Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ!


ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: ΧΟΥΝΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ… ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ... 

10 ΒΙΝΤΕΟ
Η παγκόσμια πολιτική εκτροπή με υγειονομικό πρόσχημα κουφώνεται στην Αυστραλία. Εικόνες που θυμίζουν έντονα Χιλή του Πινοσέτ. Πάνοπλοι αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις μεγάλες πόλεις. Αύρες με κομάντο περιφέρονται στους αυτοκινητόδρομους. 

Με το δάκτυλο στην σκανδάλη και εξ επαφής αποσπάσματα εφόδου τάγματα θανάτου απειλούν διαδηλωτές.

Συλλήψεις μανάδων με παιδιά στην αγκαλιά.. Έριξαν στο ψαχνό κατά διαδηλωτών…Τρομοκρατία και καταστολή. 

Σκηνές απύθμενης αστυνομικής βίας. Στρατοκρατία…Μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε μια ολόκληρη πόλη οι αστυνομικοί επιδίδονται σε πρωτοφανείς βιαιότητες κατά πολιτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα ανάρτησης ούτε μιας φωτογραφίας γιατί έχουν μπλοκάρει τις επικοινωνίες….

Το χρονικό ενός κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που κατέληξε σε στρατοκρατία. Μυριάδες αστυνομικοί στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί παντού.Μαρτυρική πόλη η Μελβούρνη… Πυροβολούν από πίσω άοπλους διαδηλωτές μέσα στα πάρκα…Ακούγεται κροτάλισμα πυροβολισμών εντός πόλεων...Εμπόλεμη ζώνη…

Το αίμα κυλάει έβαψαν τα χέρια τους με αίμα αθώων πολιτών στο όνομα της Δημόσιας Υγείας!! Ο νεαρός μηχανικός Kyle Michell στη Μελβούρνη χτυπήθηκε στο κεφάλι από σφαίρα καουτσούκ και σπαρταράει αβοήθητος κολυμπάει στο αίμα του!!!! Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!!!

Όποιος αποσυσχετίζει τον υποχρεωτικό ή καταναγκαστικό εκβιαστικό πειραματικό εμβολιασμό επί πληθυσμών με αταυτοποίητα σκευάσματα, με στρατιωτικό νόμο, με απαγόρευση κυκλοφορίας, με δυσανάλογη αστυνομική βία, με αντεργατικά μέτρα, με αναστολή ατομικών ελευθεριών και Συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων, με Αναφαίρετα Ανθρώπινα Δικαιώματα δικαίωμα στη ζωή ( να μην γίνεις ένα ακόμη θύμα μιας πολιτικής Μένγκελε ) δικαίωμα στην παιδεία, δικαίωμα στην εργασία, ψηφιακό ολοκληρωτισμό ηλεκτρονικό υπερφακέλωμα, διακρίσεις, γκετοποίηση πληθυσμών, απλά κραυγαλέα εθελοτυφλεί…

Όλα είναι μια αλληλουχία στην κατεύθυνση της καθυπόταξης των λαών…

Σιδηρούν ΠαραπέτασμαΕπέκταση υποχρεωτικού εμβολιασμού σε διάφορους τομείς τώρα και σε αστυνομικούς στο Queensland τους δόθηκε τελεσίγραφο 2 εβδομάδων αλλιώς αναστολή εργασίας.

Τη Δευτέρα, οι οικοδόμοι στη Μελβούρνη διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι αναγκάζονταν είτε να λάβουν το πειραματικό σκεύασμα είτε να χάσουν τη δουλειά τους.

Η κυβέρνηση της Victoria απάντησε κλείνοντας βίαια όλα τα εργοτάξια στις μητροπολιτικές και τοπικές κυβερνητικές περιοχές.

Οι εργαζόμενοι βγήκαν στους δρόμους για δεύτερη μέρα για να διαμαρτυρηθούν. Ενώθηκαν μαζί τους χιλιάδες άλλοι ντόπιοι, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να ζουν σε μια πόλη που μοιάζει όλο και περισσότερο με κάτι από το Half-Life 2.


 


Μεγάλο μέρος της Αυστραλίας ζει κάτω από αυτό που μπορεί να περιγραφεί ως δικτατορική τυραννία τους τελευταίους μήνες.

Mαρτυρίες ότι στρατιωτικοί γιατροί πηγαίνουν πόρτα πόρτα στην Νέα Νότια Ουαλία και εμβολιάζουν καταναγκαστικά πληθυσμό!!Ο Νταν Άντριους, ο πρωθυπουργός της Βικτώριας, στην Αυστραλία, επέβαλε νέο lockdown 7 ημερών που μετατράπηκε σε 49 ημέρες και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα τελειώσει σύντομα.

Δεν επιτρέπεται στους πολίτες της Βικτώριας της Αυστραλίας να απομακρυνθούν περισσότερο από 5 χιλιόμετρα από το σπίτι τους για να αγοράσουν είδη πρώτης ανάγκης ή να ταξιδέψουν στη δουλειά τους. Ωστόσο, για να πάνε στη δουλειά τους, απαιτείται άδεια που τους επιτρέπει να το κάνουν και έξω από το σπίτι τους απαιτείται να φορούν μάσκα.

Ο Νταν Άντριους δήλωσε ότι δεν θα άρει το lockdown έως ότου τουλάχιστον το 70% του πληθυσμού της Βικτώριας λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου Covid-19. Ένα εμβόλιο που δεν αποτρέπει τη μόλυνση και δεν εμποδίζει τη μετάδοση. 

Όπως αποδείχθηκε από τρεις πρόσφατες μελέτες που δημοσιεύτηκαν από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) στις ΗΠΑ, την Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Ωστόσο, οι μελέτες επιβεβαιώνουν μόνο ό, τι γνωρίζαμε ήδη, καθώς τα εμβόλια υποτίθεται ότι έχουν αποδειχθεί ότι μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας και θανάτου, και ακόμη και αυτό είναι αμφιλεγόμενο εάν και η τελευταία έκθεση της Δημόσιας Υγείας στην Αγγλία είναι σε εξέλιξη που δείχνει ότι το 72% των θανάτων από τον Covid-19 από τον Φεβρουάριο του 2021 ήταν μεταξύ του εμβολιασμένου πληθυσμού.

Οι εξαναγκαστικές τακτικές του Πρωθυπουργού της Βικτώριας φαίνεται να έχουν λειτουργήσει και σχεδόν το 70% του πληθυσμού της πολιτείας της Βικτώριας έχει λάβει τώρα μια μόνο δόση εμβολίου για τον Covid-19.

Υπάρχουν πλέον έξι λόγοι για τους οποίους ένα άτομο μπορεί να εγκαταλείψει το σπίτι του σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αυτοί περιλαμβάνουν:

Αγορές για είδη πρώτης ανάγκης.
Εξουσιοδοτημένη εργασία, εάν δεν μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ή την εκπαίδευση.
Παροχή φροντίδας και ιατρικοί λόγοι.
Για να εμβολιαστούν.

Θα επιτρέπεται περιορισμένη υπαίθρια κοινωνική αλληλεπίδραση.

Ο έκτος λόγος είναι να συμμετάσχετε στην φυσική άσκηση, την οποία ο Νταν Άντριους αύξησε «ευγενικά» από μια περίοδο δύο ωρών σε τέσσερις ώρες.

Οι άνθρωποι στη Μελβούρνη πρέπει να παραμείνουν στο σπίτι μεταξύ 9μμ και 5πμ στρατιωτικός νόμος.

Ο πρωθυπουργός Νταν Άντριους επέτρεψε στους πολίτες να κάνουν ακόμη 5 χιλιόμετρα, αυξάνοντας την ακτίνα δράσης σε 10 χιλιόμετρα.

Οι μάσκες πρέπει να φοριούνται παντού εκτός από το σπίτι.
Οι εργαζόμενοι σε οικοδομές σε όλη την επικράτεια θα πρέπει να δείξουν στοιχεία στον εργοδότη τους ότι είχαν μια πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 μέχρι τις 11:59 μ.μ., από τις 23 Σεπτεμβρίου. 

Τα εργοτάξια μπορούν να επιστρέψουν έως και το 50% της χωρητικότητάς τους, εάν το 90% του εργατικού δυναμικού έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου.

Ο Νταν Άντριους είπε ψέματα στους Αυστραλούς όταν είπε ότι οι περιορισμοί θα αρθούν μόλις το 70% του κοινού θα έχει εμβολιαστεί.

ΟΛΑ ΕΝΑ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ

Στη Βικτώρια της Αυστραλίας ζουν 6,7 εκατομμύρια άνθρωποι και από τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 μόλις το 0,089% αυτών των ανθρώπων φέρεται να έχουν ενεργό κρούσμα Covid-19, με το 0,009% εξ αυτών να είναι θετικό στις 21 Σεπτεμβρίου. 

Αυτό μεταφράζεται σε 6.000 ενεργά κρούσματα και 603 θετικά αποτελέσματα τεστ στις 21 Σεπτεμβρίου, ένας απίστευτα μικρός αριθμός.

Ωστόσο, αυτοί οι αριθμοί είναι στην πραγματικότητα οι υψηλότεροι που υπήρχαν στη Βικτώρια της Αυστραλίας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, παρά το γεγονός ότι σχεδόν το 70% των κατοίκων έχουν εμβολιαστεί και παρά το γεγονός ότι έχουν τεθεί σε αυστηρό lockdown…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου