Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ! ΕΜΕΙΣ;

ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΣΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ GREEN PASS ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ! 

17 ΒΙΝΤΕΟΓια 10ο συνεχόμενο Σάββατο η Γαλλία κλυδωνίζεται από μαζικές κινητοποιήσεις κατά πειραματικών υποχρεωτικών εμβολιασμών και pass sanitaire. Στο Παρίσι και σε άλλες μεγάλες πόλεις και σε όλη την επαρχία το πλήθος με πάθος διατράνωσε την αντίθεσή του.. 

Σε Τουλόν, Λιλ, Σρασβούργο,Lyon, Nimes,Clermont-Ferrand,Μασσαλία. Colmar,Montpellier κ.α Καταλήψεις εμπορικών κέντρων και σταθμών μετρό και τρένων διαμαρτυρίες έξω από νοσοκομεία δακρυγόνα σε κάποιες περιπτώσεις…

Στο Παρίσι η νομαρχία είχε εκδώσει απαγόρευση η εκεί συγκέντρωση να μην βγει από τα όρια της πλατείας του Τροκαντερό για να μην ενωθεί με τις άλλες πορείες που αρχίζουν από διαφορετικά σημεία. 

Στο Παρίσι διαδηλωτές έσπασαν τη γραμμή άμυνας της αστυνομίας και κατέλαβαν το σιδηροδρομικό σταθμό όσο και μετρό του gare de l’Est. 
Στη Μασσαλία ο κόσμος κατέλαβε το εμπορικό κέντρο. Παράλληλα με τις προγραμματισμένες πορείες δημιουργούνται και αιφνιδιαστικές πορείες σε πολλά σημεία της Γαλλίας για αποσυντονισμό των επιτηρητών..

Πολυπληθής διαδήλωση και στο Άμστερνταμ αφού το καθεστώς η Συνταγματική Μοναρχία του Βασιλείου σκοπεύει να θέσει σε ισχύ από 25 Σεπτέμβρη κι εκεί το μέτρο του υγειονομικού πάσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου