Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

BRIGITTE MILHAU: «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ! ΤΗΣ MODERNA ΩΣ ΟΚΤΩΒΡΗ 2022 ΚΑΙ ΤΗΣ Pfizer ΩΣ ΜΑΪΟ 2023!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ»!

ΒΙΝΤΕΟ
 

Στο κανάλι CNEWS σήμερα 17/9/21 το πρωί η γιατρός και τηλεπαρουσιάστρια χρονικογράφος δημοσιογράφος σε θέματα Ιατρικής η Γαλλίδα Brigitte Milhau επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλια είναι σε φάση πειραματισμού ! 

Σε αυτούς που λένε εμφαντικά ότι το εμβόλιο είναι πάντα σε φάση πειραματισμού. Ναι έχετε δίκιο είναι πάντα σε φάση πειραματισμού. 

Σας υπενθυμίζω ότι το εμβόλιο mRNA Moderna είναι σε φάση πειραματισμού ως τον Οκτώβρη του 2022 και το εμβόλιο της Pfizer είναι σε φάση πειραματισμού ως τις 3 Μάϊου 2023.

Επομένως κι αυτό είναι σοβαρό για την ασφάλεια σας τα εμβόλια είναι σε φάση πειραματισμού.” Είμαστε πάντα στη φάση 3 των κλινικών δοκιμών μια πειραματική φάση...



 Οπότε επίσημα και με τη βούλα έχουμε ένα πείραμα παγκόσμιου πληθυσμού..Έχουμε επίσης έναν καθ’ όλα παράνομο υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό που καταπατά Συνθήκη Νυρεμβέργης και κάθε έννοια Δικαίου Ιατρικής Δεοντολογίας και Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο και τη Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων…

Πειραματόζωα…

Η Dr Brigitte Milhau, είναι εν ενεργεία γιατρός και παράλληλα δημοσιογράφος σε θέματα υγείας στην γαλλική τηλεόραση. Δούλεψε στο France 2. 

Συμμετείχε σε πολυάριθμες εκπομπές όπως η Télématin.Σήμερα είναι στο κανάλι CNews και είναι χρονικογράφος στην εκπομπή La Matinale semaine, και στην La Matinale week-end ενώ έχει και τη δική της εκπομπή στο CNews την Bonjour Docteur Milhau.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου