Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ COVID19 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ”ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” Η ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ BLACK-OUT! COVID19, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ. ΟΙ ΕΝΔΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟ GREAT RESET.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ

Strategika – Ο καθηγητής Neil Ferguson εξήγησε πρόσφατα ότι η επιδημία του Coronavirus θα μπορούσε να τεθεί υπό έλεγχο μέχρι τον Οκτώβριο. Άλλες πηγές φαίνεται να υποδεικνύουν την πιθανή άφιξη νέων πρωτοκόλλων θεραπείας κατά του covid τον Οκτώβριο.

Οι προβλέψεις του θα κάνουν τις περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική…

Μετά από αυτές τις δηλώσεις στη Μεγάλη Βρετανία, αρχίζουμε επίσης να μιλάμε για πτώση μόλυνσης σε άλλες χώρες όπως η Ολλανδία και η Τυνησία, δύο χώρες που βιώνουν μεγάλες λαϊκές εξεγέρσεις. 

Γιατί πιστεύετε ότι ο Ferguson κάνει αυτές τις δηλώσεις αυτή τη στιγμή; Είναι προσπάθεια περιορισμού της λαϊκής οργής που αυξάνεται σε όλο τον κόσμο; Οδεύουμε προς αλλαγή στην αφήγηση του Covidian;

Lucien Cerise – ….Το πραγματικό εκδηλώνεται “όταν ο ένας συναντά τον άλλον”, λέει ο Λακάν. 

Με τα λόγια του Jean Baudrillard: το αφήγημα Covidian αναπτύσσει έναν εικονικό χώρο, που συγκρούεται σ’ έναν πραγματικό υπό τη μορφή εκδηλώσεων λαϊκού θυμού, αλλά που εκφράζεται επίσης από άλλους δρόμους, και μπορεί ακόμη και μπορεί επίσης να εμφανιστεί στο εσωτερικό του εικονικού, όταν δύο ψευδείς αφηγήσεις συγκρούονται, κάτι που αποκαθιστά μια επίδραση ορίου και πραγματικότητας, ή μέσα στην εξουσία, αυτές είναι οι περίφημες εσωτερικές αντιφάσεις του καπιταλισμού/ ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις.

Παράδειγμα: Ο Νιλ Φέργκιουσον στη Μεγάλη Βρετανία και ο Αλέν Μπάουερ στη Γαλλία μίλησαν τον Μάρτιο-Απρίλιο του 2020 για περίοδο 18 μηνών της «κρίσης υγείας», έτσι μέχρι τον Οκτώβριο του 2021. 

Από την πλευρά του, ο Μπιλ Γκέιτς ανέβαλε το τέλος της κρίσης στα τέλη του 2022, χωρίς αμφιβολία γιατί το σχέδιό του για παγκόσμιο «εμβολιασμό» ήταν καθυστερημένο. 

(1) Αυτά τα άτομα είναι όλα στη θέση των εκπροσώπων των ανώτερων κλιμακίων του δυτικού, χρηματοπιστωτικού και βιομηχανικού καπιταλισμού, τα μέλη των οποίων εκτιμούν ότι θα χρειαστούν περίπου 2 χρόνια για να εφαρμοστούν τα θεμέλια της Μεγάλης Επαναφοράς τους, η οποία στη συνέχεια θα διαρκέσει για πάντα, και που απαιτεί κεντρική διαχείριση ΤΠ της ανθρώπινης ζωής στη Γη.

 Παρά τη συμφωνία για το συνολικό έργο, εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές και αντιθέσεις σχετικά με τη μέθοδο, το χρονοδιάγραμμα ή τα προσωπικά συμφέροντα. Ως εκ τούτου, είναι φυσιολογικό για τη φαρμακοβιομηχανία να βλέπει ανταγωνιστικά προϊόντα όπως τα τρέχοντα εμβόλια. 

Οι αποκλίνουσες ατζέντες των Neil Ferguson και Bill Gates αντικατοπτρίζουν την εμφάνιση ανταγωνιστικών τάσεων στο ίδιο σύστημα. Όπως όλα στον κόσμο, έτσι και το Great Reset εμπλέκεται σε ένα κίνημα εντροπίας που θα το κατακερματίσει, θα το διασπάσει, θα προκαλέσει σχίσματα και αντιθέσεις σε αυτό. …

(1) “Ο Μπιλ Γκέιτς γνωρίζει ήδη την ημερομηνία λήξης της πανδημίας”

Κοινωνική μηχανική και μηχανισμός της ύπνωσης

Lucien Cerise – Το παράθυρο πυροδότησης Covidian κλείνει πράγματι. Η ύπνωση και εμπνευσμένο αποτέλεσμα της ιστορίας της «θανατηφόρας πανδημίας» θρυμματίζεται λίγο περισσότερο κάθε δευτερόλεπτο. 

Βρισκόμαστε σε μια λειτουργία κοινωνικής μηχανικής τύπου “διαχείρισης αλλαγών”, μια μέθοδος διαχείρισης θεωρητικοποιημένης από κάποιον John Kotter, με στόχο την κατασκευή συγκατάθεσης για αλλαγή σε μια ομάδα, ακόμη και όταν είναι περιττή ή επιβλαβής, και αποτελείται από οκτώ βήματα, το πρώτο από τα οποία είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση κατεπείγοντος στην ομάδα -στόχο. 

(2) Η αίσθηση του επείγοντος που πρέπει να ωθήσει την ομάδα να αλλάξει μπορεί να έχει μια πραγματική αιτία, αλλά και πλασματική ή ημι-πλασματική, που μεταφέρεται με λέξεις και εικόνες που αντικαθιστούν την πραγματικότητα, όπως είναι ο μηχανισμός της ύπνωσης. 

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου, με το εκ των υστέρων, το κομμάτι της μυθοπλασίας αρχίζει να εξασθενεί, οι άνθρωποι χάνουν το ενδιαφέρον τους για υπνωτιστικές λέξεις και εικόνες, συνέρχονται και δεν πιστεύουν πια ότι είναι απαραίτητο να αλλάξουν. 

Όπως ο Klaus Schwab – ο ίδιος καθηγητής βιομηχανικής διαχείρισης – το παραδέχεται με μισόλογα- το παράθυρο της ευκαιρίας είναι σύντομο πριν αποκαλυφθεί πλήρως η πολεμίστρα.

Συνεπώς, η εξουσία εμπλέκεται σε έναν αγώνα με το χρόνο, εξ ου και ο πυρετός της/ο εκνευρισμός της, γιατί κάθε λεπτό μειώνει το αίσθημα του επείγοντος, επομένως το στρες, τη συγκατάθεση για αλλαγή και προωθεί την αλήθεια και την επιστροφή του πραγματικού, σε μια θέση κρίσιμου ορίου στο εικονικό πολιτικομιντιακό αφήγημα. 

Μπορούμε να παρατηρήσουμε γύρω μας την αργή αλλά συντριπτική πτώση αυτής της αίσθησης του επείγοντος στην κοινή γνώμη και συμπεριφορά. 

Μία από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών, η Κυβερνητική Υπηρεσία Πληροφοριών (SIG) ( η γαλλική ΕΥΠ), μετρά κάθε εβδομάδα το επίπεδο ανησυχίας του πληθυσμού, το οποίο καθορίζει το ποσοστό αποδοχής των περιορισμών, επομένως της υποταγής και της υπακοής στην αλλαγή της κοινωνίας του Great Reset. 

(3) Είναι ακριβώς αυτός ο μοχλός της κοινωνικής ψυχολογίας που η εξουσία προσπαθεί να ελέγξει με τη φρασεολογία της «κρίσης», και προσπαθεί να τη δημιουργήσει με λέξεις και πρέπει να την ανταγωνιστούμε σε αυτό το ρητορικό έδαφος προς ένα άλλο νόημα/ αίσθηση, δηλαδή, μειώνοντας το ποσοστό ανησυχίας και την αίσθηση του επείγοντος, που είναι ευκολότερο επειδή έχουμε μαζί μας τον χρόνο και τα γεγονότα, και όχι μόνο μια φρασεολογία.

(2) “John Kotter”Strategika – Σε τι πιστεύετε ότι μπορεί να οδηγήσει ο λαϊκός θυμός και οι διαμαρτυρίες;

Lucien Cerise – Πρέπει να βγούμε από τον επαναστατικό αυθορμητισμό, που είναι μια μορφή πολιτικού αναλφαβητισμού. 

Οι διαδηλώσεις είναι απολύτως άχρηστες αν δεν έχουν θεσμική διέξοδο, μέσω της κατάκτησης της εξουσίας, δηλαδή της κατάκτησης της γραφειοκρατίας και της διοικητικής τεχνοκρατίας του κράτους. Το ερώτημα είναι “Πώς;” …

Ωστόσο, παραμένει απαραίτητη η διοργάνωση τεράστιων διαδηλώσεων, επειδή είναι απαραίτητες στον τομέα του ψυχολογικού πολέμου – γι ‘αυτό η κυβέρνηση ελαχιστοποιεί τα ποσοστά συμμετοχής – και πρέπει να συγκεντρώνουν όλο και περισσότερα πλήθη. Δεν είμαστε αρκετοί ακόμα…( Τονίζει επίσης ότι το 2021, μπορούμε να ονειρευόμαστε να κάνουμε μια βίαιη επανάσταση στο δρόμο κατά των δυνάμεων της τάξης όταν έχουμε την υποστήριξη των δικτύων Soros και CIA, σύμφωνα με την αρχή των έγχρωμων επαναστάσεων. 

Επίσης λέει ότι τώρα στη Γαλλία δεν υπάρχει δυναμική και η δυνατότητα μιας επανάστασης με την κλασική έννοια του όρου. Το να καταλάβεις κάποιο δημόσιο κτίριο όπως έγινε στην Αμερική με το Καπιτώλιο ή γίνεται σποραδικά στη Γαλλία δεν αποφέρει κάτι. 

Η μετάβαση θα γίνει από μέσα κάτι σαν την περεστρόικα. Πρέπει να υπάρξουν συμπαθούντες του κινήματος σε επίπεδο αξιωματούχων ώστε η αλλαγή να υπάρξει εκ των έσω στο σύστημα..Και προφανώς αυτό θα γίνει αν το κίνημα γιγαντωθεί)

Strategika – Είναι φαντασιακό ότι θα τελειώσουμε πραγματικά με τον Covid; Εάν ναι, θα αντικατασταθεί το σενάριο Covidian με κάτι άλλο;

Lucien Cerise-Στον πραγματικό κόσμο, έχουμε ήδη τελειώσει με το αρχικό ιικό στέλεχος του covid-19 από τον Μάιο-Ιούνιο 2020. 

Υπάρχει μια συζήτηση για το αν ο ιός υπάρχει πραγματικά ή όχι, επειδή φαίνεται ότι δεν υπάρχει, δεν απομονώθηκε ποτέ, αλλά αυτό δεν αλλάζει τις βασικές αρχές της ιολογίας, οι οποίες σε κάθε περίπτωση παραβαίνουν το σενάριο Covidian. Η διάρκεια ζωής ενός αρχικού στελέχους είναι 2-3 μήνες το πολύ. 

Στη συνέχεια, η αρχική κορύφωση της επιδημίας πέρασε – και οριστικά πέρασε – και στη συνέχεια μπαίνουμε στην ενδημική φάση με παραλλαγές, μεταλλάξεις, ανασυνδυασμούς, οι οποίες είναι στατιστικά λιγότερο επικίνδυνες από το αρχικό στέλεχος – με στατιστικές εξαιρέσεις, αλλά οι οποίες δεν υπερβαίνουν το κανόνα. 

Οι ιοί, όπως όλα στη φύση, υπακούουν στην εντροπία και στη δεύτερη αρχή της θερμοδυναμικής. 

Κατά τη διάρκεια του χειμώνα του 2019 και μέχρι την άνοιξη του 2020, υπήρξε επομένως μια πανδημία πνευμονίας, που ονομάστηκε COVID-19 από τον ΠΟΥ, η οποία έστειλε μερικές χιλιάδες ανθρώπους στο νοσοκομείο, αλλά σήμερα, η πραγματική κρίση υγείας, ήδη αδύναμη τον Μάρτιο- Απρίλιος 2020, τελείωσε τελείως. 

Όπως δείχνει ο στατιστικός Pierre Chaillot, η πανδημία δεν επηρέασε τα δημογραφικά στοιχεία και δεν υπήρξε καν υπερβολική θνησιμότητα το 2020. (7) Σήμερα, η παραλλαγή δέλτα είναι ένα απλό κρυολόγημα. 

Οι σοβαρές μορφές προκαλούνται από τα λεγόμενα μέτρα υγείας, συμπεριλαμβανομένου του εμβολιασμού και τη φυσική εξασθένηση που έχουν προκαλέσει για περισσότερο από ένα χρόνο σε άτομα που είναι ήδη εύθραυστα και με συννοσηρότητες.

 Εάν αυτή η “κρίση” εξακολουθεί να διαρκεί στον εικονικό τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχολογίας, αυτό συμβαίνει μόνο επειδή η κυβέρνηση χρειάζεται να το παρασύρει για να εφαρμόσει ολόκληρο το μηχανογραφικό σύστημα κοινωνικού ελέγχου της με τη συγκατάθεση του φοβισμένου πληθυσμού.

ΤΟΝ COVID ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ”TO ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ” Η ΚΡΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΟ black-out!

Το σενάριο Covidian, ωστόσο, δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα από μόνο του. Η ανατροφοδότηση πρέπει να πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες και το σενάριο της «κρίσης υγείας» θα συνδυαστεί με το σενάριο της «κρίσης πληροφορικής/πληροφορικών συστημάτων». 

Οι προσομοιώσεις κυβερνοεπιθέσεων Cyber ​​Polygon πρέπει να προετοιμαστούν για αυτή τη διεθνή κρίση, η οποία θα λάβει τη μορφή μιας αποτυχίας ή μιας κυβερνοεπίθεσης με ψευδή σημαία, η οποία θα ακολουθήσει μετά από ένα “σφάλμα του αιώνα” και ένα παγκόσμιο black-out., με διαταραχές στις αλυσίδες τροφοδοσίας- εφοδιασμό κλπ. 

Αυτή η κρίση στον υπολογιστή θα μπορούσε να προκληθεί από μια ηλιακή καταιγίδα, κι αυτό θα επιτρέψει να κατηγορηθεί η φύση, ή από έναν ιό υπολογιστών τόσο επικίνδυνο όσο το sars-cov-2 στο βιολογικό πεδίο-ή ακόμα και εντελώς ανύπαρκτο-αλλά ο πανικός και η ψύχωση που θα διατηρηθούν στα μέσα ενημέρωσης θα δικαιολογήσει στο μυαλό των ανθρώπων τη ρήση «Στα μεγάλα κακά, τα μεγάλα φάρμακα» και θα καταστήσει δυνατή τη λήψη ακραίων και ριζοσπαστικών μέτρων, ιδίως τον περιορισμό του Διαδικτύου και στη συνέχεια τον καθαρισμό από όλα τα περιεχόμενα που θεωρούνται «μη- ουσιαστικά », τουλάχιστον στα μάτια των αρχών …

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ

Από την πλευρά του, το σενάριο της« τρομοκρατικής απειλής »ενημερώθηκε πρόσφατα στη Γαλλία. Πράγματι, το σχέδιο Vigipirate έχει ελαφρυνθεί σημαντικά, σχεδόν εξαλειφθεί πλήρως, σε πολλά κτίρια και δημόσιους χώρους. 

Οι συστηματικές έρευνες σε εισόδους έχουν εγκαταλειφθεί και οι πύλες ανιχνευτών μετάλλων αποθηκεύονται σε ντουλάπια, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει ξαναρχίσει την τρομοκρατική της «στρατηγική έντασης» και επιδιώκει να διευκολύνει τη διάπραξη νέων επιθέσεων σε δημόσια ιδρύματα. (8)

(7) «Covid-19: Γιατί τόσο λίγοι θάνατοι; “

Strategika – Όπως και ο Bill Gates, ο επιδημιολόγος Bruce Aylward, σύμβουλος του διευθυντή του ΠΟΥ και υπεύθυνος για το διεθνές πρόγραμμα Covax εξήγησε “ότι πρέπει να εμβολιάσουμε περίπου το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού για να σταματήσει η επιδημία Covid -19”. ( σσ ο ΓΓ του ΟΗΕ τόνισε ότι πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού). 

Μπορούμε να σκεφτούμε ότι μόλις επιτευχθεί αυτό το ποσοστό εμβολιασμού στις περισσότερες χώρες, οι αρχές θα το εγκαταλείψουν; Τι θα κάνουν με τους μη εμβολιασμένους τότε; 

Θα προσπαθήσουν να μειώσουν μακροπρόθεσμα αυτό το κομμάτι του μη αναστρέψιμου προκειμένου να επιτύχουν πλήρη κάλυψη εμβολιασμού ή θα δεχτούν αυτό το μέρος του πληθυσμού (30, 20%;) να συνεχίσει να ζει κανονικά χωρίς να εμβολιαστεί;

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ

Lucien Cerise – Οι αρχές δεν έχουν την πολυτέλεια να αφήσουν ζωντανό το ισοδύναμο μιας «ομάδας ελέγχου» των μη εμβολιασμένων. Η κάλυψη του εμβολίου πρέπει να είναι ολική. ..Τα περισσότερα από τα προϊόντα που εγχύονται δεν είναι εμβόλια με την κλασική έννοια του όρου, αλλά γονιδιακές θεραπείες, για τις οποίες η άδεια κυκλοφορίας (ΜΑ) είναι υπό όρους και μπορεί να ανακληθεί στο τέλος των δοκιμών. 

Πράγματι, η έρευνα για αυτές τις θεραπείες δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, είναι μόνο στη φάση 3, από 4 συνολικά, η οποία θεωρητικά θα ολοκληρωθεί ανάλογα με τα προϊόντα το 2022 ή το 2023. Σήμερα, λοιπόν, οι εμβολιασμένοι είναι όλοι πειραματόζωα- ινδικά χοιρίδια, στα οποία τα εργαστήρια δοκιμάζουν πειραματικές ουσίες των οποίων το αβλαβές δεν είναι ακόμη εγγυημένο μακροπρόθεσμα.

 Οι κλινικές δοκιμές, όπως και τα πειράματα κοινωνιολογίας, πραγματοποιούνται πάντα με μια ομάδα δοκιμών και μια ομάδα ελέγχου . Για παράδειγμα, η ομάδα δοκιμής λαμβάνει τη δραστική ουσία ενός φαρμάκου και η ομάδα ελέγχου έχει μόνο εικονικό φάρμακο. 

Εδώ, οι μη εμβολιασμένοι αποτελούν την ομάδα temoin/μάρτυρα ή ομάδα ελέγχου, η οποία δεν λαμβάνει καν εικονικό φάρμακο και της οποίας η μοίρα μπορεί να συγκριθεί με την ομάδα δοκιμής, αυτή των εμβολιασμένων, που λαμβάνουν τη δραστική ουσία με ένεση.

Τι παράγει η δραστική ουσία στα τέσσερα εμβόλια που έχουν εγκριθεί και εγχυθεί στη Γαλλία; Υπάρχουν δύο εμβόλια OGM, τα AstraZeneca και Janssen και δύο εμβόλια mRNA, το Pfizer και το Moderna. (9) Γνωρίζουμε την τοξικότητα των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στα τρόφιμα: Έχω αμφιβολίες πόσο θα γίνει σωτήριο όταν εγχυθεί στο χέρι. 

Όσον αφορά τα εμβόλια mRNA , δίνουν οδηγίες στα κύτταρά μας να παράγουν ένα μολυσματικό μόριο ιού, την πρωτεΐνη ακίδα ή πρωτεΐνη Spike στα Frenglish: «Οι επιστήμονες συνθέτουν την αλληλουχία mRNA για την παραγωγή της πρωτεΐνης Spike μέσα σε ένα λιπιδικό κυστίδιο (με τη μορφή λιπιδίου , επομένως του ορού) που ονομάζεται λιπόσωμα. 

Μόλις εγχυθεί αυτό το κυστίδιο στον άνω βραχίονα, λαμβάνει χώρα η διαδικασία της μεταγραφής και της μετάφρασης: τα ριβοσώματα θα διαβάσουν το αγγελιοφόρο RNA, τότε τα κύτταρα θα παράγουν την πρωτεΐνη Spike. 

Το ανοσοποιητικό σύστημα ανακαλύπτει μια πρωτεΐνη που δεν υποτίθεται ότι υπάρχει, η οποία πυροδοτεί μια απάντηση και διδάσκει το σώμα να καταστρέψει τον παθογόνο παράγοντα. 

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό εμβόλιο, η εκπαίδευση δημιουργείται πλήρως από το σώμα, το οποίο παράγει το ίδιο την πρωτεΐνη. (10) Ωστόσο, το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει φυσικά αυτήν την πρωτεΐνη. 

Συνεπώς, είμαστε πραγματικά “επαυξημένοι”/ μετάνθρωποι, με την υπερανθρωπιστική έννοια, επειδή αποκτούμε μια νέα ικανότητα-επιπλέον, μια παθογόνο ικανότητα του sars-cov-2, η οποία ξεκινά έναν πραγματικό εμφύλιο πόλεμο στο σώμα, που πρέπει να πολεμήσει εναντίον του. – ακόμα και από τότε που αρχίζει να παράγει συνθετικά αυτό που επικρίνεται για τον ιό. 

Γινόμαστε ο δικός μας δήμιος, ο δικός μας μολυσματικός πράκτορας. 

Πρόκειται για πρωτοφανή βία που επιβάλλεται στα κύτταρα και το σώμα, και κάπως έτσι ξεκινούν οι καρκίνοι, μέσω του έντονου κυτταρικού στρες. Στη συνέχεια διαρκούν 3 έως 5 χρόνια κατά μέσο όρο μεταξύ των πρώτων κυτταρικών διαιρέσεων υπό την επίδραση του στρες – καθαρά σωματικού ή ψυχοσωματικού – και των πρώτων συμπτωμάτων. 

Συνεπώς, η ομάδα δοκιμών εμβολίου θα αντιμετωπίσει ένα κύμα καρκίνου μέσα σε 5 χρόνια, αλλά όχι η ομάδα ελέγχου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αρχές θέλουν να κάνουν ενέσεις σε όλους (εκτός από τον ίδιο), έτσι ώστε να μην υπάρχει επιζών ομάδα ελέγχου, κάτι που θα επέτρεπε να κατηγορηθούν τα εμβόλια. (σσ 

Είναι όπως ο εγκληματίας που σκοτώνει εκτός από το θύμα και τους μάρτυρες)Άλλες παθογόνοι συνέπειες των «εμβολίων» μπορούν να εντοπιστούν βραχυπρόθεσμα από τις παρενέργειές τους. 

Στο τελευταίο μου βιβλίο, αναφέρω από επίσημες πηγές την ανάπτυξη από ορισμένα πολιτικά καθεστώτα βιολογικών όπλων με τη μορφή πλαστών εμβολίων για τη στείρωση γυναικών συγκεκριμένων εθνοτικών ομάδων με πρόσχημα τη θεραπεία τους.

 (11) Ωστόσο, η διακοπή της εμμηνόρροιας, που σημαίνει υπογονιμότητα, είναι μία από τις αξιοσημείωτες παρενέργειες που παρατηρήθηκαν σε γυναίκες που έχουν εγχυθεί με ένα «εμβόλιο» κατά του covid-19. 

Μένει να δούμε αν αυτή η στειρότητα είναι προσωρινή, διαρκής ή οριστική. Ωστόσο, η ιδέα της δημογραφικής μείωσης ορισμένων πληθυσμών από την στείρωση τους με προϊόντα που ονομάζονται «εμβόλια» έχει ιστορική ιχνηλασιμότητα σε ορισμένες χώρες, ιδίως στη Νότια Αφρική στην εποχή του απαρτχάιντ. 

Σε κάθε περίπτωση, η δυνατότητα σύγκρισης της ομάδας δοκιμής και της ομάδας ελέγχου, πρέπει να εξαλειφθεί. Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι συνολικός καθολικός (σσ οικουμενικός).

 Αυτή είναι η αρχή της παγκοσμιοποίησης και της μονομερούς γενικότητας: καθιστώντας αδύνατη οποιαδήποτε σύγκριση, συνεπώς οποιαδήποτε κριτική μαρτυρία και οποιονδήποτε σχετικισμό, ενσωματώνοντας ολόκληρο τον κόσμο σε ένα ενιαίο σύστημα, μια ενιαία άποψη, των οποίων οι αξίες θεωρούνται απόλυτες – λόγω έλλειψης στοιχείων σύγκρισης ( σσ γι αυτό και επιδίδεται και στον πόλεμο των πολιτισμών στην εξαφάνιση πανάρχαιων πολιτισμών είτε με πολέμους είτε με την πολιτική της αφομοίωσης ενσωμάτωσης αφομοίωσης αφανισμού.)


(10) “Εμβόλιο RNA Messenger κατά του κορονοϊού: 8 απαντήσεις στις ερωτήσεις σας”Strategika – Πώς πρέπει να ζουν τότε οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι; Θα είναι πραγματικά πολίτες δεύτερης κατηγορίας, ή ακόμα χειρότερα; Είναι ένας παγκόσμιος βιοπολιτικός έλεγχος ή η πραγματικότητα εξακολουθεί να είναι πολύ συντηρητική;

Lucien Cerise – Κατά τη γνώμη μου, από τη πρώτη σας ερώτηση “Πώς πρέπει να ζουν οι μη εμβολιασμένοι;” “προκύπτει ένα δεύτερο, ίσως ακόμη πιο σημαντικό ζήτημα:” Πώς πρέπει να επιβιώσουν οι εμβολιασμένοι; Αν θέλουμε να «σώσουμε ζωές», πρέπει τώρα να προσπαθήσουμε να σώσουμε τους εμβολιασμένους. 

Πρέπει να μάθουμε να θεωρούμε ότι η «κρίση υγείας» έχει μεταφερθεί τώρα σε εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν λάβει ενέσεις, οι οποίοι δεν είναι μόνο τα πραγματικά θύματα αυτής της υπόθεσης, αλλά και υπεύθυνοι για τις μεταλλάξεις του αρχικού στελέχους. Η παραγωγή παραλλαγών με όλα τα μέτρα υγείας (και όχι μόνο τα εμβόλια) εξηγείται από τους νόμους της φύσης. 

Ο στόχος των μέτρων υγείας – lockdown, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, μάσκες, χειρονομίες φραγμού, διάφορες θεραπείες – είναι η τροποποίηση του ανοσοποιητικού εδάφους του πληθυσμού ξενιστή του ιού. 

Αντιμετωπίζοντας αυτήν τη νέα κατάσταση, το αρχικό στέλεχος του ιού γεννήθηκε με προσαρμοστική πίεση και φυσική επιλογή σε παραλλαγές, για να προσαρμοστεί στα νέα ανοσολογικά εδάφη που έχουν δημιουργηθεί τεχνητά από την εφαρμογή των πρώτων λεγόμενων υγειονομικών μέτρων στο Γουχάν το Ιανουάριος 2020, στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο τους επόμενους μήνες. 

Εάν οι δημόσιες αρχές δεν είχαν κάνει απολύτως τίποτα, ούτε υγειονομικά μέτρα, ούτε επικοινωνία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η συλλογική ασυλία θα είχε επιτευχθεί παγκοσμίως σε διάστημα λίγων εβδομάδων και όλα θα είχαν ήδη τελειώσει χωρίς καν να γνωρίζουν ότι κάτι έχει ξεκινήσει, όπως πάντα λύθηκε φυσικά με τις καλοήθεις επιδημίες των περασμένων αιώνων.

Το πρόβλημα λοιπόν σήμερα είναι τα «υγειονομικά μέτρα», συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, τα οποία στην πραγματικότητα επιδεινώνουν την κατάσταση της υγείας. 

Ένα μεγάλο πρόβλημα δημόσιας υγείας προκύπτει τώρα με τους «εμβολιασμένους», οι οποίοι είναι παθογόνοι για τους άλλους, αλλά κυρίως για τον εαυτό τους. 

Πρέπει επομένως να θέσουμε το ερώτημα: “Πώς να θεραπεύσετε τον εμβολιασμένο;” Με άλλα λόγια: «Πώς ακυρώνετε την επίδραση των εμβολίων στο σώμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα; “,” Πώς να καθαρίσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το σώμα του εμβολιασμένου από αυτό που εισήγαγαν τα εμβόλια; 

Σε γενικές γραμμές, για να είναι αποτελεσματική, η στρατηγική αποτοξίνωσης και εξουδετέρωσης των εμβολίων πρέπει να στοχεύει στην πρόληψη της παραγωγής της πρωτεΐνης Spike. Σε αυτό το σημείο, πρέπει να στραφείτε προς την πλευρά του μικρού παρεμβαλλόμενου RNA. (12) 

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το μόριο παρεμβαίνει. Με τι ? Με την παραγωγή πρωτεϊνών, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεΐνης Spike…Πράγματι, οι θεραπείες για τον covid -19 και τα εμβόλια υπακούουν στο ίδιο δραστικό συστατικό – την πρωτεΐνη Spike – οι θεραπείες κατά του covid -19 είναι συνεπώς λογικές.

Προσωρινό συμπέρασμα. Πέρα από το ανθρώπινο είδος, η διαανθρωπιστική Μεγάλη Επαναφορά είναι μια κήρυξη πολέμου ενάντια στα εν γένει ζωντανά όντα. Η συγχώνευση του βιολογικού με το ψηφιακό θα καταστρέψει το βιολογικό. Τα ζωντανά όντα κηρύσσουν πόλεμο εξόντωσης των ζωντανών όντων, επομένως κηρύσσεται πόλεμος εξόντωσης των ίδιων. 

Αυτός ο αυτο-γενοκτονικός πόλεμος παίρνει τη μορφή μιας τεράστιας διαδικασίας εξορθολογισμού των ζωντανών πραγμάτων, η οποία ονομάζεται επίσης κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ή ιδιωτικοποίηση των ζωντανών πραγμάτων και η οποία συνεπάγεται αναγκαστικά την στείρωση όλης της φύσης, για να εξασφαλίσει το μονοπώλιο της ανάπτυξης, ακόμη και τη πλήρη αντικατάστασή της από ελεγχόμενα πολιτιστικά αντικείμενα. 

Όπως μπορούμε να δούμε το 2021, εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα συνεργάζονται λίγο πολύ άμεσα σε αυτή τη μαζική δολοφονία της φύσης, και επομένως της ανθρώπινης φύσης. 

Ο εχθρός της ανθρωπότητας είναι αυτή η γνωστική μεροληψία, βαθιά ριζωμένη στο ανθρώπινο μυαλό, που συνίσταται στον όλο και πιο εξορθολογισμό της σχέσης με το περιβάλλον της, σε σημείο συμβολικής υπερ-ορθολογισμού, αυτή των θρησκόληπτων, φιλοσοφικών, πολιτικών, επιστημονικών ιδεολογιών, που πάντα παρουσιάζουν ουτοπικό, απόλυτο και νοσηρό χαρακτήρα. 

Κυριολεκτικά, η ιδεολογία είναι η λογική των ιδεών, όταν οι ιδέες γίνονται αυτόνομες σε σχέση με την πραγματικότητα, βγαίνουν από την ιδιότητά τους ως πνευματικές πατερίτσες και γίνονται ιερές, άρα τρελές επειδή υπερισχύουν των παρατηρήσεων, οδηγώντας σε λέξεις/βερμπαλισμό που υπερισχύουν/ει των γεγονότων και της εμπειρίας, και στη συνέχεια σχηματίζοντας μια παραμορφωτική οθόνη μεταξύ πνεύματος και πραγματικότητας, αποκλείοντας το ζήτημα της συγκεκριμένης μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας των εν λόγω ιδεών. 

Ως εκ τούτου, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι βιώνουν τέτοια απόλαυση υποταγμένοι στη δικτατορία της υγείας και συνεργάζονται με τέτοια φρενίτιδα στη Μεγάλη Επαναφορά που θα τους σκοτώσει.

(12) «Ως υπενθύμιση: Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι για να σταματήσει η παραγωγή της πρωτεΐνης αιχμής χρησιμοποιώντας αυτόν τον μηχανισμό, για παράδειγμα. 

Από την άλλη πλευρά, η ζημιά που προκλήθηκε προηγουμένως θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται ή να μειώνεται. ” (τίτλος άρθρου: Pass sanitaire, biopolitique et apartheid social ) ο Lucien Cerise σπούδασε Πολιτικές και Κοινωνικές Επιστήμες με μια ειδίκευση στη γλώσσα και την επιστημολογία. strategika 14/9/21 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου