Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΦΟΒΕΡΟ ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ


ΓΕΡΩΝ ΓΕΩΚΩΝ:«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΑΙΝΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.»

 
Παιδιά μου, θα πέσουν τα κτήρια που τα ονομάζετε εκκλησίες, που μέσα σε αυτά τα κτήρια έχουν κρυφτεί ΤΑ ΘΗΡΙΑ, αυτοί που μέχρι χτες παρακαλούσαν τον Χριστό, και σήμερα ως θηρία ήρθαν να κατασπαράξουν τα σπλάχνα του Χριστού, που είμαστε όλοι εμείς.

Θα "πέσουν" αυτά τα κτήρια και όταν λέω ότι θα "πέσουν" εννοώ ότι θα φύγουν αυτοί που είναι μέσα, διότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ, και η ευσπλαχνία του Θεού θα τους διώξει από εκεί μέσα και θα μείνετε εσείς και οι ποιμένες που αξίζουν να μείνουν.

Θα μείνει καθαρός ο οίκος του Θεού όπως τότε στο Ισραήλ που ο Χριστός μπήκε μέσα στον ναό και τους έδιωξε όλους διότι έκαναν τον ναό, οίκο εμπορείου, όπως κάνετε εσείς την εκκλησία του Χριστού, εσείς θέλατε και βουτήξατε μέσα στον βόθρο των αμαρτιών σας.

Αυτήν την στιγμή καθαρίστε την ψυχή σας αν θέλετε να μείνετε μέσα στην εκκλησία του Χριστού, αλλιώς ο Χριστός θα σας βγάλει μπροστά στους ανθρώπους για να δουν το διαβολικό σας πρόσωπο και την διαβολική σας ψυχή.

Θα δουν οι άνθρωποι καθαρά, μέσα στα μάτια σας τον διάβολο να μιλά και να τους βλέπει, όταν εσείς θα ήσαστε ακόμα με αυτόν.

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, σας το λέω σήμερα, διότι όταν θα έρθει ο Χριστός μέσα στον ναό θα σας βγάλει έξω όπως τότε, διότι είναι Ο ΘΕΟΣ, Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, 
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, είναι αυτός που εξαργύρωσε με το αίμα του την Γη…το καταλάβατε αυτό εσείς που σήμερα λέγεστε ποιμένες;

Αλλά εσείς δεν ήσαστε ποιμένες ήσαστε λύκοι που βάλατε την προβιά σας και θέλετε να κατασπαράξετε τους ανθρώπους του Θεού, αυτών που έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος…Ιησούς Χριστός Νικά…

Εσείς λέτε σήμερα ότι είναι ευλογημένο αυτό το τσίμπημα, ο διάβολος ως μολυσμένο κουνούπι ήρθε σήμερα σε σας με αυτό που το λέτε εμβόλιο σωτηρίας, αυτό που ο Χριστός το λέει δηλητήριο θανάτου της ψυχής, και θα σας φανεί περίεργο όταν σας λέω ότι μουντζουρώσατε, ότι γράψατε με μαύρα γράμματα πάνω στην σφραγίδα που πήρατε στην βάπτιση.

Πως θα αντέξει αυτή η βάπτιση απέναντι στον Κύριο σας, στον Θεό σας, όταν θα έρθει η ώρα που θα βρεθείτε μπροστά του, τι θα του πείτε; θα του πείτε ότι φοβηθήκατε; τότε γιατί δεν φοβηθήκατε τον Χριστό και την οργή Του και φοβηθήκατε το εμβόλιο, φοβηθήκατε τον θάνατο και δεν φοβηθήκατε ότι χάσατε την αιώνια Ζωή.

Γιατί το κάνατε αυτό, γιατί, γιατί ήσαστε εναντίον του Χριστού, τι σας έκανε;

Δεν μας κράτησε με την ευσπλαχνία του; δεν μας κράτησε με την αγάπη Του; δεν ανέβηκε στον Σταυρό, δεν δάκρυσε πάνω στον Σταυρό; δεν έχουν στάξει σταγόνες αίματος από τον Χριστό πάνω στον βράχο, και ο βράχος αυτός είναι ακόμα μουσκεμένος από το αίμα του Χριστού; Είναι νωπό το αίμα του Χριστού μας επάνω στην Γη…

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ, ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ, ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ο Χριστός σας έβγαλε από την κατηγορία των ποιμένων και σας έβαλε στην κατηγορία των λύκων και των υαινών, γιατί ως ύαινες ήρθατε πίσω από την πλάτη του Χριστού, και λύκοι, κατασπαράξατε τους ανθρώπους.

Ο Χριστός μας, είναι ενοχλημένος και κλαίει για τον λαό του, πονά για τον λαό Του, πονά για τα παιδιά Του που εσείς, λύκοι ποιμένες, αλλάξατε το πρόσωπο σας, εσείς που κάνατε συμφωνία με τον διάβολο…

Και μέσα στις Δομές σας, ως ληστές, κρύψατε τις Λίρες και το χρήμα του διαβόλου, εσείς που σήμερα θέλετε να κοιμάστε με δυο αφέντες…

Η με τον ΕΝΑ θα κοιμηθείτε και θα ξημερώσετε, η με τον άλλον και δεν θα ξημερώσετε ποτέ, διαλέξτε τι θέλετε να κάνετε, η με τον ΘΕΟ η με τον διάβολο, είναι η τελευταία προειδοποίηση που δίνει σε όλους τους ποιμένες λύκους Ο Χριστός, διότι δεν πρόκειται να σας αποκαλέσει ποτέ ξανά, ποιμένες, διότι εσείς έχετε αλλάξει και γίνατε Λύκοι.

Δεν είστε πλέον δικοί του Χριστού διότι τον έχετε προδώσει, ανεβήκατε σε ένα ακέφαλο άλογο που είναι του διαβόλου, για να πάρετε τα πρόβατα εκεί που χρειάζονται, αλλά αφού είναι ακέφαλο το άλογο εσείς που πάτε; στον κρεμμό θα πέσετε αλλά μαζί σας θα πάρετε και άλλες ψυχές.

Στους Αρχιερείς και ιερείς της σημερινής εποχής τα λέγω, για να τα γνωρίζετε…

ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΩΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΜΕ ΤΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ "ΘΕΟ" ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Kυριε "Romanos" πολυ ωραιο το αρθρο αλλα κ συνταρακτικο παραλληλα...ομως!!! Πως ειναι δυνατον να βγει κ υπο του Γεωκων στο Τρικλοποδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χάριτι και φιλανθρωπία Θεού το κακό αυτοκαταστρέφεται, αλλά δυστυχώς συμπαρασύρει και όσους είτε παρασύρθηκαν ακούσια, είτε το ασπάστηκαν εκούσια ... και ΔΕΝ μετανόησαν γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θα συμβεί θα το χαρακτήριζα ως μια μικρή Δευτέρα Παρουσία, όπου οι εκ δεξιών του Κυρίου και οι καλόπιστοι άνθρωποι που μέλλουν να κατηχηθούν θα παραμείνουν επάνω στη γη, ενώ οι εξ' ευωνύμων θα καταποντιστούν κάτω από τη γη στη ... "σκοτεινή πατρίδα".

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ δε μπορεί να ισχυριστεί ότι θα τύχει της εκ δεξιών μερίδας των σεσωσμένων. Η κατάστασή μας είναι επισφαλής και τρεπτή και πρέπει να μετανοούμε κάθε στιγμή και στο τέλος της ημέρας να κάνουμε μια αυτοεξομολόγηση (συμβουλή του Οσίου Αμφιλόχιου Μακρή). Η πολλή μελέτη αυτή την εποχή μπορεί και να βλάψει και να οδηγήσει σε πλάνες και κενοδοξία. Με τις 2 ευχούλες του Ιησού και της Παναγίας σωζόμαστε όλοι οι Χριστιανοί είχε πει ο Γέρων Εφραίμ ο Αριζονίτης. Αυτό είναι εν τέλει το ζητούμενο και το κυρίως ποθούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή