διαθέτει τις πληροφορίες για τα εμβόλια αν τηρήθηκε το νομότυπο διαδικαστικό πλαίσιο αλλά και αναφορικά με συστατικά σύνθεση εμβολίων που ζήτησε ο νομικός Teissedre του Montpellier, εκπροσωπώντας διάφορες Ενώσεις.. Σκάνδαλο.. 

 Ο Ελληνικός Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) διαθέτει τ’ αντίστοιχα στοιχεία είναι σε θέση να τα εμφανίσει ώστε να υπάρξει ελεύθερη και ενημερωμένη συγκατάθεση των υποψηφίων προς εμβολιασμό; Του ζητήθηκαν από κάποιον φορέα ή νομικό που εκπροσωπεί κάποια ένωση στην ημεδαπή; 

Eν κατακλείδι ο ΕΟΦ γνωρίζει και είναι σε θέση αύριο να δημοσιοποιήσει αν έχουν τηρηθεί τα χρονοδιαγράμματα για αίτηση ανανέωσης αδειών κυκλοφορίας από ΕΜΑ κι αν έχουν ικανοποιηθεί αυτά τα αιτήματα οπότε νομίμως διακινούνται σε έδαφος της ΕΕ;;

 Eίναι απολύτως ενημερωμένοι οι φάκελοι των εν λόγω εμβολίων με όλα τα συστατικά σύνθεσης των εμβολίων και ποιά τυγχάνουν να είναι;

Οι παρασκευαστές εμβολίων covid-19 έχουν λάβει άδειες κυκλοφορίας υπό όρους (AMMC) από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA). 

Αυτές οι άδειες απαιτούν την τήρηση ενός χρονοδιαγράμματος που περιλαμβάνει ημερομηνίες ορόσημα, ιδίως όσον αφορά τα αιτήματα ανανέωσης, τα οποία πρέπει να συμπληρώνονται κάθε έξι μήνες. 

Επιπλέον, ορισμένα έγγραφα για τη σύνθεση των εμβολίων, μεταξύ άλλων, έπρεπε να τοποθετηθούν στο αρχείο από τους παρασκευαστές.

Σε επαφή με τρεις ενώσεις, συμπεριλαμβανομένων των BonSens, της LNLV (Εθνική Γραμμή για την Ελευθερία των Εμβολιασμών) και της AIMSIB (International Association for Independent and Benevolent Scientific Medicine), ο Teissedre είχε στείλει πρώτα επιστολή στον ANSM για να ζητήσει τις πληροφορίες. 

Ελλείψει απάντησης, κατέθεσε συνοπτική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να διατάξει τον Εθνικό Οργανισμό για την Ασφάλεια των Φαρμάκων να απαντήσει στις ερωτήσεις του.




Σημαντικές ερωτήσεις για το Jean-Charles Teissedre, επειδή οι επαγγελματίες υγείας υπόκεινται σε υποχρεωτικό εμβολιασμό από χθες, υπό ποινή αναστολής αμοιβής ή απαγόρευσης άσκησης. 

Ένας περιορισμός για να πω το λιγότερο σημαντικό, ο οποίος εγείρει ζητήματα διάκρισης, δυσαναλογίας και σεβασμού των θεμελιωδών δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης και ενημερωμένης συγκατάθεσης. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Teissedre αμφισβητεί τον ANSM και αμφισβητεί την «σκοτεινή διαφάνεια» του.

Ο ANSM του απάντησε σήμερα, με επιστολή με ημερομηνία 7 Σεπτεμβρίου 2021: δεν γνωρίζει αν οι κανονιστικές υποχρεώσεις έχουν εκπληρωθεί από τους παρασκευαστές. Χρειάστηκαν λοιπόν εννέα ημέρες για να σταλεί αυτή η απάντηση, όταν ένα απλό email θα ήταν αρκετό. 

Αυτό δεν εμπόδισε την κυβέρνηση να πιέσει την εθνική εκπροσώπηση να ψηφίσει τον νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την εφαρμογή του pass sanitaire στα τέλη Ιουλίου 2021, ούτε την απόφαση του Συνταγματικού Συμβουλίου της 5ης Αυγούστου 2021. (σσ Δηλ. Κοινοβούλιο και Συνταγματικό δικαστήριο επικυρώνουν καταστάσεις που είναι στη φύση τους ελλειμματικές.)

Ο Me Teissedre δεν κρύβει την έκπληξή του. Στη Γαλλία, οι ενώσεις έχουν έναν νέο ρόλο: αυτόν του επαληθευτή της συμμόρφωσης με τους κανόνες και τις ρυθμιστικές αρχές. Πράγματι, για να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη, είναι σημαντικό να υπάρχει διαφάνεια σε αυτά τα συγκεκριμένα σημεία. Οι ενώσεις δεν σκοπεύουν να σταματήσουν εκεί.

Αντίγραφο της επιστολής ANSM (L’Agence nationale de sécurité du médicament et des produits de santé) η Γαλλική Φαρμακοεπαγρύπνιση ( Εθνικός Οργανισμός Ασφάλειας Φαρμάκων και προϊόντων Υγείας) : (francesoir 16/9/21)


Η Διευθύντρια της Φαρμακοεπαγρύπνισης ολόκληρης Γαλλίας δηλώνει αναρμόδια και κατ’ ουσίαν απληροφόρητη και ανενημέρωτη αφού λέει ότι μεταφέρει τα ερωτήματα του νομικού στην Εκτελεστική Διευθύντρια της ΕΜΑ που είναι σε θέση ν’ απαντήσει. 

Λέει ότι εκεί κατατέθηκαν τα απαραίτητα έγγραφα ουσιαστικά παραδέχεται δεν έχει λάβει γνώση αλλά έχει προχωρήσει ωστόσο σε μαζικό εμβολιασμό πληθυσμού πορευόμενη με βάση το δόγμα: πίστευε και μη ερεύνα . 

Οι πραγματικοί σκοταδιστές είναι αυτοί…Η αδιαφάνεια είναι πλήρης και άπλετη…Και προφανώς υπάρχουν λόγοι..

Ο νομικός λέει ότι η γαλλική Φραμακοεπαγρύπνιση δεν γνωρίζει αν τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα για ανανέωση αδειών των εμβολών ώστε αυτά νομίμως να διακινούνται τώρα σ’ Ευρωπαϊκό έδαφος.

Λέει επίσης πως τα εμβόλια είναι στο τρίτο στάδιο ακόμη δοκιμών δηλ όπως λέει σε πειραματικό στάδιο. Ρώτησε επίσης το Γαλλικό Οργανισμο Φαρμάκων για σημαντικές πληροφορίες σχετικές με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων όπως για τα χαρακτηριστικών των ουσιών που εμπεριέχουν τα εμβόλια.

 Πληροφορίες που αφορούν τα εμβόλια κι αν έχουμε περαιτέρω δεδομένα γι αυτά αφού είναι στο στάδιο 3 των δοκιμών που χαρακτηρίζεται πειραματική. 

Ο γαλλικός οργανισμός δεν μου έδωσε απάντηση πάνω σε αυτά ,δήλωσε. Και είναι λέει σημαντικό να γνωρίζουμε αν για τα εμβόλια που εγκρίθηκαν στη Γαλλία και χορηγήθηκαν στον κόσμο έγινε σεβαστή η διαδικασία επικύρωσης. Είναι εκπληκτικό λέει δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα..




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου